Close

KONA Hybrid.

Luokkansa harvinaisuus.
Varaa koeajo

KONA Hybrid -täyshybridi on harvinaisuus luokassaan

KONA Hybrid -täyshybridi on varustettu sekä bensiinimoottorilla että sähkömoottorilla, jotka yhdessä tarjoavat erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja vähentävät päästöjä. KONA Hybrid hyödyntää sähköenergiaa, jotta sinä voit ajaa pidemmän matkan bensiinilitralla. Auto vaihtaa automaattisesti ja saumattomasti bensiini- ja sähkömoottorin välillä. Sinun ei siis tarvitse erikseen ladata akkua tai muutenkaan muuttaa ajotapojasi.

Päästöjen vähentämisen ei tarvitse olla tylsää

KONA Hybrid vie polttoainetehokkuuden uudelle tasolle. KONA Hybridiä liikuttavat 1,6 litran bensiinimoottori suorasuihkutuksella ja korkeajänniteakusta voimansa saava sähkömoottori. Yhdessä ne tarjoavat kiitettävän suorituskyvyn tuottaen 141 hv:n tehon ja 265 Nm:n väännön. Kun pakettiin lisätään kuusivaihteinen urheilullinen automatisoitu kaksoiskytkinvaihteisto, ajaminen on hauskaa – vääntöä on tarjolla juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan, ja kuitenkin polttoaineen kulutus on taloudellista.

Polttomoottori

Erityisesti KONA Hybridiin hienosäädetty 1,6-litrainen GDi-suorasuihkutusmoottori tuottaa 105 hevosvoiman tehon ja huippuluokan polttoainetaloudellisuuden.

Sähkömoottori

Nauti sähköisestä kiihtyvyydestä. KONA Hybridin sähkömoottori tuottaa 43,5 hevosvoiman tehon välittömän vääntömomentin.

Ajoakku

Litium-ioni polymeeriakun kapasiteetti on 1,56 kWh, ja sen latauskyky on huippuluokkaa maksimoiden sähköisen ajon.

6-vaihteinen kaksoiskytkinautomaatti

Hyundain nopeatoiminen 6-vaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto tarjoaa sulavaa ja ripeää ajettavuutta.

Lue lisää

KONAn muotoilu
Tutustu KONAn muotoiluun

KONAn ominaisuudet
Lue lisää KONAn ominaisuuksista

Tule koeajolle
Varaa koeajo