Luotu suuriin tekoihin

Pienillä asioilla voi olla suuri merkitys – uusi Hyundai i10 on tästä hyvä esimerkki. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä laaja kattaus huipputeknologiaa tekevät siitä älykkään kumppanin, joka tyylikkäästi ja joustavasti  auttaa sinua tekemään suuria asioita.

 

Pyydä tarjous

 

Ulkoasu

Uusi i10 kadunvarressa

Dynaaminen ja tyylikäs

Linjakas ja voimakas muotoilu kerää katseita. Kattolinjaa on madallettu, ja auton kori on aiempaa leveämpi. Vyötärölinja on matalammalla kuin ennen, joka tekee ulonäöstä sulavamman ja parantaa näkyvyyttä autosta ulos. Auton olemus on samaan aikaan särmikäs ja pehmeä – sanalla sanoen kiehtova.

 

Uusi i10 ulkovärit

Uusi i10 värivaihtoehdot

 

Makusi mukaan – sinä valitset

Kymmenen ulkovärivaihtoehtoa täydennettynä kahdella katon värillä. Turkoosi kori ja musta katto on varma valinta, ja harmaata koria piristää punainen katto – mikä 22 vaihtoehdosta on sinun suosikkisi?

 

Uusi i10 turkoosi

Voimakas etusäleikkö ja dynaaminen keskilinja

Leveä Cascading Grill -etusäleikkö korostaa auton voimakasta ilmettä ja leveyttä. Elegantti keskilinja lisää keulan tyylikkyyttä.

 

Uusi i10 takakulma

Uniikki C-pilarin muotoilu

Linjakkaat sivuikkunat yhdistyvät sulavasti auton takaosan omaleimaiseen, X:n muotoiseen C-pilariin. Ainutlaatuinen muotoilu korostaa auton profiilia ja ohjaa katseen i10-logoon.

Uusi i10 musta katto

Kiehtova kontrasti

Halutessasi voit valita autoosi mustan tai punaisen katon – värit ovat saatavana korin värien mukaisin rajoittein.

 

Uusi i10 vanteet

14- tai 15-tuumaiset vanteet

Hyundai i10:n uudet 15-tuumaiset kevytmetallivanteet ovat osa atuon muotoilua. Fresh-mallissa on 14-tuumaiset teräsvanteet ja tyylikkäät pölykapselit.

* Kuvien autoissa saattaa olla vanteita, joita ei ole Suomen tuontiohjelmassa.

Sisätilat

i10 sisältä

Tilaa ja tyyliä

Tervetuloa tilavaan matkustamoon! Tyylikäs verhoilu ja viimeisin multimediateknologia tekevät uudesta i10:stä raikkaan ja modernin. Hunajakennokuviointi kojelaudassa ja ovissa tuo sporttista tunnelmaa, ja pyöreät ilmasuuttimet on sijoitettu niin, että auto näyttää todellistakin leveämmältä ja tilavammalta.

 

i10 matkustamo

Täsmällistä tilaa

Uusi i10 on edeltäjäänsä leveämpi ja pidempi. Suurempi akseliväli (+ 40 mm) antaa lisää tilaa matkustajille.

Comfort-mallin verhoilun voit valita mieleiseksesi kolmesta vaihtoehdosta, Fresh-mallin verhoilu on aina tyylikäs musta. Ajomukavuuden vuoksi ohjauspyörä on verhoiltu nahalla, ja siinä on vakiovarusteena lämmitys. Vakiovarusteita ovat myös sähköiset ikkunannostimet ja avaimeton keskuslukitus.

 

Nauti huippuluokan yhteyksistä

Luokkansa suurin, 8-tuumainen näyttö ja erinomaiset yhdistettävyyspalvelut, kuten Bluetooth, Apple CarPlay™ ja Android Auto™, helpottavat yhteydenpitoa.

8-tuumainen kosketusnäyttö on saatavana Comfort-malliin. Bluetooth on vakiovarusteena kaikissa i10-malleissa.

Tavaratilaa on enemmän kuin kuvittelisit

Tavaratilaa on juuri sopivasti. Kokoluokassaan suureen,  252 -litraiseen, tavaratilaan sopii hyvin esimerkiksi viikonloppuretkelle tarvittavat varusteet. Tarvitsetko enemmän tavaraa kyytiin? Takapenkin voi kaataa osittain tai kokonaan, jolloin tilaa on 1050 litraa!

 

Tekniikka

i10 Performance

Taloudellisuutta kaupunki- ja maantieajoon

Uuden i10:n moottori on 1,0-litrainen kolmisylinterinen moottori, jonka yhteydessä on Stop and Go -toiminto. Stop and Go sammuttaa moottorin kun auto pysähtyy, ja kun on liikkeellelähdön aika, moottori käynnistyy automaattisesti. Toiminto pienentää polttoaineenkulutusta ja sen myötä CO2-päästöjä. Vaihteistovaihtoehtoja uudessa i10:ssä on kaksi; automatisoitu manuaalivaihteisto ja 5-portainen manuaalivaihteisto.

