Ajamisen näköalapaikka

BAYON on muiden yläpuolella, katsoo sitä mistä näkökulmasta tahansa. Sen tyylikäs crossover-muotoilu miellyttää silmää ja korkeampi istuma-asento antaa esteettömän näkyvyyden. Se on tyylikäs, kompakti ja avara. Sen älykäs turvavarustelu antaa mielenrauhaa. Kaiken päälle tulee kattava mukavuusvarustelu, edistyneet liitettävyyspalvelut ja 48 V -kevythybridivoimalinja. Hyppää kyytiin ja nouse korkeuksiin.

 

AJANKOHTAISET EDUT

 

Tutustu Hyundai Go! -yksityisleasinghintoihin

Lue lisää

 

Lyhyesti

Enemmän tyyliä, tilavuutta ja turvallisuutta

Hyundai toivottaa tervetulleeksi kasvavan SUV-perheensä uusimman ja kooltaan pienimmän jäsenen. BAYON on ulkoa kompakti ja sisältä tilava crossover SUV. Siinä on lukuisia turvallisuus- ja liitettävyystoimintoja, joilla se nousee kokoluokkansa yläpuolelle.

Tyylikäs crossover

Se on tyylikäs. Se on käytännöllinen. Se on turvallinen. Se tarjoaa avarat sisätilat sinulle ja matkustajille. Se on BAYON.

Luokkansa parasta turvallisuutta

Sinun ja rakkaittesi turvallisuudesta huolehtivat lukuisat turvallisuusominaisuudet ja edistykselliset ajoavustimet. Monet niistä ovat vakiovarusteita.

Tilavuus ja tavaratila

Seikkailetpa urbaanissa ympäristössä tai maaseudun rauhassa, BAYONin avarat sisätilat tarjoavat mukavuutta ja monikäyttöisyyttä – ja korkean istuma-asennon ansiosta SUV-auton turvallista ja vankkaa tuntumaa.

 

Luokkansa edistyksellisin digitaalinen ohjaamo

Sisustaa hallitsevat 10,25 tuuman digitaalimittaristo ja 10,25 tuuman* kosketusnäyttö. Tietoviihdejärjestelmän näyttöön voit heijastaa puhelimesi Apple CarPlayn™ tai Android Auton™ välityksellä.

*Comfot-malliin lisävarusteena, Style-mallissa vakiovaruste

Luokkansa kattavin turvallisuuspaketti

BAYON erottuu luokassaan useilla Hyundai SmartSense -toiminnoilla, joista monet ovat vakiovarusteita.

 

Nopeaa ja helppoa liitettävyyttä

Hyundain Bluelink® Connected Car Services -palvelun avulla voit olla yhteydessä autoosi älypuhelimella.

 

Ulkoasu

Aistikkaan urheilullista eleganssia

Bayon on Hyundain SUV-valikoiman teräväpiirteinen tulokas. Sen voimakkaasti muotoillut linjat erottuvat ja nuolenmuotoiset valot näkyvät. Se on myös Hyundain Sensuous Sportiness -muotoilukielen uusin ilmentymä, joka yhdistää tunteisiin perustuvia arvoja innovatiivisiin muotoiluratkaisuihin.

 

Edestä

Nuolen muotoiset ajovalot ja suuri jäähdyttäjän säleikkö, päiväajovalot ja vaakasuuntainen ilmanottoaukko luovat ainutlaatuisen vaikutelman.

Sivulta

Auton kiilamainen hartialinja ja kolmioksi muotoiltu C-pilari korostavat graafista olemusta.

Takaa

Nuolen muotoiset LED-takavalot yhdistyvät horisontaalisesti. Valojen ulkoneva muotoilu korostaa leveää vaikutelmaa.

Voimakas SUV-muotoilu.

BAYON jakaa keskeisimmät suunnitteluelementtinsä muiden Hyundain SUV-perheen jäsenten kanssa. Näitä ovat esimerkiksi viirumaisiin päiväajovaloihin ja erillisiin LED-ajovaloihin perustuva tunnusomainen valoarkkitehtuuri.

 

 

Erottuvat yksityiskohdat.

Kolmioksi muotoiltu C-pilari ja ulkonevat pyöränkaaret korostavat Bayonin ainutlaatuista ulkoasua.

