Close

Hyundai-kaskovakuutus.

Tee vahinkoilmoitus

Hyundai-kasko huolenpitosopimuksen osana

Hyundai astuu uuteen aikakauteen autovakuutusten saralla Suomessa esitellessään Hyundai-kaskovakuutuksen. Tämä innovatiivinen ratkaisu täydentää huolenpitosopimusta tarjoten samalla täysin erillisen ja riippumattoman lisävakuutuksen liikennevakuutuksen rinnalle.

Voit siis säilyttää nykyisen tai aiemman vakuutusyhtiösi liikennevakuutuksen ja samalla liittää Hyundai-kaskovakuutuksen osaksi Hyundai-huolenpitosopimustasi. Kaskon siirtämisellä ei myöskään ole vaikutusta liikennevakuutusmaksuihisi.

Tutustu Hyundai-huolenpitosopimukseen

Ensimmäinen kuukausi veloituksetta

Valitessasi Hyundai-kaskon huolenpitosopimuksen yhteydessä saat ensimmäisen kuukauden vakuutusmaksut veloituksetta.

Yhdistämällä kaskovakuutuksen ja huolenpitosopimuksen maksat kätevästi vain yhden laskun. Tämä tarkoittaa, että kaikki Hyundaisi kunnossapitoon ja kuntoon liittyvät kulut sekä riskit on katettu yhdellä vaivattomalla ratkaisulla, jotta voit nauttia huolettomasta ajamisesta täysin siemauksin.

Vaivaton ja edullinen

Hyundai-kasko on ainutlaatuinen vakuutustuote, jonka myöntää ranskalainen vakuutusyhtiö Wakam. Vakuutuksen hankkiminen on vaivatonta: auto liitetään Hyundai-maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Tämä takaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan riippumatta asiakkaan nykyisestä bonustasosta.

Laaja ja monipuolinen turva

Hyundai-kasko tarjoaa laajaa turvaa erilaisissa tilanteissa, kuten kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustapauksissa. Laaja kasko sisältää lisäksi monipuoliset lisäturvat, kuten laajennetun uusarvolunastuksen, autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset sekä lasivakuutuksen.

Tutustu käyttöohjeisiin

Miten saan Hyundai-kaskon autooni?

Hyundai-huolenpitosopimusta ja Hyundai-kaskoa tarjotaan sinulle Hyundai-autosi hankinnan yhteydessä maahantuojan ja joidenkin jälleenmyyjien yhteisenä kampanjana. Voit myös halutessasi jättää soittopyynnön Hyundai-kaskosta vakuutusasioiden asiakaspalveluun alla olevasta painikkeesta.

Ranskalainen Wakam on Euroopan johtava palveluihin upotettujen vakuutusratkaisujen toimittaja. Yhtiöllä on 150 jakelukumppania yli 32 maassa. Yhtiön vakuutusmaksutulo vuonna 2022 oli 650 miljoonaa euroa.

Lue lisää Wakamin kansainvälisiltä sivuilta

Kysy lisää vakuutuksesta tai tee vahinkoilmoitus

Asiakaspalvelu vakuutusasioissa Tee vahinkoilmoitus