Close

Huollon hintalupaus.

Pyydä hintalupaus seuraavalle määräaikaishuollolle!

Hyundai-merkkihuollot antavat hintalupauksen autosi seuraavalle määräaikaishuollolle. Kun ostat uuden Hyundain, pyydä hintalupaus ensimmäiselle määräaikaishuollolle. Ensimmäisen määräaikaishuollon jälkeen Hyundai-merkkihuolto antaa hintalupauksen myös aina seuraavalle määräaikaishuollolle.

Katso lähin Hyundai-merkkihuolto

Merkkihuolto tuntee autosi paremmin kuin muut

Huollattamalla autosi valtuutetussa Hyundai-huollossa tiedät, että autosi huoltaa Hyundain kouluttama, autosi tunteva mekaanikko ja että autosi säilyy aitona Hyundaina. Käytössämme on aina uusimmat Hyundain testilaitteistot ja merkki- sekä mallikohtaiset työkalut ja käytämme vain Hyundain alkuperäisiä tai hyväksymiä varaosia. Työlle ja varaosille annamme aina takuun. Myös koritarkastus on osa määräaikaishuoltoa.

Hyundai-merkkihuollossa autosi arvo säilyy

Asioimalla Hyundai-huollossa varmistat myös autosi takuun säilymisen. Mikäli autossasi on tehtaalla asennettu navigointilaite, on MapCare-karttapäivitys osa huoltoa. Päivitämme veloituksetta navigaattorisi kartat, mikäli uudemmat karttaversiot on julkaistu.

Huollon yhteydessä tarkistamme, onko autoosi avoimia laadunparannuskampanjoita. Mahdolliset korjaustoimenpiteet voi tehdä vain valtuutettu merkkihuolto. Laadunparannuskampanjat ovat asiakkaalle maksuttomia.

Säilytä autosi aitona Hyundaina

Toivottamme sinut ja autosi tervetulleiksi ammattitaitoisiin ja osaaviin  käsiimme. Hyundai-autosi huoltoväli on mallista riippuen 12 tai 24 kk, tai 10 000 – 30 000 kilometriä – kumpi täyttyy ensin. Oikea paikka huollattaa autosi on Hyundai-merkkihuolto.

Tarkista autosi huoltovälit