 

 

Leveä ilmanottoaukko

Etumaski avautuu alalaidastaan. Voimakaslinjainen puskuri ja hopean värinen alleajosuoja korostavat vankkaa vaikutelmaa.

 

Tyylikkäät vanteet

Täysin uuden Bayonin tyylikkäät kevytmetallivanteet ovat joko 16- tai 17-tuumaiset.

 

Tunnusomaiset nuolivalot

Ohut heijastinpaneeli yhdistää nuolenkärjiksi muotoiltuja takavaloja. Valot on sijoitettu etäälle toisistaan, mikä leventää Bayonin yleisilmettä ja korostaa sen ilmaisuvoimaista ulkoasua.

 

Tyylikäs crossover SUV.

Takaikkunaa halkoo vaakasuora heijastinpaneeli. Yksityiskohta alleviivaa Bayonin tilavaa ja sporttista luonnetta.

 

Sinun autosi. Sinun valintasi.

Tee Bayonistasi juuri sellainen kuin haluat. Tarjolla on yhteensä yhdeksän erilaista ulkoväriä, joita voit halutessasi personoida mustalla katolla ja Phantom Black -mustilla peilinkoteloilla.

 

Sisätilat

Yllättävän tilava

Bayonissa on puhdaslinjainen, tilava ja hyvin valaistu sisusta. Luonnon innoittama ovien sisämuotoilu yhdistyy kojelautaan saumattomasti. Veistoksellinen muotokieli toistuu keskikonsolissa, ja LED-tunnelmavalaistus* luo ohjaamoon hienostuneen tunnelman.

*Vakiovaruste Comfort- ja Style-malleissa.

 

 

 

Erinomainen näkyvyys ja mukavuus

Tulet rakastamaan tavallista korkeampaa istuma-asentoa. Korkealaatuiset kangasistuimet yhdistävät tyylin ja mukavuuden, ja niille istuminen ja niiltä nouseminen on helppoa.

 

 

Puhdaslinjainen kojelauta

Ilmasuuttimet sulautuvat saumattomasti kojelaudan graafiseen muotoiluun. Ratkaisu muodostaa esteettisen kokonaisuuden.

Ohjauspyörä

Neljäpuolainen ohjauspyörä on tuntumaltaan sporttinen ja ulkonäöltään tyylikäs. Käyttäjäystävällisillä käyttökytkimillä hallitset Bayonin liitettävyystoimintoja turvallisesti ja helposti.

 

Selkeät näytöt

Digitaalimittariston ja tietoviihdejärjestelmän 10,25-tuumaiset* näytöt muodostavat visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden. Tietoviihdejärjestelmän näyttö on käyttäjäystävällinen, ja siihen voit halutessasi peilata älypuhelimesi sovellukset, jotka tukevat Apple CarPlay- tai Android Auto -sovellusta.

*10,25-tuumainen tietoviihdejärjestelmän näyttö on vakiovaruste Style-mallissa. Comfort-malliin saatavana lisävarusteena.

 

Muokattava 10,25" digitaalinen mittaristo

Digitaalinen 10,25 tuuman teräväpiirtomittaristo näyttää tärkeät ajo-tiedot siellä selkeästi ja kirkkaasti. Mittarinäkymää on mahdollista muokata omaan makuun sopivaksi.

Kolme teemaväriä

Suuren digitaalimittariston värimaailma muuttuu valitun ajotilan mukaan: Sininen Normal-ajotila tarjoaa erinomaisen kompromissin taloudellisuuden ja suorituskyvyn välillä, vihreä Eco-ajotila optimoi energiataloudellisuuden ja punainen Sport-ajotila parantaa moottorin vastetta mahdollistaen todella nopeat kiihdytykset.

Rentouttavat sisätilat

Uuden Bayonin sisustus ja sisävalaistus luovat rauhallisen ilmapiirin, joka auttaa rentoutumaan ja keskittymään ajamiseen. Kokomusta kangasverhoilu on vakiona, ja kaksi muuta väriyhdistelmää on saatavilla lisävarusteina.

 

Musta

Kokomusta sisustus on ajaton klassikko: yksinkertainen mutta tyylikäs – täydellinen valinta hillitystä sisustuksesta tykkääville.

Dark Grey / Light Gray.

