Close

Hyundai i10.

Koe ja aja i10.
Hyundai i10 uudistuu. Nykyiseen malliin ei oteta enää tehdastilauksia.

Hyundai i10 päivittyy vuoden 2023 aikana. Nykyiseen -22-vuosimallin autoon ei oteta uusia tehdastilauksia. Voit tutustua uuden i10 vm. 2024:n hinnastoon tai lukea mallista lisää.

 

Luotu suuriin tekoihin

Pienillä asioilla voi olla suuri merkitys – Hyundai i10 on tästä hyvä esimerkki. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä laaja kattaus huipputeknologiaa tekevät siitä älykkään kumppanin, joka tyylikkäästi ja joustavasti auttaa sinua tekemään suuria asioita.

Dynaaminen ja tyylikäs

Linjakas ja voimakas muotoilu kerää katseita. Kattolinjaa on madallettu, ja auton kori on aiempaa leveämpi. Vyötärölinja on matalammalla kuin ennen, joka tekee ulonäöstä sulavamman ja parantaa näkyvyyttä autosta ulos. Auton olemus on samaan aikaan särmikäs ja pehmeä – sanalla sanoen kiehtova.

Edistyksellinen yhdistettävyys

Nauti luokkansa parhaimmistoon kuuluvista yhdistettävyysominaisuuksista uudelta 8 tuuman kosketusnäytöltä sekä Bluelink-älypuhelinsovelluksesta.

Enemmän mielenrauhaa

i10 on varusteltu Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologialla ja monipuolisilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä.

Hyundai i10:n tärkeimmät vakiovarusteet

Fresh
Comfort

(erona/lisänä Fresh)

Tavaratilaa 252 litraa

Kompakteista ulkomitoistaan huolimatta i10:n tavaratila on perusasennossaan 252 litraa. Takapenkit kaatamalla jopa 1050 litraa.

Tutustu sisätiloihin

Turvallisuus vakiona

Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologia on nyt myös i10:ssä. Auton vakiovarusteluun kuuluu mm. hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijantunnistuksella, kaistallapitoavustin sekä kaukovaloassistentti.

Katso lisää auton turvallisuusominaisuuksista

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundai myöntää kaikkiin automalleihin viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa.

Tutustu Hyundain takuuseen tarkemmin

Lue lisää

i10:n muotoilu
Katso muotoilun yksityiskohdat

i10:n ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso i10:n hinnat ja tekniset tiedot