Close

Hyundai Yritysleasing.

Huoleton ja taatusti kilpailukykyinen.

Valitse työautoksesi edistyksellinen ja huoleton Hyundai

Arvostatko helposti ennakoitavia kuluja, edistyksellistä teknologiaa, laadukkaita ja vaivattomia huolto- ja rengaspalveluita sekä autoilua ilman riskiä jäännösarvosta? Hyundai Yritysleasing on uusi palvelu, jonka kautta hankit käyttöösi Hyundain palkitut sähkö- ja hybridiautot.

Pyydä tarjous

KONA Electric Comfort 65 kWh 217 hv
alk. 414 €/kk

Vuoden Auto Suomessa 2024 -kilpailun voittajan KONA Electricin saat 65 kWh:n pitkän toimintamatkan mallina ja kattavalla Comfort-varustelulla edulliseen hintaan.

48 kk ja 10 tkm/vuosi, hinta sis. alv. 24%

KONA Electric

IONIQ 5 Style 77 kWh 229 hv
alk. 515 €/kk

Maailman parhaana autona palkittu IONIQ 5 pitää sisällään teknisiä ominaisuuksia, joita harvalta kilpailijalta löytyy. Nauti esimerkiksi huippunopeasta 800 voltin suurteholatauksesta.

48 kk ja 10 tkm/vuosi, hinta sis. alv. 24%

IONIQ 5

IONIQ 6 Premium 77 kWh 229 hv
alk. 495 €/kk

IONIQ 6 on yksi markkinoiden energiatehokkaimpia sähköautoja. Yhdistetty WLTP-toimintamatka 614 km ja matka taittuu rivakasti 800 voltin suurteholatauksella.

48 kk ja 10 tkm/vuosi, hinta sis. alv. 24%

IONIQ 6

IONIQ 5 N 84 kWh 650 hv AWD
alk. 1 034 € / kk

IONIQ 5 N edustaa täyssähköautoissa täysin uutta segmenttiä – sen ratissa pääset kokemaan ylivoimaista ajamisen iloa. Satasen vauhtiin 3,4 sekunnissa, huippunopeutta radalla 260 km/h. 800 voltin akkuteknologia mahdollistaa suurteholatauksen huimalla 240 kW:n huipputeholla. Auton 84 kWh:n ajoakku on kapasiteetiltaan tavanomaista IONIQ 5:ta suurempi.

48 kk ja 10 tkm/vuosi, hinta sis. alv. 24%

IONIQ 5 N

SANTA FE Plug-in Hybrid Style 1.6 T-GDi 253hv 4WD 6AT 7P
alk. 794 €/kk

Näyttävät ulkokuoret kätkevät sisälleen niin paljon enemmän. Täysin uusi SANTA FE tarjoaa luokkansa parhaimmistoon kuuluvat sisätilat, turvallisuusvarusteet sekä ladattavan plug-in hybrid -voimalinjan ja neliveto-ominaisuudet. Uusi ccNC-tietoviihdejärjestelmä tukee monipuolisesti etänä tapahtuvia OTA-päivityksiä (Over-the-Air).

48 kk ja 10 tkm/vuosi, hinta sis. alv. 24%

SANTA FE

Kiinteä kuukausierä ilman yllätyksiä

Hyundai Yritysleasing on yritykselle helppokäyttöinen. Palvelun avulla yritys voi ulkoistaa autokantansa hallinnoinnin riskit ja vaivat ulkopuoliselle taholle ja vieläpä kilpailukykyiseen hintaan.

Hyundai Yritysleasingin vuokra säilyy samana koko sopimuskauden ajan riippumatta auton jäännösarvosta tai huoltojen, renkaiden tai korjausten kustannuksista. Kulut ovat näin helposti ennakoitavissa ja budjetoitavissa, ja yritys välttää ikävät yllätykset.

Ei suurta viimeistä erää

Emme lähetä leasingkauden päätteeksi suurta loppulaskua. Maksat vain ennalta sovittua kuukausierää.

Mahdollisuus lisätä vakuutus

Lisäpalveluna voit liittää kuukausimaksuusi kilpailukykyisen ja kattavan vakuutuksen.

Bensakortti tai latausratkaisut? Onnistuu!

