Bluelink pitää sinut yhteydessä autoosi

Me suomalaiset olemme käteviä käsistämme, kun matkapuhelinta käytetään. Ennen liikkeelle lähtöä, ajon aikana ja myös sen jälkeen Hyundai Bluelink® -sovellus pitää sinut yhteydessä autoosi1.

Puhelimen Bluelink-sovelluksella voit tarkistaa, ovatko auton ovet lukossa ja tarvittaessa lukita tai avata ne, tai tarkistaa auton sijainnin. Ajon aikana Bluelink tekee navigoinnista sujuvampaa, sillä reittisuunnittelun avuksi saadaan ajantasaista tietoa liikennetilanteista ja säätilasta.

Ensimmäiset viisi (5) vuotta Bluelink on asiakkaalle maksuton muissa malleissa, IONIQ 5:ssa veloitukseton käyttöaika on 3 vuotta.

Uuden i30:n ohjaamo

Yksi sovellus, monta etua

Bluelink-älypuhelinsovellus kertoo sinulle yleiskatsauksen ajamistasi matkoista ja mihin olet pysäköinyt autosi. Sen avulla voit lähettää löytämäsi mielenkiintoisen kohteen tiedot autoon, ja osoite odottaa navigaattorissa valmiina, kun lähdet matkaan. Jos parkkipaikkaa ei löydy ihan määränpääsi läheltä, ei hätää: Bluelink jatkaa navigointiopastusta perille asti puhelimessasi. Voit valita puhelimessasi karttanäkymän tai lisättyä todellisuutta hyödyntävän AR-navigoinnin.

 

Etälukitus-ikoni

Unohtuiko ovien lukitus? Ei hätää, voit tarkistaa puhelimestasi ovatko ovet kiinni, ja tarvittaessa lukita ne sovelluksella, menemättä auton luo.

Saat myös puhelimeesi ilmoituksen, jos joku yrittää murtautua autoosi, ja voit hälyttää apua paikalle.

POI-ikoni

Matkasi varrella voi olla kiinnostava ruokapaikka tai nähtävyys – voit tutustua kohteisiin kaikessa rauhassa kotisohvalta, ja lähettää tiedot Bluelinkillä autoon.

Tai jos varaat lomamatkan majoitukset etukäteen, ei tarvitse muistella mikä hotellin osoite olikaan, kun tiedot voi jo varatessa lähettää auton navigaattoriin odottamaan.

Live-palvelut-ikoniAutossa oleva SIM-kortti pitää autosi jatkuvasti yhteydessä LIVE-palveluihin, joiden kautta saat reaaliaikaiset liikennetiedot ja tiedon muutoksista säätilanteessa. Sinun ei itse tarvitse perehtyä muutoksiin, vaan navigaattori reagoi niihin tarvittaessa, ja suunnittelee reittisi kaiken käytettävissä olevan tiedon perusteella mahdollisimman sujuvaksi.

Saat autoosi myös tiedon lähimmistä huoltoasemista ja parkkipaikoista sekä alueen mielenkiintoisista kohteista.

 

Bluelinkin käyttö on yksinkertaista

Kun autossasi1 on varusteena Navi Pack, siinä on myös Bluelink. Lisäksi tarvitset vain Bluelink-sovelluksen älypuhelimeesi. Sovelluksen ikonit ovat selkeitä ja sen käyttö  intuitiivista – et joudu arvailemaan, mitä pitää tehdä.

Bluelinkin myötä autossasi on kiinteästi asennettu SIM-kortti. Puhelimen sovellus ja auto keskustelevat keskenään telematiikkapalvelun kautta, sinun ei tarvitse kuin käyttää järjestelmää.

 

Bluelink yhdellä silmäyksellä

Hälytys-ikoni

Ilmoitukset

Saat puhelimeesi ilmoituksen auki jääneistä ovista tai jos joku yrittää murtautua autoosi.

Omat matkani -ikoni

Omat matkani

Kohteet, matka-ajat ja reitit yhdessä paikassa.

Live-palvelut-ikoni

Hyundai LIVE -palvelut

Liikenne- ja säätiedot, pysäköintipaikat, huoltoasemat ja polttoaineiden hinnat.2

Etälukitus-ikoni

Etälukitus

Ovien avaaminen ja lukitseminen puhelimellasi.

Ajoneuvoraportti-ikoni

Ajoneuvoraportti

Bluelink on-demand -diagnostiikkatoiminto

POI-ikoni

Kiinnostavat kohteet

Lähetä kiinnostavien kohteiden tiedot puhelimellasi auton navigaattoriin.

Löydä autoni -ikoni

Löydä autosi

Unohditko, minne pysäköit auton? Bluelink johdattaa sinut sen luo.

Parkkipaikalta perille

Reittiopastus jatkuu parkkipaikalta perille asti.

 

1)Bluelink on saatavana syksyllä 2020 uudistuneeseen Hyundai i30  -mallistoon, uuteen KONA Electric MY21 ja muihin sen jälkeen markkinoille tuleviin uusiin malleihin.

2)Edellyttää, että huoltoasema ilmoittaa ja päivittää hintatiedot.

UUTTA
Bluelink uudessa KONA Electric MY21 -mallissa

Bluelink-telematiikkapalvelu luo saumattoman yhteyden uuden Kona Electricin ja älypuhelimen välille. Bluelink-älypuhelinsovelluksella voit avata ja lukita auton ovet, tarkistaa akun varaustilan ja asettaa autoon esilämmityksen kylminä päivinä.

✔  Aseta lämmitys tai ilmastointi etänä

Kylmä tai kuuma ulkona? Ei ongelmaa. Kona Electric kanssa voit suunnitella, milloin haluat esilämmittää autosi, sulattaa ikkunat ja aktivoida ohjauspyörän lämmityksen sähköisesti, tai asettaa auton ilmastoinnin viilentämään sisätilat miellyttäviksi. Ajastus on käytettävissä, kun auto on kytkettynä virtalähteeseen, muulloin voit aktivoida lämmityksen tai jäähdytyksen Bluelinkin avulla. Toiminto lisää matkustusmukavuutta, mutta säästää myös akkuvarausta.

✔  Toimintamatka, jolle akkuvaraus riittää

Ennen kuin lähdet matkaan, tarkista Bluelink-sovelluksesta Distance to Empty (DTE) -toiminnolla, miten pitkälle akun varaus riittää.

✔ Ajasta latausaika

Bluelink-sovelluksen avulla voit hallinnoida latausaikoja. Voit esimerkiksi hyödyntää yösähkön edullisempia tunteja kotilatauksessa. Luonnollisesti toiminnon avulla on myös helppo varmistaa, että autosi on valmiina lähtöön silloin kun sinä olet.

✔  Latausrajat

Latausrajan avulla voit ohittaa latauksen oletusasetukset. Voit halutessasi esimerkiksi säästää rahaa ja päättää latauksen maksullisella latauslaitteella silloin, kun toimintamatkaa on jo riittävästi.

Lataa Bluelink-sovellus puhelimeesi

Google Play -sovelluskauppa        App Store -sovelluskauppa