Tummanharmaassa sisustuksessa on vaaleanharmaita kangaskoristeita. Istuimissa on ylellinen kuviointi harmailla tikkauksilla.

Musta / Mangrove Green

Vaaleanharmaat kangaskoristeet ja mangrovenvihreät tikkaukset elävöittävät mustan sisustuksen hienostunutta tunnelmaa.

 

 

LED-tunnelmavalaistus

Seesteistä tunnelmaa korostaa hento sininen LED-tunnelmavalaistus*.

 

*Vakiona Comfort- ja Style-malleissa.

Tehty mukavaksi

Bayonissa urheilullisuus ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Korkealaatuiset kangasistuimet tarjoavat ensiluokkaista matkustusmukavuutta.

 

Tekniikka

Suorituskykyinen ja taloudellinen

Bayon on esimerkillisen taloudellinen ja vähäpäästöinen. Turboahdettu T-GDI-bensiinimoottori, 48 V -kevythybriditekniikka sekä 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto tarjoavat ihanteellista ajonautinnon, tehon ja taloudellisuuden tasapainoa.

 

Älykästä tehokkuutta

Ympäristöstä huolehtiminen on Hyundaille ensiarvoisen tärkeää. Siksi Bayon onkin saatavilla kahdella eri moottorivaihtoehdolla ja neljällä eri voimalinjalla, jotka ovat yksiä luokkansa vähäpäästöisimmistä.

Kevythybridi

48 V -kevythybridijärjestelmä säästä polttoainetta ja vähentää ajonaikaisia päästöjä. Järjestelmä tukee polttomoottorin toimintaa ja antaa lisävääntöä kiihdytyksiin.

Pehmeää vaihteenvaihtoa

Bayoniin on saatavilla pehmeästi ja huomaamattomasti vaihtava seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaatti (7DCT).

 

1,0 litran T-GDi-bensiinimoottori

Kolmisylinterinen 1,0 litran T-GDi-moottori nostaa Bayonin urheilullisen olemuksen uudelle tasolle. Turbomoottorin 120-hevosvoiman ja 48 V:n kevythybriditekniikan avulla Bayon liikkuu pippurisesti. Moottorin jatkeena on seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

1,0 litran T-GDi 100 hv

1,0 litran T-GDi-moottorin 100 hv -versio on saatavana myös ilman 48 V -kevythybridiä. Moottoriin on valittavissa 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai  7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

1,2 litran MPi-bensiinimoottori

Nelisylinterinen MPi-moottori on kevyt ja taloudellinen. Viisivaihteisen manuaalivaihteiston kanssa tämä 84 hevosvoiman voimanpesä tarjoaa sekä ponnekasta suorituskykyä että ihanteellista ajomukavuutta.

 

 

Automaattinen välikaasuavustin

Bayon on Hyundain ensimmäinen SUV, joka on varustettu Rev Matching -toiminnolla. Hyundain N-mallistosta tuttu järjestelmä nostaa hieman kierroksia ennen vaihtoa ja sujuvoittaa vaihtotoimintoja.

 

48 V -kevythybridijärjestelmä

Bayonin 48 V -kevythybridijärjestelmän tarjoama lisävääntö tukee polttomoottorin kiihdytettäessä, säästää polttoainetta ja vähentää pakokaasupäästöjä. Järjestelmä muuntaa pyörivien renkaiden energiaa sähköksi, joka varastoidaan akustoon. Virtaa hyödynnetään esimerkiksi liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä.

 

Sujuvampi käynnistys

Kevythybridijärjestelmästä on hyötyä erityisesti kaupunkiliikenteessä. Sähkömoottorin tuottaman vääntömomentin ansiosta polttomoottori käynnistyy nopeammin ja tasaisemmin.

Avustaa kiihdyttäessä

Sähkömoottori tukee polttomoottoria kiihdytyksissä ja ylämäissä. Toiminto vähentää polttoaineenkulutusta ja siten pakokaasupäästöjä.

Latautuu ajaessa

Tasaisella nopeudella sähkömoottori on joko tyhjäkäynnillä tai akun lataustilasta riippuen generaattorina 48 V:n akulle.

Hyötyjarrutus

Jarrutuksen ja auton rullaamisen aikana polttomoottori toimii generaattorina, joka muuntaa pyörivien renkaiden energiaa sähköksi. Sähkö otetaan talteen 48 V -akkuun ja hyödynnetään ajon aikana.