Halutessasi saat kauttamme helposti myös bensakortit sekä latausratkaisut niin kotiin, työpaikallesi kuin julkisille pikalatureillekin.

Mitä Hyundai Yritysleasing sisältää?

Hyundai Yritysleasingin kuukausihinta pitää sisällään:
Lisämaksusta mahdollisuus lisätä:
Pyydä tarjous haluamastasi automallista

Usein kysyttyä Hyundai Yritysleasingistä

Yrityksen kokoa tai autokantaa ei ole rajoitettu. Hyundai Yritysleasing -auto voi olla yrityksen ainoa auto, tai se voi olla osa suurta autokantaa.

Sopimuksen maksut ovat kuukausittaisia tasaeriä. Viimeistä suurempaa erää ei ole.

Kyllä on. Asiakas voi halutessaan maksaa käsirahanomaisen suuremman ensimmäisen erän. Summe pienentää tulevia kuukausieriä.

Leasingyhtiö kantaa vastuun auton arvonalenemasta.

Sopimus kattaa määräaikaishuollot, teknisten vikojen korjaukset, 24/7 tiepalvelu ja katsastukset. Myös renkaiden kausivaihdot ja -säilytys kuuluvat sopimukseen. Asiakas saa käyttöönsä autokannan hallinnointi- ja raportointiohjelman ja ajoneuvoveron läpilaskutus voidaan liittää sopimukseen veloituksetta. Koontilaskutus on mahdollinen, kun samalla asiakasyrityksellä on useampia autoja.

Vakuutukset ja sijaisauton saa liitettyä sopimukseen lisämaksusta.

Sopimukseen voidaan liittää lisämaksusta A-kokoluokan sijaisauto määräaikaishuoltojen ja teknisten vikojen korjausten ajaksi. Sopimukseen kuuluva ajosuorite on 100 km. Mahdolliseen pidempään sijaisautotarpeeseen kannattaa varautua sisällyttämällä se vakuutukseen.

Kyllä voi. Mahdolliset yli- ja alikilometrit tasataan vuosittain. Jos toteutunut ajomäärä poikkeaa merkittävästi sopimuksen ajomäärästä, rahoitusyhtiö ehdottaa sopimusmuutosta jo ennen vuositasausta. Tällä asiakas välttyy suurelta tasauslaskulta.

Sopimuskauden kesto on tyypillisimmin neljä vuotta (48 kk). Lyhimmillään sopimus voidaan tehdä hiukan yli kahdeksi vuodeksi (25 kk) ja pisimmillään se voi jatkua viisi vuotta (60 kk).

Sopimus voi jatkua enimmillään viisi vuotta (60 kk). Erikseen sovittaessa tästä on mahdollista joustaa. Sopimuksen jatkamisesta kannattaa keskustella suoraan leasingyhtiön kanssa.

Vahinko- ja onnettomuustilanteissa tehdään normaali vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön. Siitä tulee aina ilmoittaa myös leasingyhtiöön osoitteeseen vahingot@arval.fi. Jos vakuutus on osana sopimusta, vahinkoilmoituksen voi tehdä MyArval-sovelluksen kautta tai sähköpostilla vahingot@arval.fi.

Tarkastamme vuosittain ajosuoritteen ja tasaamme tarvittaessa yli- tai alikilometrit. Lopulliset kilometrit tasataan sopimuksen päättyessä.

Polttoainekortti ja/tai sähköauton lataamisesta aiheutuvat kulut ja niiden hallinnointi voidaan sisällyttää sopimukseen.

Kyllä voi. Ennenaikaisen purun kustannus määräytyy sovittujen päivä- ja kilometrihintojen perusteella.

Sopimuskauden päättyessä auto palautetaan Arvalin palautuspisteeseen Vantaalle (SE Mäkinen, Lamminsuontie 1, 01750 Vantaa). Auton voi palauttaa myös sopivalle katsastusasemalle tai autoliikkeeseen, jolloin siirtokulu tulee asiakkaan maksettavaksi.
Palautettavassa autossa tulee olla mukana kaikki auton mukana toimitetut tarvikkeet, avaimet ja molemmat renkaat vanteineen.

Hyundai Yritysleasingin tuottaa Arval Oy, Karhumäentie 3, 01530 Vantaa. Sopimuksen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös.