Close

IONIQ 6.

Anna maailmasi avartua.

 

Hyundai Go!  -yksityisleasing
IONIQ 6 alk. 495 €/kk

Sähköisen aikakauden Streamliner

Täysin ainutlaatuinen Hyundai IONIQ 6 piirtää sulavalinjaisen siluetin sähköisen liikkumisen uudelle aikakaudelle. Aerodynaaminen streamliner-muotoilu ja rauhalliset sisätilat tarjoavat personoidun ja muunneltavissa olevan ajokokemuksen.

Muotoilu Ominaisuudet Suorituskyky Kestävä kehitys

Hienostuneet muodot

Kauniisti kaartuva kattolinja ja urheilullisuutta korostavat yksityiskohdat juontavat juurensa Hyundain Prophecy Concept EV -malliin.

 

Huima toimintamatka

IONIQ 6:n toimintamatka on yhdistetyssä WLTP-mittauksessa jopa 614 kilometriä, kiitos ultramatalan ilmanvastuskertoimen (0,21) sekä edistyksellisen sähköteknologian.

Kierrätysmateriaalit kunniaan

IONIQ 6:n tuotannossa on hyödynnetty ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten ekologisesti käsiteltyä nahkaa sekä merestä kerättyjä kierrätysmateriaaleja.

Pyydä tarjous Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Maailman parhaana palkittu

Täysin uusi Hyundai IONIQ 6 hurmasi autoalan lehdistön voittamalla arvostetun World Car of the Year 2023 -palkinnon. Samalla automalli voitti myös kilpailun sähköauto- ja muotoilu-kategoriat.

IONIQ 6 Hyundai Go! -yksityisleasingillä

Voit hankkia Hyundai IONIQ 6:n myös leasingautona. Et maksa autosta käsirahaa tai viimeistä suurta erää, vain ennalta sovittua kiinteää kuukausierää.

Hyundai Go! -yksityisleasingin hinta pitää sisällään aina:

Leasingauton hintaesimerkki: IONIQ 6 77 kWh Premium
Ajomäärä / vuosi
36 kuukauden sopimus
48 kuukauden sopimus
10 000 km/vuosi alk. 516,40 €/kk alk. 494,93 €/kk
15 000 km/vuosi alk. 549,68 €/kk alk. 528,09 €/kk
20 000 km/vuosi alk. 581,45 €/kk alk. 561,88 €/kk
30 000 km/vuosi alk. 647,04 €/kk alk. 636,02 €/kk

 

Hyundai Go! -yksityisleasing

IONIQ 6 Business -mallit

Katso IONIQ 6 -hinnasto

Muotoilu

Ulko- ja sisätilat käsi kädessä

IONIQ 6:n muotoilun lähtökohtana on ollut ihmiskeskeisyys niin sisätilojen kuin auton ulkomuotojen suunnittelussa. Pitkä ja tilava matkustamo tarjoaa matkustajille turvallisen ja rentouttavan tunnelman. Ulkopuolella kaunis streamliner-siluetti tekee autosta taatusti erottuvan neliovisen sedanin.

Oma henkilökohtainen tilasi

Matkustamon kupolimainen muoto on saanut inspiraationsa Prophecy -konseptimallista. Mukavaksi ja käytännölliseksi suunnitellut sisätilat ovat kuin henkilökohtainen piilopaikka.

Mukavuus edellä

Tee olosi mukavaksi kahdeksaan suuntaan säätyvillä etupenkeillä. Mukavuusistuimet säätyvät yhdellä napinpainalluksella makuuasentoon, jolloin voit rentoutua vaikkapa lataustauon aikana.

Koe puhdaslinjainen streamliner-muotoilu

IONIQ 6:n selkeät ja pyöristetyt linjat henkivät eleganttia yksinkertaisuutta. Aerodynaamisesti kaartuvat ja herkän pehmeät linjat ovat kunnianosoitus 1920 ja -30 -lukujen ikoniselle streamliner-muotoilulle. Tällä kertaa vain sähköiselle aikakaudelle uudelleen sovitettuina.

