Nyt automaatti kaupan päälle!

i30 on suosituin Hyundai-malli Suomessa. Liity joukkoon ja saat nyt automaattivaihteisen i30 Fastback 1.4 T-GDI 140 hv 7-DCT -kaksoiskytkinautomaatin manuaalin hinnalla.

PYYDÄ TARJOUS

Varaa koeajo

Miellyttävää arkiajoa tyylistä tinkimättä

Hyundai i30 Fastbackin coupémainen muotokieli vetoaa kuljettajiin, jotka edellyttävät autoltaan mukavuuden ja edistyksellisyyden lisäksi tyylikkyyttä. Fastback-malli on Hatchbackia 11,5 cm pidempi ja 3 cm matalampi. Tavaratilaa tämä virtaviivainen kulkupeli tarjoaa mukavat 450 litraa. Hyundai i30 Fastbackin ajotuntuma on hyvä – auton painopiste on sijoitettu matalalle ja jousitusta jämäköitetty. Tervetuloa ihastumaan!

 

Lyhyesti

Tarvitsen perheauton. Haluan coupén.

Hyundai i30 Fastback on ainutlaatuisen tyylikäs. Elegantti ja tasapainoinen, toimii yhtä hienosti kuin ulkoasu lupaa. Luotu sinua varten, ei vain paikasta toiseen siirtymiseen.

Hyundai i30 Fastback
Kaikki mitä haluat. Ja tarvitset.

Muotoilu on enemmän kuin muoto, se on myös tunne ja tunnelma. Kauniit linjat syntyvät sopusuhtaisista mittasuhteista.
Dynaamiset ääriviivat ja innovatiivinen muotoilu yhdistyvät i30 Fastbackin tyylissä.

Hyundai i30 Fastbackin varustelutasot ovat Fresh, Comfort ja Style, voit valita vieläkin enemmän mukavuutta ja turvallisuutta
lisävarusteiden valikoimasta, tarpeesi mukaan.

 

Ulkoasu

Linjoilla on väliä

Suunniteltu keräämään katseita. i30 Fastbackin kauniisti kaarevat linjat ja laskeva kattolinja erottavat sen joukosta – tyylikkäästi.

 

Linjakkuus jatkuu varustelussa

Kehittyneet led-valot

Led-päiväajovalot ja ajovaloryhmä antavat tyylikkään vaikutelman ja hyvän näkyvyyden.

Led-päiväajovalot

Siiven muotoiset led-päiväajovalot on sijoitettu Hyundai i30 Fastbackin ilmanottoaukkojen viereen, silmään tarttuva yksityiskohta ja hyvä näkyvyys – yöllä ja päivällä.

Cascading-säleikkö

Hyundain tunnus, Cascading-säleikkö luo i30 Fastbackille laajan ja selkeän ulkoasun. Matala vaakasuora ilmanottoaukko säleikön alapuolella korostaa karismaattista keulan ilmettä.

 

Kevytmetallivanteet

Vanteet on erityisesti suunniteltu sopimaan Hyundai i30 Fastbackin silhuettiin. Vakiovarusteena olevat 17- tai 18-tuumaiset (N Line) vanteet antavat i30 Fastbackille rohkeaa ja urheilullista ilmettä.

 

 

Led-takavalot

Tehokkaat led-takavalot yhdistyvät saumattomasti veistokselliseen kylkilinjaan ja korostavat takaosan ilmettä.

Takaheijastimet ja sumuvalot

i30 Fastbackin takaosassa heijastimet ja sumuvalot antavat autolle leveän ja vakaan vaikutelman.

 

 

Sisätilat

Yksityiskohdilla on väliä

Kun astut Hyundai i30 Fastbackin matkustamoon, huomaat heti laadukkaat yksityiskohdat.
Kojelauden ja sisäpintojen yksinkertainen tyylikkyys luovat tuntumaa laadusta ja tilasta.

Istu Hyundai i30 Fastbackiin ja tunnet sen heti. Laadukkaat yksityiskohdat, materiaalit ja ammattitaitoisen työn laadun.

 

 

Navigointi ja kelluva kosketusnäyttö

Uuden sukupolven navigointijärjestelmä sisältää seitsemäksi vuodeksi maksuttomat Live-palvelut: reaaliaikaiset sää- ja liikennetiedot sekä nopeuskamerat. Tiedot ovat helposti luettavissa kätevästi sijoitetulta kahdeksan tuuman kosketusnäytöltä.

 

Automaattinen kaksialueilmastointi

Enemmän mukavuutta. Automaattinen kaksialueilmastointi antaa kuljettajalle ja etumatkustajalle
mahdollisuuden valita lämpötila mielensä mukaan.

 

7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaatti

Hyundai i30 Fastbackin 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto yhdistää manuaalivaihteiston polttoainetehokkuuden ja ajamisen ilon automaatin mukavuuteen. Vaihtaminen käy nopeasti, pehmeästi ja mukavasti. Valittavissa on kolme ajoasetusta: Normal, Eco ja Sport. Saatavana on myös 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

Kyynärnoja ja säilytyslokero

Keskikonsolissa on mukava kyynärnoja Comfort-varustetasosta alkaen. Kannen alla on käytännöllisen kokoinen säilytyslokero.

 

Katkaisimet ohjauspyörässä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämmitettävään ohjauspyörään on ergonomisesti sijoitettu auton järjestelmien katkaisimet, joita voi hallita sormenpäillä.
Ohjauspyörän korkeutta ja etäisyyttä voi säätää kuljettajalle sopivaksi.

Tekniikka

Sisäistä kauneutta – tehokkaat ja taloudelliset moottorit

Valittavissa on kaksi pienikokoista turboahdettua bensiinimoottoria, joissa on sekä suorituskykyä että tehokkuutta.

1,0 T-GDi -bensiinimoottori

Tämä 1,0-litrainen turbomoottori tuottaa tehoa 88,3 kW (120 hv) ja vääntöä 171 Nm/1500 – 4000 k/min. Moottoriin on yhdistetty 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

1,4 T-GDi -bensiinimoottori

1,4-litrainen turbomoottori tuottaa tehoa 103 kW (140 hv) ja vääntöä 242 Nm/1500 k/min. Joko 6-vaihteinen käsivaihteinen tai 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

 

Kaksoiskytkinautomaatti

Hyundai i30 Fastbackin 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto yhdistää manuaalivaihteiston polttoainetehokkuuden ja ajonautinnon automaatin mukavuuteen. Vaihtaminen käy nopeasti, pehmeästi ja mukavasti. Valittavissa on kolme ajoasetusta: Normal, Eco ja Sport.

Valittavissa on myös 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

 

Turvallisuus

Turvallisuus vakiona, tyyli kaupan päälle.

i30 Fastback ja Hyundai Smart Sense, huippuluokan ajoa avustavat järjestelmät, on tehty tarjoamaan
enemmän turvallisuutta ja enemmän mielenrauhaa.

 

Uuden sukupolven i30-mallistossa Hyundai esittelee myös tuoreimmat turvajärjestelmänsä, Hyundai SmartSenceTM -nimen alla.
Pakettiin kuuluu sekä aktiivisia ajoa avustavia, näkyvyyttä edistäviä että pysäköintiä helpottavia järjestelmiä.
Kokonaisvaltainen paketti täyttää Euroopan korkeimmat turvastandardit ja toivat EuroNCAP-törmäystestissä täydet viisi tähteä.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

Mukautuva vakionopeuden säädin Stop & Go -toiminnalla (ASCC)

Muokautuva vakionopeudensäädin (Adaptive Smart Cruise Control, ASCC) ylläpitää valitun ajonopeuden ja säilyttää turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon. Jos liikenne pysähtyy, järjestelmä jarruttaa automaattisesti pysähdykseen asti. Liikkeelle lähtö pysähdyksistä tapahtuu vakionopeudensäädintä tai kaasupoljinta kerran painamalla ja auto kiihdyttää valittuun nopeuteen.

Kaistapitoavustin (LKA)

Kaistallapitoavustin (Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja pyrkii pitämään auton keskellä kaistaa. Jos auto ohjautuu liian lähelle kaistaviivoja, varoittaa järjestelmä kuljettajaa. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivaloilla ja tekee sitten tarvittaessa korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW)

Takapuskuriin sijoitetut tutkat tunnistavat katvealueella (Blind Spot Collision Warning) lähestyvän ajoneuvon ja sytyttävät varoitusvalon ulkopeiliin. Äänimerkki kuuluu, jos sivuvilkku laitetaan päälle ja kuolleessa kulmassa lähestyy ajoneuvo.

Kaukovaloautomatiikka (HBA)

Enemmän turvallisuutta ja vähemmän stressiä. Kaukovaloautomatiikka (High Beam Assist) havaitsee sekä vastaantulevat että samalla kaistalla edessä ajavat ja vaihtaa automaattisesti kaukovaloista lähivaloon tarpeen mukaan.

 

Kuljettajan vireystilan valvonta (DAW)

Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä (Driver Attention Warning) parantaa turvallisuutta tarkkailemalla ja analysoimalla jatkuvasti kuljettajan ajotapaa, kuten ohjauskulmaa, ohjauspyörän vääntömomenttia ja auton sijaintia suhteessa kaistamerkintöihin. Kun DAW-järjestelmä havaitsee kuljettajan ajotavan viittaavaan väsymykseen tai tarkkaamattomuuteen, se antaa äänimerkin ja ehdottaa kuljettajalle tauon pitämistä näytön viestillä.

 

Korkein turvaluokitus ⋆⋆⋆⋆⋆

Hyundai i30 -mallisto sai Euro NCAP -törmäystestissä korkeimman turvaluokituksen, viisi tähteä. i30 Fastbackissa kuljettajan ja matkustajien suojana on laaja valikoima kehittyneitä aktiivisia ja passiivisia turvaominaisuuksia.

Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa avustavien järjestelmien toimintaa.

Mukavuus

Tarvitsen ominaisuuksia. Haluan silmäniloa.

Hyundai i30 Fastbackissa on vaikuttava valikoima mukavuusvarusteita, liitettävyysominaisuuksia ja ajoa avustavia järjestelmiä.
Niiden avulla jokainen matka on mukavampi matka. Varusteet vaihtelevat varustetason mukaan.

Pysäköintitutka

Helpompaa pysäköintiä. Järjestelmä huomaa esteet, joita et itse näe ja varoittaa äänimerkillä. Hyundai i30 Fastbackin vakiovarusteisiin kuuluu pysäköintitutka takana.

Yhdistä tyyli, käytännöllisyys  –  ja älylaitteesi

Navigointijärjestelmä tarjoaa huippuluokan liitettävyysominaisuuksia, kuten Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -valmiudet.
Puhelimen, musiikkilaitteiden ja sovellusten toimintoja voit käyttää kelluvan 8-tuumaisen kosketusnäytön kautta.
Navigointijärjestelmä sisältää MapCare-ohjelman eli maksuttomat karttapäivitykset niin kauan kuin niitä on saatavana ja
seitsemäksi vuodeksi maksuttomat Live-palvelut; ajantasaiset tiedot säästä, liikenteestä ja nopeuskameroista.