Laajennettu Start/Stop-järjestelmä

Start/Stop-järjestelmä aktivoituu alle 30 km/h ajonopeudessa. Aktivoiduttuaan järjestelmä sammuttaa polttomoottorin jo rullatessa ja säästää näin polttoainetta. Autossa pysyy kuitenkin virta päällä.

 

 

Kuusivaihteinen manuaalivaihteisto

Haluatko vaihtaa vaihteita itse? Bayon on saatavilla 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla, joka toimii tarkasti ja sulavasti. 1,2 MPI -moottorin yhteydessä Bayonissa on aina 5-vaihteinen manuaalivaihteisto.

Seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto

7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto vaihtaa salamannopeasti niin automaatti- kuin manuaalitilassa.

 

Rullaustila

Bayon siirtyy automaattisesti rullaustilaan ja säästää näin polttoainetta, kun nostat kaasupolkimen tai painat kytkintä. Toiminto on saatavilla Bayon 1.0 T-GDi 48V Hybrid 120 hv 7DCT Style -malliin.

 

Regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä (ERS)

Bayon on varustettu regeneratiivisella jarrutusjärjestelmällä, joka muuttaa renkaiden pyörimisen akkuun varastoitavaksi sähköksi. Tämä vähentää sekä polttoaineenkulutusta että pakokaasupäästöjä.

Enemmän suorituskykyä, vähemmän päästöjä – ainutlaatuinen CVVD-moottoritekniikka.

Hyundain kehittämä jatkuvasti muuttuva venttiilinajoitustekniikka (Continuously Variable Valve Duration, CVVD) säätää moottorin venttiilien aukioloa ajotapojen ja -olosuhteiden perusteella. Tämä parantaa paitsi suorituskykyä myös taloudellisuutta ja vähentää päästöjä ja polttoainekustannuksia.

Turvallisuus

Luokkansa kattavin turvallisuuspaketti

BAYONilla on sama lujatekoinen DNA kuin muillakin Hyundain SUV-perheen autoilla. Sen turvallisuusominaisuudet ovat vertaansa vailla, ja se erottuu segmentissään useilla Hyundai SmartSense -toiminnoilla ja älykkäillä ajoavustimilla. Monet niistä ovat vakiovarusteita.

 

 

Kaistallapysymisavustin (LFA)

Kaistallapysymisavustin (LFA)

Täysin uusi Bayon on varustettu kaistallapysymisavustimella (Lane Following Assist), joka pitää auton ajokaistan keskellä. Järjestelmä toimii 0–180 km/h nopeudessa.

Katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA)

Katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA)

Järjestelmä tarkkailee katvealueita kahdella tutkalla. Jos toinen ajoneuvo on katvealueella kun suuntavilkku kytketään päälle, järjestelmä antaa äänimerkin ja jarruttaa törmäyksen estämiseksi.

Älykäs vakionopeudensäädin (SCC)

Älykäs vakionopeudensäädin (SCC)

Enemmän turvallisuutta ja vähemmän stressiä. Järjestelmä säilyttää määritetyn välimatkan edessä olevaan ajoneuvoon vähentämällä tai lisäämällä nopeutta automaattisesti.

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA)

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA)

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin varoittaa takaa lähestyvästä ajoneuvosta tai muusta esteestä ja tarvittaessa jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi.

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitus (LVDA)

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitus (LVDA)

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitusjärjestelmä ilmoittaa edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähdöstä, jos kuljettaja ei heti reagoi liikenteen liikkumiseen.

 

 

.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä pyöräilijöiden tunnistuksella (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä tarkkailee tietä ja jarruttaa automaattisesti, jos edessä olevan auton vauhti hidastuu tai ajolinjalla on polkupyöräilijöitä ja kävelijöitä. Vasemmalle käännyttäessä se tunnistaa myös risteysalueella olevat ajoneuvot.

.

.

Älykäs vakionopeudensäädin (NSCC)

Älykäs vakionopeudensäädin säilyttää määritetyn ajonopeuden sekä riittävän turvavälin edessä olevaan ajoneuvoon. Lisäksi se hyödyntää karttapohjasta tietoa ja hidastaa tarvittaessa mutkiin. Mutkan jälkeen järjestelmä kiihdyttää takaisin määritettyyn ajonopeuteen.