Siro aerodynaaminen siluetti

Streamliner-tyylille ominainen aerodynaaminen muotoilu antaa IONIQ 6:lle paitsi tyylikkäät, myös erittäin energiatehokkaat ulkomuodot. Auto halkoo ilmaa poikkeuksellisen sulavasti.

Tunnusomainen matala perä

Parhaan mahdollisen aerodynamiikan ja sitä myöten sähköisen toimintamatkan saavuttamiseksi auton perä on suunniteltu matalaksi. Pyrstömäinen muoto parantaa myös pitoa tiehen.

Siipeä muistuttava spoileri

Lentokoneen siipeä muistuttavan takaspoilerin läpinäkyvä materiaali päästää ainutlaatuiset pikselimäiset valot loistamaan.

Ominaisuudet

Sähköisen liikkumisen tulevaisuus on täällä

IONIQ 6 on rakennettu Hyundain edistykselliselle E-GMP -alustarakenteelle, joka mahdollistaa kauniin muotoilun ohella huippuluokan ajettavuuden sekä ultranopeasti latautuvan 800 voltin akkujärjestelmän. Koe sinäkin sähköisen liikkumisen uusi aikakausi jo nyt.

Älykkäät ajovalot

Nauti maksimaalisesta näkyvyydestä häikäisemättä muita tielläliikkujia. IONIQ 6 säätää LED-ajovaloja reaaliajassa olosuhteista riippuen.

Kaksialueinen tunnelmavalaistus

Säädä matkustamon valaistus mielialaasi sopivaksi. Valittavissa on 64 väriä ja kuusi kaksiväristä teemaa luomaan ajokokemuksesta nautinnollisen.

Ohjauspyörän Led-valot

Ohjauspyörän interaktiiviset Led-pikselivalot viestivät kuljettajalle muun muassa ajotilasta, akun latauksesta, puheentunnistuksesta sekä peruutusvaihteesta.

Digitaaliset sivupeilit

Digitaaliset sivupeilit korvaavat perinteiset peilit kamerajärjestelmällä sekä etupilareihin sijoitetuilla näyttöruuduilla. Paremman näkyvyyden ohella pienikokoiset kamerat parantavat myös auton ilmanvastusta.

Suorituskyky

Mullistaa käsityksesi tehokkaasta

IONIQ 6 yhdistää elegantin muotoilun huippuluokan suorituskykyyn ja uskomattomaan määrään älykästä teknologiaa, jotka mahdollistavat jopa 614 kilometrin toimintamatkan.

Kaksi sähkömoottoria

Nelivetoisessa IONIQ 6:ssa etu- ja taka-akseleille sijoitetut sähkömoottorit tuottavat 239 kW:n (325 hv) tehon ja 605 Nm:n välittömän väännön.

Suuri 77,4 kWh:n akku

IONIQ 6:n suuri 77,4 kWh:n akku tarjoaa takavetoiselle mallille jopa 614 kilometrin toimintamatkan yhdistetyssä ajossa (WLTP). Nelivetoisessa malliversiossa vastaava toimintamatka on 583 kilometriä.

800 voltin akkujärjestelmä

IONIQ 6 on yksi markkinoiden nopeimmin latautuvista sähköautoista. Innovatiivinen 800 voltin akkujärjestelmä mahdollistaa lataamisen niin ultranopeilla 800 voltin latausasemilla kuin 400 voltin pikalatausasemillakin. Luonnollisesti myös kotilataus onnistuu nopeasti kolmivaiheisella 11 kW:n tehoisella AC-laturilla.

Jopa 614 kilometriä akullisella

Takavetoinen IONIQ 6 kulkee 77,4 kWh:n akustolla jopa 614 kilometrin matkan (WLTP-mittaustapa). Suuren akun lisäksi pieni 0,21 ilmanvastuskerroin vaikuttaa merkittävästi toimintamatkaan.

