Vielä erä jäljellä! Neliveto etuvedon hinnalla!

Tucson 4Edition on nyt todella kilpailukykyisesti hinnoiteltu perheautoluokan katumaasturi. Nelivetoinen automaatti – todellinen mökkiteiden kuningas! Lisäksi tähän erään autoja on edullinen rahoitus ja tehdaspaketit puoleen hintaan. Lue lisää rahoituksesta ja muista eduista täältä!

Tucson 1.6 T-GDI 177 hv 4Edition 7-DCT -automaatti tehokkaalla 177 hv bensiiniturbomoottorilla ja 7-vaihteisella kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla. Vakiona mm. vakionopeudensäädin | 7”-värikosketusnäyttö | Apple CarPlay & AnroidAuto -valmius | Led-päiväajovalot | peruutuskamera | pysäköintitutkat takana | automaattinen ilmastointi | lämmitettävä ohjauspyörä | sähkösäätöinen ristiseläntuki | kattokaiteet | 17 ” kevytmetallivanteet

PYYDÄ TARJOUS

Kiinnostaako täysin uusi Tucson? Sen tietoihin pääset tästä!

 

 

Lyhyesti

Tutustu Hyundai Tucsoniin

Hyundai Tucsonissa on tuttuja elementtejä uusimmista Hyundai-malleistamme, sen ilme raikastui ja ajomukavuus on nyt täysin uudella tasolla. Tässä vakuuttavassa katumaasturissa yhdistyvät raikas ja näyttävä muotoilu, monet uudet tekniset ratkaisut sekä kuljettajaa avustavat järjestelmät.

Tucsoniin saatavilla esimerkiksi:

• kattava moottori- ja vaihteistovalikoima
• tyylikäs ja korkealaatuinen sisusta
• älykäs Smart Cruise Control -järjestelmä
• laadukas KRELL Premiun Audio -äänentoistojärjestelmä
• seitsemän tuuman kosketusvärinäytöllinen tietoviihdejärjestelmä

 

  • Malli saa uutta ilmettä Cascading Grill -etusäileiköllä ja tyylikkäillä uusilla täys-led-ajovaloilla.
  • Etupuskuria on  nostettu.

  • Takavalot ja takapuskuri on uusittu.

Uusia moottorivaihtoehtoja

Hyundai Tucson on mahdollista valita myös uudella polttoainetehokkaalla 48 V:n sähkömoottorin ja dieselmoottorin yhdistävällä kevythybridi-voimansiirrolla. Se on ensimmäinen Hyundai Motorin valmistama – ja myös yksi koko toimialan ensimmäisiä – kevythybriditeknologian automalleja. Uutuus edesauttaa Hyundai Motoria tavoitteessaan kehittää autoilun puhtaampaa tulevaisuutta.

Ensimmäisen kertaa uudessa Hyundai Tucsonissa esiteltävä kevythybriditeknologia on saatavana 2,0 litran dieselmoottorin yhteydessä. MHSG-kevytbydriditeknologia avustaa polttomoottoria kiihdytyksissä ja kerää energiaa hidastamisen ja jarrutuksen aikana. Järjestelmä keventää dieselmoottorin kuormitusta kevyissä kiihdytyksissä ja lisää vääntöä voimakkaissa kiihdytyksissä. Hyundai pyrkii vähentämään polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä jopa 7 prosenttia (yhdistettynä käsivaihteistoon, NEDC-mittaustavan mukaan*). Keväällä 2019 kevythybriditeknologia on saatavana myös Hyundai Tucsonin uuteen 1,6-litran Smart Stream -dieselmoottoriin.

2.0-dieselmoottori on uuden Hyundai Tucsonin tehokkain moottorivaihtoehto. Se tarjoaa tehoa 137 kW (186 hv). Tämä moottorivaihtoehto on Suomessa tarjolla nelivetoisena ja yhdistettynä uudelleen kehitettyyn 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

Hyundai Tucsoniin on tarjolla myös kaksi bensiinimoottoria:

  • Etuvetoisena tarjolla oleva 1,6 GDI kuusivaihteisella käsivaihteistolla tarjoaa tehoa 97 kW (132 hv).
  • Kaikki Hyundai Tucsonin uudet moottorit täyttävät Euro 6c -standardin.

  • Tehokkaampi 1,6 T-GDI tarjoaa tehoa 130 kW (177 hv) ja on saatavilla kuusivaihteisen käsivaihteiston (6MT) tai seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7-DCT) kanssa.
  • Saatavilla etu- tai neliveto.
  • Kaikki Hyundai Tucsonin uudet moottorit täyttävät Euro 6c -standardin.

