Valmiina matkaan. Ilmaise itseäsi.

Uusi i10 osoittaa, että pienillä asioilla voi olla elämässä suuri vaikutus. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä huipputeknologia tekevät uudesta i10:stä älykkään kumppanin, joka tyylikkäästi ja joustavasti auttaa sinut suuriin tekoihin.

Uusi Hyundai i10

Dynaaminen ja tyylikäs

Uusi Hyundai i10 tarjoaa aiempaa suuremmat tilat ja linjakkaamman muotoilun. Kattolinja on madaltunut, kori leventynyt ja vyötärölinja on alempana kuin ennen. Uuden i10:n ulkonäkö ilahduttaa ja erottuu edukseen, ja korostaa auton menevää luonnetta.

Kattavasta värivalikoimasta jokainen löytää mieleisensä. Ulkovärejä on kymmenen ja katon väriksi voi valita mustan tai punaisen.

 

Uuden Hyundai i10:n yhdistettävyyspalvelut ovat helppokäyttöisiä.

 

Pysy yhteydessä

Tyylikäs ohjaamo toivottaa sinut tervetulleeksi raikkaalla ilmeellään. Materiaalit, kuvioinnit ja uusin multimediateknologia luovat modernin tunnelman. Uudessa i10:ssä on puhelimen Bluetooth-yhdistettävyys vakiovarusteena, ja Comfort-mallissa on vakiona myös 8-tuumainen värikosketusnäyttö ja langaton QI-lataus.

 

Hyundai i10:n ohjaamo on tilava ja viihtyisä.

Tilava ja mukava

Kuljettajan ajomukavuuden varmistamiseksi uuden i10:n vakiovarusteena on lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä, ja avaimeton keskuslukitus takaa vaivattoman kulkemisen autoon. Verhoilumateriaali on laadukasta, kulutusta kestävää kangasta. Comfort-varustetasossa voit valita kolmesta värivaihtoehdosta sinulle mieluisimman.

 

Hyundai i10:n peruutuskameran kuvassa on myös dynaamiset apuviivat.

Peruutuskamera

Peruuttaminen on helppoa. Peruutuskameran kuva näyttää, mitä auton takana tapahtuu.

Vakiovarusteena Comfort-varustetasossa.

QI-lataus i10:n keskikonsolissa

Puhelimen langaton lataaminen

Keskikonsolissa on QI-latauspaikka puhelimelle. Puhelimen peilaus auton näytölle sujuu Apple CarPlaylla tai Android Autolla.

Vakiovarusteena Comfort-varustetasossa, vaatii yhteensopivan puhelimen.

Uusi Hyundai i10 on kotonaan maantiellä ja kaupungissa

i10:n bensiinimoottorin teho on 67 hevosvoimaa, ja vääntöä on 96,2 Nm. Valittavana on viisiportainen manuaalivaihteisto tai automatisoitu manuaalivaihteisto. Isoja tavaroita voi kuljettaa kattotelineellä, suurin sallittu kattokuorma on 60 kg.

 

Hyundai i10:n SmartSense tunnistaa jalankulkijan, ja lisää siten turvallisuutta.

Turvallisuutta ja mielenrauhaa

Uusi i10 on varustettu huippuluokan SmartSense-teknologialla, ja tarjoaa luokkansa kattavimman turvavarustelun. Auton vakiovarusteita ovat mm. hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistuksella, kaukovaloautomatiikka ja kaistallapitoavustin. Uudessa i10:ssä on myös eCall-järjestelmä, jonka avulla voi soittaa hätäkeskukseen, tai auto ilmoittaa itsenäisesti onnettomuudesta, jos kukaan autossa olijoista ei pysty soittamaan.

 

7 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta

Kuten muutkin Hyundait, valmistetaan myös uusi i10 korkeimpien laatustandardien mukaan. Myönnämme autoihin 7 vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta.

 

Kiinnostaako uusi Hyundai i10?

Kerro viestissä tarkemmin mitä haluat tietää, niin jälleenmyyjämme on sinuun yhteydessä.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kyllä, hyväksyn lomakkeella antamieni tietojen tallentamisen  (avaa tietosuojaseloste), tietojen lähettämisen valitsemalleni jälleenmyyjälle ja yhteydenoton valitsemallani kanavalla.

 

Kuvat ovat havainnollistavia. Tekniset- ja varustetiedot ovat oikeat julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua mallin virallisen julkaisun yhteydessä.