Ultranopea 240 kW:n latausteho

Kun käytettävissä on ultranopea 800 voltin latausasema, IONIQ 6 kykenee ottamaan vastaan virtaa jopa 240 kW:n teholla. Käytänössä tämä tarkoittaa optimaalisissa olosuhteissa 100 kilometrin toimintamatkan lisäystä vain viidessä minuutissa ja akun latautumista 10-80 prosenttiin 18 minuutissa.

Vehicle-to-Load (V2L)

Hyundain Vehicle-to-Load -teknologialla IONIQ 6 muuntautuu suureksi virtapankiksi, josta voit ottaa virtaa monenlaisille sähkölaitteille 230 voltin pistokkeesta. V2L-ominaisuus kykenee syöttämään virtaa ulos autosta enimmillään 3,6 kW:n teholla.

Rakennettu monipuoliselle E-GMP -alustalle

IONIQ 6 on suunniteltu ja rakennettu samalle innovatiiviselle Electric-Global Modular Platform (E-GMP) -alustarakenteelle kuin IONIQ 5 -mallikin. Uusi, varta vasten sähköautojen tarpeisiin suunniteltu alusta on mahdollistanut uudenlaisia ratkaisuja auton sisätiloihin. Akuston sijoittelu auton pohjarakenteeseen tuo myös ajettavuuteen vakautta ja täsmällisyyttä.

Taipuu moneen

E-GMP -alusta mahdollistaa monenlaisten eri käyttötarkoituksiin suunniteltujen sähköautojen suunnittelun samalle perusrakenteelle.

Enemmän tilaa sinulle

Pienikokoisten sähkömoottorien sekä akkupaketin sijoittelu antoi täysin uudenlaiset lähtökohdat suunnitella myös auton matkustamon uudella tavalla. Avarat sisätilat huimalla lähes kolmen metrin akselivälillä tarjoavat niin kuljettajalle kuin matkustajille poikkeuksellisen mukavaa matkantekoa. Etu- ja taka-akselien väliin lattiarakenteeseen piilotettu akkupaketti tarkoittaa matalaa painopistettä ja hyvää ajettavuutta.

Kestävä kehitys

Ympäristöystävällisten materiaalien innovatiivista hyödyntämistä

IONIQ 6:n valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällisiä materiaaleja lukuisissa käyttökohteissa. Esimerkiksi istuinten nahka on ekoprosessoitua ja matkustamon tekstiilimatoissa on hyödynnetty vanhoja kalastusverkkoja. Auton maaleissa on puolestaan käytetty pigmenttejä esimerkiksi käytöstä poistetuista autonrenkaista sekä bambuhiilestä.

Merten jätteet hyötykäyttöön

IONIQ 6:n lattiamatoissa on hyödynnetty nailonlankaa, joka on saatu kierrätetyistä kalastusverkoista.

Biomaali

Ovipaneelit on maalattu biopohjaisella maalilla, jonka öljy on uutettu kasveista. Tämä vähentää osaltaan tuotannon CO2-päästöjä.

Kierrätettyä PET-muovia

IONIQ 6:n istuimissa on käytetty ympäristöystävällistä tekstiiliä, joka on valmistettu kierrätetystä PET-muovilangasta.

Kojelaudassa biomateriaaleja

IONIQ 6:n kojelauta on päällystetty pehmeällä PE-muovilla, joka sisältää sokeriruo'osta valmistettuja biomateriaaleja.

Ekologinen kattoverhoilu

Matkustamon sisäkattoverhoilussa on hyödynnetty tekstiiliä, joka sisältää sokeriruo'osta ja PET-muovista valmistettuja materiaaleja.

Tarjouspyyntö automyyntiin

Takuu

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundai myöntää autoihinsa viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Lisäksi IONIQ 6:n korkeajänniteakuston takuu on kahdeksan (8) vuotta / 160 000 kilometriä.

Pyydä tarjous Lue lisää Hyundain takuusta