Ulkoasu

UUSI ULKOASU

Tucsonin raikkaaseen ulkonäköön kuuluvat uudelleen muotoillut LED-ajovalot, jotka antavat autolle lisää urheilullista särmää.
Ne sulautuvat uudelleen muotoillun etupuskurin ja pohjapanssarin välissä olevan uuden Cascading Grille -etusäleikön yläkulmiin.
Auton voimakkaassa ja luonteikkaassa takaosassa on nyt uudistetut takavalot ja takapuskuri.

Aerodynaaminen muotoilu

Tucsonin virtaviivaisuus ei ole pelkkää estetiikkaa. Auto on suunniteltu aerodynaamiseksi myös polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi. Aerodynamiikkaa on parannettu muun muassa etupuskurin spoilerilla, pienemmällä A-pilarin kaarella, takaspoilerin sivuviimeistelyillä ja alustan aerodynamiikan optimoinnilla.

 

Näyttävä Cascading Grille -etusäleikkö

Tucsonissa on nyt Hyundain tunnusomainen Cascading Grille -etusäleikkö. Säleikön voimakkaat kromitangot tekevät autosta näyttävän. Ne kaartuvat uudistuneisiin LED-ajovaloihin ja päiväajovaloihin päin.

 

Tyylikäs ja urheilullinen

Tucsonin näyttävä ja urheilullinen ulkonäkö on saatu aikaan hienostuneilla ja sulavilla pinnoilla ja tasapainoisilla mittasuhteilla. Auton kyljen muotoiluviiva kulkee voimakkaasti etuvaloista auton takaosaan luoden dynaamisen liikkeen vaikutelman.

 

LED-takavaloumpiot

Uudelleen muotoillut LED-takavaloumpiot antavat uudelle Tucsonille omaperäisen ja dynaamisen ulkonäön ja lisäävät myös näkyvyyttä.

Varaa koeajo

Takaspoileri

Aerodynaamisessa takaspoilerissa on tyylikäs lisäjarruvalo.

Takapohjapanssari

Takapohjapanssari antaa katumaasturille jykevän ilmeen.

Pyöränkaarten listat

Pyöränkaarien epäkeskeinen muotoilu luo vaikutelman eteenpäin suuntautuvasta liikkeestä lisäten auton voimakasta ilmettä.

Tekniikka

SUORITUSKYKY

Tucsonissa on huippuluokan moottorivalikoima, jotka on optimoitu CO₂-päästöjä silmälläpitäen.
Kaikki moottorit ovat viimeisimmän Euro 6D-Temp -päästönormin mukaisia.

1.6 GDi -bensiinimoottori

1,6-Litrainen GDI-moottori on yhdistetty kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon ja etuvetoon. Sen enimmäisteho on 97 kW/ 132 hv kierrosnopeudella 6 300 rpm ja enimmäisvääntö 16,4 kg∙m kierrosnopeudella 4 850 rpm.

1.6 T-GDi bensiinimoottori

1.6 T-GDi -bensiinimoottori on teholtaan ja suorituskyvyltään erinomainen. Sen enimmäisteho on 130 kw/ 177 hv kierrosnopeudella 5 500 rpm. Se on saatavana 7-vaihteisena kaksoiskytkinautomaattina etu- ja nelivedolla. Se tarjoaa 27,0 kg∙m:n enimmäisväännön kierroslukualueella 1 500–4 500 rpm.

U 1.6 115 hv:n dieselmoottori

Uuden 1.6-dieselmoottorin teho on 85 kW/ 115 hv ja se on saatavilla joko etu- tai nelivedolla. Moottori voidaan yhdistää kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon tai Hyundain huippuluokan seitsemänvaihteiseen kaksoiskytkinvaihteistoon.

U 1.6 136 hv:n dieselmoottori

Uuden 1.6-dieselmoottorin teho on 98 kW/ 136 hv ja se on saatavilla joko etu- tai nelivedolla. Moottori voidaan yhdistää kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon tai Hyundain huippuluokan seitsemänvaihteiseen kaksoiskytkinvaihteistoon.

R 2.0 CRDi -dieselmoottori

2.0 CRDi -dieselmoottori tuottaa 185 hv kierrosnopeudella 4 000 rpm ja 41,0 kg·m väännön kierroslukualueella 1 750–2 750 rpm.