.

Mukavuus

Tilava, mukava ja avara

Kompakti koko ja avarat sisätilat tarkoittavat, että voit nauttia sekä B-segmentin auton ketteryydestä että SUV-auton monikäyttöisyydestä. Ja korkean istuma-asennon ansiosta Bayon tarjoaa myös turvallisuuden ja kestävyyden tunnetta, jota Hyundain SUV-autoilta odotetaan.

 

 

Korkea istuma-asento

Bayonin korkeasta istuma-asennosta näet liikenteen esteettömästi. Mitä parempi näkyvyys, sitä parempi ajoneuvonhallinta.

Käytännöllisen suuri tavaratila

Kompaktista koostaan huolimatta täysin uudessa Bayonissa on suuri tavaratila.

 

Tavaratilan suojuksen säilytys

Tavaratilan näkösuoja voidaan säilyttää takapenkin takana siten että tavaratilan vetoisuus voidaan hyödyntää täysimääräisesti.

 

 

Mukavan tilava jalkatila

BAYONissa on miellyttävän suuret jalkatilat. Etupenkillä jalkatila on 1 072 mm ja takana 882 mm.

Korkea katto

Suuri pääntila lisää tilan tuntua ja parantaa matkustusmukavuutta. Pääntilaa on edessä tarkalleen yhden metrin verran ja takana 97 cm.

 

Bose® Premium

Saatavilla olevan Bose® Premium -äänentoistojärjestelmän* kahdeksan kaiutinta ja subwoofer tarjoavat kristallin kirkasta äänentoistoa.

*Lisävarusteena Style-malliin.

 

 

 

Langaton lataus

Keskikonsolin latausalustalla Qi-yhteensopivien puhelinten lataus käy helposti.

 

Usb-portit

Kannettavien sähkölaitteiden lataaminen käy helposti kolmella usb-portilla. Etuistuimilla portteja on kaksi ja takaistuimella yksi.

 

Liitettävyys

Pysy ajan tasalla edistyksellisillä liitettävyystoiminnoilla

Nauti kahdesta huippuluokan 10,25-tuumaisesta näytöstä. Ja Hyundain Bluelink® Connected Car Services -palvelun avulla voit olla yhteydessä autoosi älypuhelimella. Edistyksellisten liitettävyystoimintojen saumaton yhteistyö tekee ajamisesta helppoa ja nautinnollista.

 

 

10,25” kosketusnäyttö

Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -palveluiden avulla voit peilata älypuhelimesi tutut sovellukset langattomasti auton 10,25-tuumaiseen* kosketusnäyttöön.

*Vakiona Style-mallissa, Comfort-malliin lisävarusteena.

8” kosketusnäyttö

Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -palveluiden avulla voit peilata älypuhelimesi tutut sovellukset langattomasti auton 8-tuumaiseen kosketusnäyttöön.

 

10.25’’ digitaalimittaristo

Suuri 10,25 tuuman digitaalimittaristo piirtää terävää kuvaa ja näyttää ajamisen kannalta keskeiset tiedot käyttäjäystävällisen selkeästi.

Huippuluokan liitettävyys

Täysin uusi Bayon on varustettu uusimmalla älytekniikalla ja huippuluokan Bluelink® Connected Car Services -palvelulla, jonka kautta voit hallita autoasi älypuhelimella tai äänikomennoilla. Lisäksi navigointijärjestelmään sisältyy Hyundain LIVE-palvelu, jonka avulla näet reaaliaikaisia liikennetietoja ja etsiä pysäköintialueita ja huoltoasemia.

Bluelink® tarjoaa saumatonta liitettävyyttä ja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta mukavampaa.

Lue lisää Bluelinkistä

 

Takuu

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Kuten kaikki Hyundait, täysin uusi BAYON täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Ja sen vakuudeksi myönnämmekin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Nauti yhdestä alan parhaista takuista ja sen mahdollistamasta huolettomasta autoilusta.

 

Lue lisää takuusta

 

Tulevaisuudenkestävää moottoriteknologiaa.

Kaikki uudet Hyundai BAYON -malliston bensiinimoottorit noudattavat Euro 6d -päästöstandardia.