KONA Hybrid edestä

Uusi KONA Hybrid

Tyylikkäästi taloudellinen

Voimakkaiden muotojen Hyundai Kona Hybrid on uusiutunut aiempaakin turvallisemmaksi ja tyylikkäämmäksi. Myös liitettävyys on ottanut harppauksen uudelle tasolle.

Kona Hybridin edut sinulle

  • voit ajaa pidemmän matkan bensiinilitralla
  • sinun ei tarvitse erikseen ladata akkua tai muutenkaan muuttaa ajotapojasi
  • rohkea ulkomuoto
  • monipuolinen ja näppärä SUV-malli

Sopisiko uusi KONA Hybrid sinulle?

Jätä yhteystietosi meille, niin olemme sinuun yhteydessä heti, kun uutuus on koeajettavissa!

Ota yhteyttä

Mikä on hybridi?

Uusi Kona Hybrid on varustettu sekä bensiinimoottorilla että sähkömoottorilla, jotka yhdessä tarjoavat erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja vähentävät päästöjä. Kona Hybrid hyödyntää sähköenergiaa, jotta sinä voit ajaa pidemmän matkan bensiinilitralla. Auto vaihtaa automaattisesti ja saumattomasti bensiini- ja sähkömoottorin välillä. Sinun ei siis tarvitse erikseen ladata akkua tai muutenkaan muuttaa ajotapojasi.

Päästöjen vähentämisen ei tarvitse olla tylsää

Uusi Kona Hybrid vie polttoainetehokkuuden uudelle tasolle. Kona Hybridiä liikuttavat 1,6 litran bensiinimoottori suorasuihkutuksella ja korkeajänniteakusta voimansa saava sähkömoottori. Yhdessä ne tarjoavat kiitettävän suorituskyvyn tuottaen 141 hv:n tehon ja 265 Nm:n väännön. Kun pakettiin lisätään kuusivaihteinen urheilullinen automatisoitu kaksoiskytkinvaihteisto, ajaminen on hauskaa – vääntöä on tarjolla juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan, ja kuitenkin polttoaineen kulutus on taloudellista.

 

KONA Hybrid vanteet

Tyyli ulottuu vannevalintoihin

Uusi Kona Hybrid on saatavana hybridimallille suunnitelluilla 16 tai 18 tuuman kevytmetallivanteilla.

Taloudellisuutta tyylikkäästi

Itsevarma ja yksilöllinen Kona Hybrid on suunniteltu kääntämään päitä ja vähentämään päästöjä. Uusi Kona Hybrid tunnustaa ylpeänä uuden Kona-malliston tyyliä. Se erottuu muista malleista vain hybridimallille suunnitelluilla vanteillaan sekä takapuskurin hybridimerkinnällään. Lue lisää uutuuden rohkeasta ulkomuodosta täältä.

KONA Hybrid edestä

 

 

KONA Hybrid merkki

Hybridi-merkintä

Uusi Kona Hybrid tunnustaa ylpeänä uuden Kona-malliston tyyliä. Se erottuu muista malleista vain hybridimallille suunnitelluilla vanteillaan sekä takapuskurin hybridimerkinnällään.

Uusi digitaalinen 10,25″ mittaristo

Mittaristossa kerrotaan selkeästi akun latautumisesta ja purkautumisesta sekä tärkeitä tietoja ajon aikana: akun varaustilan ja energiavirran, aktiivisten turvallisuustoimintojen tilan, toimintamatkan jäljellä olevalla polttoaineella ja polttoaineenkulutuksen, navigointiohjeita ja ulkolämpötilan. Uusi digitaalinen mittaristo on vakiona KONA Hybrid Comfort ja Syle -malleissa.

Digitaalinen näyttö KONA Hybrid

 

KONA Hybrid sisätilatHienostuneet sisätilat

Uuden Konan sisustus on suunniteltu monipuoliseksi ja mukavaksi ja sitä on päivitetty edeltäjäänsä modernimmaksi ja hienostuneemmaksi

 

Tehokas hybridi

Polttoainetehokkuuden uudelle tasolle vievän Kona Hybridin kaltaista autoa et tapaa usein: se on hybridi, jossa hauskuus on pääroolissa. Urheilullisessa SUV-mallissa on bensiinimoottori suorasuihkutuksella ja korkeajänniteakusta voimansa saava sähkömoottori. Yhdessä ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn tuottaen 141 hv:n tehon ja 265 Nm:n väännön. Kun tähän dynaamiseen yhdistelmään lisätään kuusivaihteinen urheilullinen automatisoitu kaksoiskytkinvaihteisto, ajaminen on hauskaa – vääntöä on tarjolla runsaasti juuri silloin kun sitä eniten tarvitaan, ja kuitenkin polttoaineen kulutus on taloudellista.