48V MHEV

Tucson on ensimmäinen Hyundai-auto, jossa on kevythybridin voimansiirto. Auto on saatavilla 2,0-litraisella dieselmoottorilla, jota 48 V:n sähköjärjestelmä avustaa kiihdytyksissä tuottaen jopa 12 kW:n lisätehon, jolla vähennetään polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä. Litiumioniakuston kapasiteetti on 0,44 kWh ja sitä ladataan jarrutusenergian talteenotolla (jarrutukseen käytetään sähkömoottoria). Hyundain kevythybridi on saatavilla 8-vaihteisena automaattina.

HTRAC™-nelivetojärjestelmä

Tucson on saatavilla myös nelivetoversiona, jonka käsiteltävyys on erinomainen. Kun havaitaan pidon katoaminen, HTRAC™-nelivetojärjestelmä välittää jopa 50 % väännöstä takapyörille pidon parantamiseksi. Väännön jako voidaan ääriolosuhteissa myös lukita 50:50-tilaan.

8-vaihteinen automaattivaihteisto

Tucson 2.0 CRDI 185 hv diesel 48V hybridissä on 8-vaihteinen automaattivaihteisto (8AT). Vaihteisto tarjoaa pehmeät automaattiset vaihteen vaihdot, hyvän herkkyyden ja parannetun polttoainetaloudellisuuden.

 

Varaa koeajo

7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto (DCT)

Hyundain 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto yhdistää polttoainetaloudellisuuden ja manuaalivaihteistolle tyypillisen ajonautinnon automaattivaihteiston käyttömukavuuteen.
Saatavilla vain tietyille moottorityypeille.

Etupyörien McPherson-joustintukijousitus

Uudistettu etupyöräntuenta tekee ohjauksesta terävämpää ja ajamisesta mukavampaa.

Auton takajousituksen monivarsituenta

Optimoitu takapyöräntuennan geometria parantaa sekä ajomukavuutta että vakautta.

Turvallisuus

Uuden Tucsonin varusteluun kuuluu useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä.
Hyundai Smart Sense parantaa turvallisuutta ja tuo mielenrauhaa.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

Lisävaruste Comfort- ja Style-varustetaossa, vakiona Premium-varustetasossa.

Kaistallapitoavustin (LKA)

Kaistallapitoavustin (Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja pyrkii pitämään auton keskellä kaistaa. Jos auto ohjautuu liian lähelle kaistaviivoja, varoittaa järjestelmä kuljettajaa. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivaloilla ja tekee sitten tarvittaessa korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW)

Takapuskuriin sijoitetut tutkat tunnistavat katvealueella (Blind Spot Collision Warning) lähestyvän ajoneuvon ja sytyttävät varoitusvalon ulkopeiliin. Äänimerkki kuuluu, jos sivuvilkku laitetaan päälle ja kuolleessa kulmassa lähestyy ajoneuvo.

Lisävaruste Comfort- ja Style-varustetaossa, vakiona Premium-varustetasossa.

Kaukovaloautomatiikka (HBA)

Kaukovaloautomatiikka (High Beam Assist) havaitsee sekä vastaantulevat että samalla kaistalla edessä ajavat ja vaihtaa automaattisesti kaukovaloista lähivaloon tarpeen mukaan.

Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä (DAW)

Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä (Driver Attention Warning) parantaa turvallisuutta tarkkailemalla ja analysoimalla jatkuvasti kuljettajan ajotapaa, kuten ohjauskulmaa, ohjauspyörän vääntömomenttia ja auton sijaintia suhteessa kaistamerkintöihin. Kun DAW-järjestelmä havaitsee kuljettajan ajotavan viittaavaan väsymykseen tai tarkkaamattomuuteen, se antaa äänimerkin ja ehdottaa kuljettajalle tauon pitämistä näytön viestillä.

Staattinen kulmavalojärjestelmä (LBA-S)

Staattinen kulmavalojärjestelmä (LBA-S) parantaa näkyvyyttä kaarteessa suuntaamalla enemmän valoa edessä olevaan tiehen, jolloin kuljettaja voi havaita mahdolliset esteet ja jalankulkijat helpommin.

Ei saatavilla Fresh-varustetasoon.

Mukautuva vakionopeuden säädin Stop & Go -toiminnalla (ASCC)

Muokautuva vakionopeudensäädin (Adaptive Smart Cruise Control, ASCC) ylläpitää valitun ajonopeuden ja säilyttää turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon. Jos liikenne pysähtyy, järjestelmä jarruttaa automaattisesti pysähdykseen asti. Liikkeelle lähtö pysähdyksistä tapahtuu vakionopeudensäädintä tai kaasupoljinta kerran painamalla ja auto kiihdyttää valittuun nopeuteen.

