Close

Hyundai i10.

Koe ja aja uudistunut i10.

Luotu suuriin tekoihin

Pienillä asioilla voi olla suuri merkitys – Hyundai i10 on tästä hyvä esimerkki. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä laaja kattaus huipputeknologiaa tekevät siitä älykkään kumppanin, joka tyylikkäästi ja joustavasti auttaa sinua tekemään suuria asioita.

Dynaaminen ja tyylikäs

Linjakas ja voimakas muotoilu kerää katseita. Aiempaa matalampi vyötärölinja tekee auton ulkonäöstä sulavamman ja parantaa näkyvyyttä ulos. Uuden i10:n olemus on samaan aikaan särmikäs ja sympaattinen – sanalla sanoen kiehtova.

Edistyksellinen yhdistettävyys

Nauti luokkansa parhaimmistoon kuuluvista yhdistettävyysominaisuuksista. Tietoviihdejärjestelmän 8 tuuman kosketusnäyttö tukee Apple CarPlay ja Android Auto -toimintoja.

Kattava turvavarustelu

Uudistunut i10 on varustettu Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologialla ja monipuolisilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä.

Rahoitusesimerkki:

Auton hinta 18 990 €, käsiraha 0 €, rahoitettava osuus 19 339 € (sis. perustamiskulun 349 €), rahoitusaika 84 kk, käsittelymaksu 14 €/erä, korko 1,99%, kk-erä 199 €, poikkeava viimeinen erä 5 752 €. Todellinen vuosikorko 3,78 %. Luotto ja luottokustannukset yhteensä 22 283,36 €. Rahoitustarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.8.2024 saakka. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Hyundai i10:n tärkeimmät vakiovarusteet

Comfort

Tavaratilaa 252 litraa

Kompakteista ulkomitoistaan huolimatta i10:n tavaratila on perusasennossaan 252 litraa. Takapenkit kaatamalla jopa 1050 litraa.

Valitse värisi

Valitse mieluinen metalli-, helmiäis- tai erikoisväri yhdeksästä eri vaihtoehdosta. Veloitukseton metalliväri on tyylikäs Mangrove Green.

Digimittaristo

Tyylikäs ja helppolukuinen 4,2 tuuman täysdigitaalinen mittaristo tarjoaa hyvän käytettävyyden.

8 tuuman kosketusnäyttö

Tietoviihdejärjestelmän 8-tuumaiselta kosketusnäytöltä auton valikoiden ja navigoinnin käyttäminen sujuu turvallisesti ja vaivattomasti.

Peruutuskamera

Ketterän i10:n pysäköinti on entistäkin helpompaa vakiovarusteisen peruutuskameran ansiosta.

Turvallisuus vakiona

Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologia tarjoaa erilaisia kuljettajaa avustavia turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksia. Auton vakiovarusteluun kuuluu mm. hätäjarrutusjärjestelmä autojen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella, kaistallapitoavustin sekä kaukovaloavustin.

Loading
Arrow

Lane following Assistant (LFA)

Kaistallapysymisavustin seuraa kaistaviivoja ja pyrkii pitämään auton kaistan keskellä 0–180 km/h nopeuksissa.

Arrow

Hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä tunnistaa muut ajoneuvot, jalankulkijat ja polkupyöräilijät. Järjestelmä aktivoituu yli 8 km/h nopeuksissa ja pyrkii estämään yhteentörmäykset.

Arrow

Kuljettajan vireystilan valvonta (DAW)

Auto kehottaa kuljettajaa pitäään tauon, mikäli se havaitsee ajotavassa väsymisen ja herpaantumisen merkkejä.

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundai myöntää kaikkiin automalleihin viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa.

Tutustu Hyundain takuuseen tarkemmin

Kuvien autoissa erikoisvarusteita.

Lue lisää

Löydä jälleenmyyjä
Lähin jälleenmyyjäsi

Hyundai-sähköautot
Tutustu myös sähköautomallistoon

Hinnasto
Katso i10:n hinnat ja tekniset tiedot