Hyundai tarjoaa uuden Tucsonin ostajalle minkä tahansa tehdaslisävarustepaketin puoleen hintaan, pois lukien metalliväri.
Tarjous on voimassa 30.11.2018 saakka. Etu ei ole voimassa tehdastilauksiin.

Tutustu tehdaslisävarusteisiin tästä

Lyhyesti

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Hyundai Tucson on saanut uuden päivitetyn designin, moottorit sekä edistykselliset turvallisuus- ja mukavuusvarusteet, jotka palvelevat tämän päivän autoilijan tarpeita.  Sisätiloiltaan Hyundai Tucsonin olemus päivittyy uusitulla sisustuksella ja laadukkaammilla verhoilumateriaaleilla. Tämä kompakti SUV on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa ja täyttää korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Uuteen Tucsoniin nyt saatavilla esimerkiksi:

– Uusi moottori- ja vaihteistovalikoima
– Uusi korkealaatuinen sisusta
– Uusi älykäs Smart Cruise Control -järjestelmä
– Uusi laadukas KRELL Premiun Audio -äänentoistojärjestelmä
– Uusi seitsemän tuuman kosketusvärinäytöllinen tietoviihdejärjestelmä

Uudessa Hyundai Tucsonissa on tuttuja elementtejä uusimmista Hyundai-malleistamme, sen ilme raikastui ja ajomukavuus on nyt täysin uudella tasolla.

 • Malli saa uutta ilmettä Cascading Grill -etusäileiköllä ja tyylikkäillä uusilla täys-led-ajovaloilla.
 • Etupuskuria on  nostettu.

 • Takavalot ja takapuskuri on uusittu.

Uusia moottorivaihtoehtoja

Uusi Hyundai Tucson on mahdollista valita myös uudella polttoainetehokkaalla 48 V:n sähkömoottorin ja dieselmoottorin yhdistävällä kevythybridi-voimansiirrolla. Se on ensimmäinen Hyundai Motorin valmistama – ja myös yksi koko toimialan ensimmäisiä – kevythybriditeknologian automalleja. Uutuus edesauttaa Hyundai Motoria tavoitteessaan kehittää autoilun puhtaampaa tulevaisuutta.

Ensimmäisen kertaa uudessa Hyundai Tucsonissa esiteltävä kevythybriditeknologia on saatavana 2,0 litran dieselmoottorin yhteydessä. MHSG-kevytbydriditeknologia avustaa polttomoottoria kiihdytyksissä ja kerää energiaa hidastamisen ja jarrutuksen aikana. Järjestelmä keventää dieselmoottorin kuormitusta kevyissä kiihdytyksissä ja lisää vääntöä voimakkaissa kiihdytyksissä. Hyundai pyrkii vähentämään polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä jopa 7 prosenttia (yhdistettynä käsivaihteistoon, NEDC-mittaustavan mukaan*).

Keväällä 2019 kevythybriditeknologia on saatavana myös Hyundai Tucsonin uuteen 1,6-litran Smart Stream -dieselmoottoriin.

2.0-dieselmoottori on uuden Hyundai Tucsonin tehokkain moottorivaihtoehto. Se tarjoaa tehoa 137 kW (186 hv). Tämä moottorivaihtoehto on Suomessa tarjolla nelivetoisena ja yhdistettynä uudelleen kehitettyyn 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

* CO2-päästöt ja polttoaineen kulutus perustuvat WLTP-mittaustavan mukaisiin sisäisiin tavoitteisiin ja konvertoituna takaisin NEDC-mittaustavan mukaisiin arvoihin.

Hyundai Tucsoniin on tarjolla myös kaksi bensiinimoottoria:

 • Etuvetoisena tarjolla oleva 1,6 GDI kuusivaihteisella käsivaihteistolla tarjoaa tehoa 97 kW (132 hv).
 • Kaikki Hyundai Tucsonin uudet moottorit täyttävät Euro 6c -standardin.

 • Tehokkaampi 1,6 T-GDI tarjoaa tehoa 130 kW (177 hv) ja on saatavilla kuusivaihteisen käsivaihteiston (6MT) tai seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7-DCT) kanssa.
 • Saatavilla etu- tai neliveto.
 • Kaikki Hyundai Tucsonin uudet moottorit täyttävät Euro 6c -standardin.

Turvallisuus

Uusi Hyundai Tucson on varusteltu aiempaa monipuolisemmalla infotainment-järjestelmällä.

 

 • Uuteen Hyundai Tucsoniin on valittavissa myös kahdeksan tuuman näytöllä varustettu navigointijärjestelmä 3D-kartoilla ja veloituksettomat reaaliaikaiset LIVE Services -palvelut seitsemäksi vuodeksi.
 • Matkustusmukavuuden takaavat tarjolla oleva Krellin toimittama premium-tason äänentoistojärjestelmä, langaton QI-standardin mukainen matkapuhelimen latausmahdollisuus sekä seitsemän tuuman näyttö, joka tukee Apple CarPlay ja Android Auto -palveluita sekä Bluetooth-liitäntää.

Hyundai Tucsonissa on myös Euroopan korkeimmat auton turvallisuusstandardit täyttävät uusimmat aktiivista turvallisuutta edistävät SmartSense-järjestelmät sekä kuljettajaa avustavat järjestelmät:

 • edessä kulkevaa liikennettä tarkkaileva ja tarvittaessa autoa jarruttava ja pysäyttävä törmäysvaroitin (FCA)
 • kaista-avustin (LKA), kuljettajan vireystilan valvonta (DAW) sekä älykäs nopeusrajoituksen varoitus (ISLW)
 • Turvallisuusvarusteisiin kuuluu myös ympäristön valvontajärjestelmä (SVM), jonka kamerat tarjoavat 360° näkymän peruuttaessa.
 • Edistyksellinen mukautuva vakionopeussäädin (ASCC) lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta säilyttäen mukautuvasti valitun nopeuden ja turvallisen etäisyyden edellä ajavaan sekä jarruttaen tarvittaessa.
 • Näkyvyydestä Hyundai Tucsonissa on bi-led-ajovalot ja kaukovaloautomatiikka (HBA).

Uusi Hyundai Tucson esiteltiin Euroopassa keväällä 2018 ja myyntiin Euroopan markkinoille uutuus on saapunut kesällä 2018.

Hyundai Tucson alkaen 28 990 € + 600 € toimituskulut

Tucsonin hinnasto

Uusi Tucson mediassa

Koeajo: Oiva paketti – Hyundai Tucson

Apu/Tuulilasi 5.10.2018

Iltalehti 12.7.2018

Moottori 11.7.2018

Apu/Tuulilasi 3.7.2018

AutoBild 3.7.2018

Iltalehti 2.7.2018

Länsi-Savo 8.6.2018

Tekniikan maailma 6.6.2018