Close

Hyundai i20 N.

Omistettu ajamisen riemulle.
Varaa koeajo

Tuore legenda i20 N ‒ omistettu ajamisen riemulle

Rallin maailmanmestarin i20 Coupe WRC:n inspiroimana täysin uusi i20 N tuo urheilullisen suorituskyvyn elämääsi – ja adrenaliinia verenkiertoosi.

Tehosta nauttivalle

Tehokkaalla 204 hevosvoimaisella 1,6-litraisella GDi-turbomoottorilla varustettu uusi i20 N on yhtä tehokas kuin Rally2-ralliauto, johon se perustuu.

Urheiluauto jokapäiväiseen ajoon

Suorituskykyä ei tarvitse rakentaa käytännöllisyyden kustannuksella: i20 N sisältää Hyundain parhaat liitettävyys- ja turvaominaisuudet miellyttävän ja turvallisen ajomatkan takaamiseksi.

Valmiina vaikka moottoriradalle

Ajat sitten kaupungilla tai moottoriradalla ‒ i20 N ei vain näytä urheilulliselta, se tarjoaa päätä kääntävän suorituskyvyn silloin kun haluat.

Suunnittelu perustuu menestyneeseen ralliautoon.

i20 N on saanut inspiraationsa Hyundain voitokkaasta i20 Coupe WRC -ralliautosta. Sillä on samanlainen siluetti ja monet mallin ominaisuuksista, mutta se on suunniteltu olemaan kuin kotonaan sekä radalla että sen ulkopuolella.

Hyundai i20 N pähkinänkuoressa

Katso hinnat ja tekniset tiedot

Moottoriäänet, jotka ovat musiikkia korvillesi

Suorituskyvystä kertova ärinä on seuranasi aina, kun kosket kaasupolkimeen. Jos tarvitset arkisiin ajoihin vähemmän aggressiivista ajoääntä, voit valita sen ajomoodivalitsimesta.

Turboahdettu GDi-moottori

Uusimman sukupolven 1,6-litrainen GDi-turbomoottori on varustettu 6-vaihteisella käsivaihteistolla (6MT) ja tuottaa 204 hv huipputehon sekä 275 Nm vääntömomentin.

N Corner Carving -voimansiirto

Vakiovarusteena oleva voimansiirron ohjaus siirtää suurilla nopeuksilla tapahtuvissa käännöksissä mekaanisesti voimaa etupyörien välillä parantaakseen pitoa.

Optimaalinen teho-painosuhde

Täysin uuteen i20 N -malliin on rakennettu esikuvansa i20 Coupé WRC:n insprimoimana yksi luokkansa parhaimmista teho-painosuhteista.

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundai myöntää kaikkiin automalleihin viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa.

Tutustu Hyundain takuuseen tarkemmin

Lue lisää

Muotoilun kohokohdat
Tutustu i20 N:n muotoiluun

Tehokas N-mallisto
Katso myös muut N-mallit

Hinnasto
Katso hinnat ja tekniset tiedot