Saatavana lisävarusteenä Style-varustetasoon, vakiona Premium-varustetasossa.

Varaa koeajo

Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa avustavien järjestelmien toimintaa.

Sisätilat

TYYLIKKÄÄT JA MUKAVAT SISÄTILAT

Sisätilat ovat erittäin tilavat ja mukavat ja niiden monet yksityiskohdat antavat omaleimaisen ilmeen. Ergonomisesti muotoiltuja sisätiloja on päivitetty uusilla pehmeillä materiaaleilla ja tyylikkäillä värivaihtoehdoilla.

Sisätilojen varusteet

Varmistaaksesi, että Tucsonin tyyli vastaa vaatimuksiasi, voit valita neljästä eri värivaihtoehdosta. Valittavina ovat Black, Sahara Beige, Light Grey tai upea Red Wine.

 

Black (musta)
Klassisessa mustassa sisustuksessa on tyylikkään kontrastin luova harmaa kattoverhoilu ja mustat tikkaukset kojelaudassa, ohjauspyörässä ja vaihdevivun suojuksessa.

Sahara Beige
Kaksisävyinen Sahara Beige on hienostuneiden kontrastien juhlaa värimaailmaa keventävällä beigellä kattoverhoilulla. Kojelaudassa on myös
tyylikkäät beiget kontrastitikkaukset.

Red Wine
Lisää uuteen Tucsoniisi ripaus ylellisyyttä Red Wine -sisustuksella. Huomiota herättävän väristen ovien ja istuinten upotuksien lisäksi myös kojelaudan, ohjauspyörän ja vaihdevivun suojuksen tikkaukset ovat punaiset.

Light Grey (vaaleanharmaa)
Nauti kontrastien kauneudesta.
Uuteen vaaleanharmaaseen sisustukseen kuuluvat ovien ja istuimien upotukset sekä musta kattoverhoilu. Kojelaudan, ohjauspyörän ja vaihdevivun suojuksen harmaa tikkaus lisäävät sisätilojen tyylikkyyttä.

 

Tutustu sisätilojen yksityiskohtiin

Tucson tarjoaa saumattomat yhteydet ja on varustettu uusimmalla innovatiivisella teknologialla, jotta ajaminen olisi mahdollisimman miellyttävää. Tutustu luokkansa johtaviin toimintoihin alla.

 

Navigointijärjestelmä*

Kojelaudan viimeistelevä saumaton 8-tuumainen kosketusnäyttö on käyttöä ajatellen täydellisesti sijoitettu. Näin multimediatiedot voidaan näyttää lähempänä katseesi suuntaa.

Kaikki tiedot ovat helposti ulottuvillasi ja Apple CarPlay™- ja Android Auto™ -toiminnallisuuksien ansiosta myös älypuhelimen toimintoja on helppo käyttää ajon aikana isolta näytöltä. Navigointijärjestelmässä on 3D-kartat ja seitsemän vuoden ilmainen LIVE-palvelutilaus, joka tuo käyttöön kattavat sää- ja liikennetiedot sekä nopeusvalvontakameratiedot.

* Style- ja Premium-malleissa vakiona, Fresh- ja Comfort-varustetasoissa mahdollista saada lisävarusteena.  

Supervision-mittaristo

Hyvin sijoitettu ja helppolukuinen supervision-mittaristo 4,2-tuumaisella LCD-värinäytöllä esittää tärkeät ajotiedot kuten aktiivisten turvallisuustoimintojen tilan, toimintamatkan, polttoaineenkulutuksen, navigointiohjeet ja ulkolämpötilan.

 

Nahkaa ja hienoja tikkauksia

Varustetasosta riippuen säästelemättä käytetty nahka ja korostustikkaukset luovat hienostuneen laatuvaikutelman.

Täysin automaattinen ilmastointi

Aseta lämpötila kohdalleen ja rentoudu. Automaattinen kaksivyöhykkeinen ilmastointi mahdollistaa ilmastointimukavuuden asettamisen erikseen kuljettajan ja etumatkustajan puolelle. Aseta vain haluamasi lämpötila ja järjestelmä pitää huolen lopusta.

* Ei ole saatavilla Fresh-varustetasossa.

Luokkansa suurin tavaratila

Tucsonissa on luokkansa suurin tavaratila, joka muuttuu nopeasti 513-litraisesta 1 503-litraiseksi, kun takaistuimet taitetaan alas. Korkeussuunnassa säädettävän tavaratilan alla on vielä lisää säilytystilaa.

