Close

Kumppanuus ja sponsorointi.

Sinustako Hyundain yhteistyökumppani?

#HyundaiAsenne

”Kyllä onnistuu” -asenne on osa Hyundain DNA:ta. Olemme edenneet pitkälle. Emmekä lopeta tähän. Samaa anteeksipyytelemätöntä, positiivista ja eteenpäin katsovaa asennetta odotamme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Yhteistyön edellytyksenä on tasapuolinen lisäarvo niin Hyundaille kuin kumppanillekin. Valitsemme yhteistyökumppaneita monipuolisesti eri aloilta: Tämänhetkiset kumppanuutemme edustavat esimerkiksi liikunnan, musiikin ja harrastamisen aloja. Tavoitteemme on sitoutua kestäviin yhteistyösuhteisiin. Yhteistyökumppaneitamme yhdistää intohimoinen suhtautuminen tekemiseensä, oli laji mikä tahansa.

Metsästäjä tuo turvaa tien päälle

Metsästäjät huolehtivat liikenne­turvallisuudesta pitämällä riista­kannat kurissa ja tarjoamalla onnettomuus­tilanteissa suurriistavirka-apua (SRVA) poliisille. Vaativassa harrastuksessa tarvittavia taitoja voi treenata Haulikkokoulu & Kiväärikoulun kursseilla.

Lue lisää

Kim Mikkolan kyydissä: Riemastuttavaa, kun sähköautolla voi keittää kahvia

Useista Michelin-ravintoloista tutun ja nykyään muun muassa omaa KotKot-ravintolaketjuaan luotsaavan huippukokki Kim Mikkolan elämä on muuttunut lapsen myötä. Niin isä kuin nelikuukautinen Leila-tytärkin viihtyvät mainiosti perheen käytössä olevan Hyundai IONIQ 5 -sähköauton kyydissä.

Lue lisää

Kartturi Reeta Hämäläinen luottaa Hyundai Santa Fehen – vetopaino ratkaisi

Reeta Hämäläinen on kasvanut kiinni autojen maailmaan. Ralliautot ovat kuitenkin meinanneet jäädä uran aikana monta kertaa taka-alalle. Välillä syynä ovat olleet vakava loukkaantuminen, välillä sairastuminen.

Lue lisää
Riku Tahko Esapekka Lappi Emil Lindholm Reeta Hämäläinen Teemu Suninen Maustetytöt Kim Mikkola Haulikkokoulu | Kiväärikoulu

Riku Tahko

Hyundain brändilähettiläs Riku Tahko tunnetaan ajokouluttajana, juontaja-selostajana ja moottoriurheilun moniottelijana. Vuonna 2023 hän kilpaili rallin SM-sarjan SM1-luokassa Hyundai i20 N Rally2 -autolla. Tahko on mukana useissa Hyundain tapahtumissa sekä Suomessa että Baltiassa. Siviilissä Tahko ajaa TUCSON Hybrid N Line -mallilla.

Seuraa Rikua Instagramissa Seuraa Rikua Facebookissa

Esapekka Lappi

Pieksämäen pikajuna Esapekka Lappi ja hänen pitkäaikainen kartturinsa Janne Ferm solahtivat Hyundai Motorsportin ajohaalareihin rallin maailmanmestaruuskauden 2023 alkaessa. Kaksikko ajoi täyden kauden Hyundai i20 N Rally1 Hybrid -autolla. Kaudella 2024 herrat tarjoavat rallitautoihin liittyvää osaamistaan tallin hyödyksi, vaikka ajavat itse vajaan kauden. Lapilla ja Fermillä on käytössään TUCSON Plug-in Hybrid -mallit.

Seuraa Esapekkaa Facebookissa MM-rallin osakilpailut 2024

Emil Lindholm

Emil Lindholm on ajanut rallia 16-vuotiaasta asti ja kilpaillut myös ratasarjoissa Saksassa. Vuonna 2021 Lindholm voitti rallin Suomen mestaruuden SM1-luokassa kartturinaan Reeta Hämäläinen. Kaksikko kilpailee tämän vuoden MM-sarjassa CHL Sport Auton Hyundai i20 N Rally2:lla. Siviilissä Lindholm ajaa Hyundai TUCSONilla.

Seuraa Emiliä Facebookissa Seuraa Emiliä Instagramissa

Reeta Hämäläinen

Reeta Hämäläinen on ensimmäinen WRC-autolla MM-ralliin osallistunut suomalainen nainen. Hämäläinen on tullut suurelle yleisölle tutuksi Emil Lindholmin kartturina. Työssä ensisijalla ovat moottoroidut hevosvoimat, ja vapaalla aika kuluu paljolti elävien hevosten parissa. Hämäläisen siviiliautoksi onkin valikoitunut vetokykyinen Hyundai SANTA FE.