 

i10 automatisoitu vaihteisto

Automatisoitu manuaalivaihteisto

5-vaihteinen automatisoitu manuaalivaihteisto hoitaa vaihteiden vaihtamisen puolestasi. Ajaminen on helppoa, kun kytkimen käytöstä ei tarvitse huolehtia, ja samalla taloudellista, kun auto huolehtii ajotilanteeseen sopivan vaihteen. Taloudellisuudesta kiitos kuuluu perinteistä automaattivaihteistoa kevyemmälle vaihteistolle. Halutessasi voit myös itse hoitaa vaihtamisen – kuitenkin helposti ilman kytkinpoljinta.

i10 manuaalivaihteisto

5-vaihteinen manuaalivaihteisto

Pidätkö enemmän manuaalivaihteistosta? 5-vaihteinen manuaalivaihteisto on sinulle, joka haluat nauttia ajamisesta ja valita aina itse millä vaihteella ajat. i10:n manuaalinen vaihteisto on tehty nopeaan ja tarkkaan vaihtamiseen.

 

 

Enemmän energiaa ja vähemmän polttoainetta

Uuden i10:n energian talteenottojärjestelmä ERS (Energy Regeneration System) kerää ajon aikana liikkeestä syntyvää energiaa, ja hyödyntää sen esimerkiksi kiihdytettäessä. Kun nostat jalan kaasupolkimelta ja auto rullaa eteenpäin, järjestelmä muuttaa kerätyn energian sähköksi ja ottaa sen akkuun talteen. Kun kiihdytät, ERS käyttää sähköä polttomoottorin kuormituksen keventämiseen, ja vähentää siten polttoaineen kulutusta.

Turvallisuus

Pysäköinti avustimella pieneenkin väliin

Enemmän turvallisuutta ja mielenrauhaa

Hyundain SmartSense on nyt myös i10:ssä. Huippuluokkaiset kuljettajaa avustavat ja turvallisuutta lisäävät järjestelmät ovat tuttuja isommista autoista – Hyundai tuo ne nyt myös pikkuautoluokkaan. Uuden monitoimikameran myötä i10:ssä on vakiovarusteena kaukovaloassistentti (HBA, High beam Assist), hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistuksella (FCA, Forward Collision-Avoidance Assist), kuljettajan vireystilan valvonta (DAW, Driver Attention Warning) ja kaistallapitoavustin (LKA, Lane Keep Assist System).*

Jalankulkijatunnistus ja törmäysvaroitin

Hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistuksella (FCA)

Hätäjarrutusjärjestelmä  varoittaa kuljettajaa mahdollisesta törmäyksestä ja tarvittaessa myös jarruttaa autoa. Monitoimikameraa hyödyntävä järjestelmä toimii kolmivaiheisesti. Ensin järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivalolla mittaristossa. Jos kuljettaja ei reagoi tähän, järjestelmä jarruttaa ensin kevyesti, ja lopulta voimakkaasti estääkseen törmäyksen, tai vähentääkseen sen aiheuttamaa vahinkoa jos törmäystä ei pysty välttämään. Järjestelmä on aktiivinen, kun nopeutta on vähintään 8 km/h. Se tunnistaa muut ajoveuvot ja jalankulkijat.*

 

Kaukovaloautomatiikka

Järjestelmän avulla sinun ei tarvitse huolehtia valojen vaihtamisesta lähivaloilta kaukovaloille – riittää, että valokatkaisin on auto-asennossa, ja liikkeelle lähtiessäsi aktivoit kaukovaloautomatiikan. Auto tunnistaa valoisuuden ja kytkee kaukovalot päälle, kun niitä tarvitaan. Järjestelmä tunnistaa muut ajoneuvot ja katuvalot, ja vaihtaa takaisin lähivaloille.*

eCall-hätäpuhelu

eCall-hätäpuhelujärjestelmä

i10 kutsuu automaattisesti apua, jos sattuu onnettomuus, jossa auton turvatyynyt laukeavat. Hätäkeskus saa autolta tiedot sijainnista, onnettomuuden tapahtuma-ajan ja suunnan, johon auto liikkui ennen onnettomuutta. SOS-painikkeella voit myös itse ottaa yhteyttä hätäkeskukseen ympäri vuorokauden. Painikkeen päällä oleva kansi estää vahinkosoitot.

 

*Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa avustavien järjestelmien toimintaa.

Mukavuus

i10 kaupungissa

Suuret varusteet

Uusi i10 tarjoaa nyt varusteita, joita on totuttu näkemään vain suuremman kokoluokan autoissa. Vakiovarusteita ovat esimerkiksi ilmastointilaite, lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä, avaimeton keskuslukitus ja vakionopeussäädin. Vakionopeudensäätimen käyttöpainikkeet on sijoitettu ohjauspyörään, jossa niiden käyttö on helppoa ja turvallista.

 

Langaton lataus

Älylaitteen langaton lataaminen

Uuden i10:n keskikonsolissa on langaton latausalusta, jossa voit ladata esimerkiksi QI-yhteensopivaa puhelinta.

Saatavana Comfort-malliin

Peruutuskamera

Peruutuskamera

Peruuttaminen on tehty helpoksi: kameran avulla näet selvästi, mitä takana tapahtuu.

Saatavana Comfort-malliin

 

Matkustajat i10:n takapenkillä

7 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta

Kuten kaikki Hyundait, myös uusi Hyundai i10 valmistetaan korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Myönnämmekin autoon markkinoiden parhaan takuun: 7 vuotta ilman kilometrirajoitusta.

 

 

 


7 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Kuten kaikki Hyundait, myös uusi i10 on suunniteltu korkeimpien mahdollisten laatustandardien mukaan. Varmistamme laadun seitsemän vuoden takuulla ilman kilometrirajaa, joten voit iloita elämästä autostasi huolehtimatta. Nauti mielenrauhasta, jonka yksi alan parhaista takuista sinulle tarjoaa – vakiovarusteena.

Kuvien autot erikoisvarustein.