Close

Hyundai i10.

Koe ja aja i10.
Myynnissä nyt uusi vm. -24 malli

Luotu suuriin tekoihin

Pienillä asioilla voi olla suuri merkitys – Hyundai i10 on tästä hyvä esimerkki. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä laaja kattaus huipputeknologiaa tekevät siitä älykkään kumppanin, joka tyylikkäästi ja joustavasti auttaa sinua tekemään suuria asioita.

Hyundai i10Dynaaminen ja tyylikäs

Linjakas ja voimakas muotoilu kerää katseita. Kattolinjaa on madallettu, ja auton kori on aiempaa leveämpi. Vyötärölinja on matalammalla kuin ennen, mikä tekee ulkonäöstä sulavamman ja parantaa näkyvyyttä autosta ulos. Auton olemus on samaan aikaan särmikäs ja pehmeä – sanalla sanoen kiehtova.

Edistyksellinen yhdistettävyys

Nauti luokkansa parhaimmistoon kuuluvista yhdistettävyysominaisuuksista uudelta 8 tuuman kosketusnäytöltä, jossa on Apple CarPlay ja Android Auto -valmius.

Enemmän mielenrauhaa

i10 on varusteltu Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologialla ja monipuolisilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä.

Hyundai i10:n tärkeimmät vakiovarusteet

Fresh
Lue lisää uudesta 2024 vuosimallin i10:stä

Tavaratilaa 252 litraa

Kompakteista ulkomitoistaan huolimatta i10:n tavaratila on perusasennossaan 252 litraa. Takapenkit kaatamalla jopa 1050 litraa.

Turvallisuus vakiona

Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologia on nyt myös i10:ssä. Auton vakiovarusteluun kuuluu mm. hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella, kaistallapitoavustin sekä kaukovaloassistentti.

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundai myöntää kaikkiin automalleihin viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa.

Tutustu Hyundain takuuseen tarkemmin

Kuvien auto erikoisvarustein.

Lue lisää

Löydä jälleenmyyjä
Lähin jälleenmyyjäsi

Hyundai-sähköautot
Tutustu myös sähköautomallistoon

Hinnasto
Katso i10:n hinnat ja tekniset tiedot