Seuraa Reetaa Facebookissa Seuraa Reetaa Instagramissa

Teemu Suninen

 22 vuotta kilpa-auton ratissa viihtynyt Teemu Suninen ja kartturi Mikko Markkula kilpailevat rallin MM-sarjan Rally2-luokassa (WRC2) CHL Sport Auto -tiimin Hyundai i20 N Rally2 -autolla. Suninen ajaa rallitaipaleiden ulkopuolella Hyundai TUCSON Hybridillä.

Seuraa Teemua Facebookissa Seuraa Teemua Instagramissa

Maustetytöt

Anna ja Kaisa Karjalaisen Maustetytöt-yhtye tuli radionkuuntelijoille tutuksi vuonna 2019, kun hitti Tein kai lottorivini väärin pelmahti eetteriin. Maustetyttöjen musiikissa eivät vilahtele timantit tai luksusbileet, vaan niissä nostetaan ujostelematta esiin elämän nurja puoli. Maustetytöt keikkailevat ahkerasti ja albumeja on kasassa kolme: Kaikki tiet vievät Peltolaan (2019), Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä (2020) ja Maailman onnellisin kansa (2023). Keikkamatkat taittuvat mukavasti täysin sähköisesti IONIQ 5:llä.

Maustetytöt Instagramissa Maustetytöt Facebookissa Maustetyttöjen web-sivusto

Kim Mikkola

Pienen pojan unelma kokin ammatista toteutui. Kim Mikkola sai ensimmäisen Michelin-tähtensä 31-vuotiaana. Mikkolan kot.-ravintolat saivat alkunsa, kun koronapandemia sulki tilapäisesti tähtiravintola Inarin ovet, eikä huippukokki halunnut ”laittaa veitsiä laatikkoon”. Nyt Mikkolan luomuksia pääsee maistamaan Suomen lisäksi myös Virossa. Tarvittaessa Mikkolan on mahdollista pystyttää kenttäkeittiö auton luokse, ja luoda maailmanluokan ruoka-annoksia missä tahansa. Kiitos IONIQ 5:n V2L-ominaisuuden, joka mahdollistaa virran ulosoton autosta 3,6 kW:n teholla.

Kim Mikkola Instagramissa Kim Mikkola Facebookissa Kim Mikkolan web-sivusto

Haulikkokoulu | Kiväärikoulu

Metsästäjän tärkeimpiä ominaisuuksia on kunnioitus luontoa kohtaan. Haulikkokoulun ja Kiväärikoulun kursseilla metsästäjät oppivat, miten asetta käsitellään turvallisesti ja milloin on oikea hetki ampua, jotta eläimen matka päättyy suunnitellusti, kivuttomasti ja nopeasti. Hirvi- ja peurakantojen kasvun hillitseminen auttaa vähentämään taimikko- ja liikennevahinkoja. Metsästäjät toimivat myös usein suurriistavirka-aputehtävissä, johon sisältyy esimerkiksi kolareissa loukkaantuneiden villieläinten jäljestäminen ja lopettaminen. Haulikkokoululla ja Kiväärikoululla on käytössään Hyundai Tucson, jolla pääsee hankalienkin metsäteiden varsille.

Haulikkokoulu | Kiväärikoulu web-sivut Instagram Facebook

Yhteistyö- tai sponsorointiehdotukset

Kuka olet? Mitä teet? Missä tekemisesi näkyy ja kenelle? Mikä on tärkein viestisi? Millaista kumppanuutta ehdotat meille? Mitä yhteistyö sinulle merkitsee ja mitä etua siitä molemmille osapuolille on? Mieti tarinasi ja konkreettinen ehdotuksesi mahdollisimman tarkasti etukäteen valmiiksi, niin varmistat asiallesi nopeamman käsittelyn. Täytä lomake huolellisesti, niin olemme sinuun yhteydessä.

Täytä lomake

Sinustako juttu Hyundain Kaistalla-asiakaslehteen?

Onko sinulla hyvä Hyundai-asiakastarina kerrottavana; sellainen, jonka soisit muidenkin lukevan? Oletko pitkäaikainen Hyundai-asiakas tai onko autosi käyttö poikkeuksellista, kiinnostavaa ja innostavaa? Lähetä juttuvinkkisi lomakkeella, parhaat tarinat nostetaan Hyundain Kaistalla-asiakaslehteen.

Lähetä juttuvinkki