Taittuvat takaistuimet

Tilava ja joustava. Tucsonin tavaratila vetää kunnioitettavat 513 litraa. Muunneltavissa olevaa tavaratilaa on helppo muokata tarpeiden mukaiseksi. 60:40-suhteessa taittuvien takaistuinten liikuttelu on erittäin nopeaa.
Kun istuimet on taitettu alas, tilaa saadaan käyttöön peräti 1 503 litraa. Jotta takana matkustaminen olisi mukavampaa, myös takaistuimien selkänojien kulmaa voi säätää.

Varaa koeajo

Matkustamon takaosan tuuletus

Takaistuimilla matkustavat voivat suunnata ilmavirtaa säädettäviä tuuletussuuttimia käyttäen.

Sähkötoiminen seisontajarru

Kompakti seisontajarru vapauttaa etuistuinten välissä olevaa tilaa.

Liitettävyys (AUX ja USB)

Käytettävissä on liitännät useimmille musiikintoistolaitteille sekä USB-muistilaitteille.

Mukavuus

MUKAVUUS

Tucsonissa on useita älykkäitä toimintoja ja järjestelmiä, jotka ovat mukavia ja käytännöllisiä kaikille matkustajille.

 

Surround-kamerajärjestelmä (SVM)

Mukavaa ja helppoa. Tucsonin surround-kamerajärjestelmä tekee ahtaissa paikoissa luovimisesta helppoa ja turvallista. Edistynyt turvallisuusjärjestelmä hyödyntää strategisiin paikkoihin sijoitettuja kameroita ja näyttää näytöllä 360 asteen näkymän auton ympäristöstä, joten olet aina tilanteen tasalla.

Saatavina lisävarusteena Style-varustetasoon, vakiovarusteena Premium-varustetasossa.

Sähkötoiminen takaluukku

Auton lastaaminen on nyt helppoa. Järjestelmä avaa takaluukun automaattisesti, jos älyavain on tunnistusalueella vähintään kolme sekuntia. Sinun ei tarvitse edes ottaa avainta esille. Ennen takaluukun aukeamista kuuluu hiljainen äänimerkki ja hätävilkut välähtävät nopeasti.

Saatavilla Style- ja Premium-varustetasoihin.

Pyydä tarjous jälleenmyyjältäsi

Huippuluokan äänentoistojärjestelmä

KRELL-premium-audiojärjestelmä tarjoaa loistavan äänenlaadun. 10 huipputason kaiutinta ja ulkoinen vahvistin takaavat, että kaikki kyydissä olijat saavat nauttia ainutlaatuisesta surround-äänielämyksestä.

Saatavilla lisävarusteena Comfort- ja Style-varustetasoon. Vakiovarusteena Premium-varustetasossa.

USB-liitäntä takaistuimilla

Kytke ja käytä. Takaistuimilla matkustaville on asennettu kätevä USB-latauspiste.

Takaistuimen selkänojan tavarakoukku

Yksinkertainen, mutta erittäin käytännöllinen.
Koukku on täydellinen ostoskassien, käsilaukkujen ja vastaavien esineiden kiinnittämiseen.

Sähkösäätöiset istuimet

Löydä mukava asento kahdeksaan suuntaan säätyvällä matkustajan istuimella ja jopa kymmeneen suuntaan sähköisesti säätyvällä kuljettajan istuimella, jossa on kaksisuuntainen sähkötoiminen ristiselän tuki.

*Saatavilla lisävarusteena Style-varustetasoon, vakiovaruste Premium-varustetasossa.

Istuinlämmitin ja -jäähdytin

Lämpöä talvella ja viileyttä kesähelteillä. Lämmitetyt ja jäähdytetyt istuimet takaavat aina sopivan lämmitys- tai jäähdytystason ja mukavuutta pitkillekin matkoille.
Tuuletus tapahtuu istuimien integroiduilla jäähdytyspuhaltimilla.

*Lämmitetyt istuimet löytyvät kaikista varustetasoista. Jäähdytetyt istuimet saatavina lisävarusteina Style-varustetasoon ja Premium-varustetasossa ne löytyvät vakiona.

Langaton puhelimen lataus

Helppoa ja nopeaa. Keskikonsoliin sijoitetun langattoman latausalustan (Qi-standardi) avulla Qi-yhteensopivan älypuhelimen lataus käy kätevästi ilman kaapeleita.