Close

Merkkihuolto tuntee autosi.

Katso lähin merkkihuolto

Säilytä autosi aitona Hyundaina

Huollattamalla autosi valtuutetussa Hyundai-huollossa tiedät, että autosi on hyvissä käsissä ja se säilyy aitona Hyundaina. Hyundai-huollon merkkikoulutus kattaa koko ketjun huollon työnjohdosta mekaanikkoihin. Erityisesti sähköautot ja autojen moderni teknologia vaativat spesifiä osaamista.

Asioimalla Hyundai-huollossa varmistat myös takuun säilymisen. Määräaikaishuollon yhteydessä tehdään koritarkastus ja käydään läpi maalipinnan kunto. Molemmista tarkastuksista tehdään merkintä sähköiseen huoltokirjaan. Mikäli autossasi on tehtaalla asennettu navigointilaite, on MapCare®-karttapäivitys osa määräaikaishuoltoa. Päivitämme veloituksetta navigaattorisi kartat, jos uusi versio on julkaistu.

Hyundai tekee jatkuvaa laaduntarkkailua myös jo käytössä oleviin autoihin. Huollon yhteydessä tarkistamme, onko autoosi avoimia laadunparannuskampanjoita. Mahdolliset korjaustoimenpiteet voi tehdä vain valtuutettu merkkihuolto. Laadunparannuskampanjat ovat asiakkaalle aina maksuttomia.

Merkkihuollosta saat halutessasi tilattua katsastarkastuksen tai katsastuspalvelun*. Hyvin huolletun auton kanssa katsastuskäyntikin on stressittömämpi.

Valtuutettu Hyundai-merkkihuolto tuntee autosi paremmin kuin kukaan muu – meille Hyundai on sydämen asia.

Lue lisää Hyundai-merkkihuollon mekaanikkojen koulutuksesta.

 

*tarkista palvelun saatavuus jälleenmyyjältä

Katso lähin merkkihuolto

Hyundai-merkkihuollon etuja

 

Säilytä autosi aitona Hyundaina

Toivottamme sinut ja autosi tervetulleeksi ammattitaitoisiin ja osaaviin käsiimme. Hyundai-autosi huoltoväli on mallista riippuen 12 tai 24 kk tai 10 000 – 30 000 kilometriä – kumpi täyttyy ensin. Oikea paikka huollattaa autosi on Hyundai-merkkihuolto.

Katso huolto-ohjelmat ja -välit Katso huollon tarjoukset