Close

KONA Electric.

Ensimmäinen täyssähköautosi.

Hyundai KONA Electric on helppo ensiaskel täyssähköautoiluun.

Hyundai KONA Electric -täyssähköauton suuri 64 kWh:n ajoakku mahdollistaa 484 kilometrin toimintamatkan yhdistetyssä ajossa ja jopa 660 kilometriä kaupunkinopeuksissa (WLTP). Kompakti SUV tarjoaa korkean ajoasennon ja ulkomittoihin nähden hyvät sisätilat. Auto on suunniteltu eurooppalaisen autonostajan arvostamien ominaisuuksien mukaiseksi, se on käytännöllinen ja tyylikäs matkakumppani myös pidemmille matkoille.

KONA Electric 39 kWh Limited Edition

Juuri nyt KONA Electricistä on tarjolla nopeimmille ostajille rajatun erän 39 kWh Limited Edition -erikoismalli. Varusteluun kuuluu mm. Bluelink-etäpalvelut, lämpöpumppu, peruutuskamera, digitaalinen mittaristo ja 10,25″ navigaatiojärjestelmä.

Katso mallin varustelu
Katso Limited Edition -mallin hinnasto

39/64 kWh

KONA Electric -mallistosta löytyy kaksi eri akkukokoa: 39 kWh ja 64 kWh. Pienemmän akun yhdistetty WLTP-toimintamatka on 305 kilometriä ja kaupungissa 435 kilometriä. Suuremmalla akulla 484 / 660 kilometriä.

Etäkäyttö älypuhelimella

Hyundai Bluelink -älypuhelinsovellus tuo sähköauton käytettävyyteen täysin uuden ulottuvuuden. Auton lämmitys ja viilennys onnistuu etänä missä tahansa, latauksen hallinnoinnin voi hoitaa kotisohvalta, myös ovet pystyy avaamaan ja lukitsemaan puhelimella.

204 hv / 395 Nm

64 kWh:n akulla varustetun KONA Electricin sähkömoottori tuottaa 150 kW:n (204 hv) tehon ja hulppean 395 Nm:n vääntömomentin. Pienemmällä 39 kWh:n akulla suorituskykyarvot ovat 100 kW (136 hv) ja 395 Nm.

Käyttäjät kiittelevät KONA Electricin taloudellisuutta

KONA Electriciin kuuluu vakiona akun lämmitys ja ilmalämpöpumppu, jotka parantavat auton käytettävyyttä merkittävästi suomalaisissa olosuhteissa. Hyundain muun sähköautomalliston tavoin KONA Electric tunnetaan erittäin taloudellisena ja pienikulutuksisena automallina. Pieneksi optimoitu sähkönkulutus näkyy suoraan siinä, kuinka pitkälle akullisella pääsee. Ja KONA Electricillähän pääsee. Suuremmalla 64 kWh:n akulla varustetun mallin yhdistetty WLTP-kulutus on 14,7 kWh/100 km, ja kaupunkiajossa autolla on mahdollista päästä jopa 660 kilometrin matka.

Tärkeimmät vakiovarusteet

Fresh
Comfort
Style

Miksi valita Hyundai KONA Electric?

Muotoilu

Virtaviivaisesti ja näyttävästi muotoiltu KONA Electric erottuu liikennevirrassa. Pieni ilmanvastuskerroin on tärkeä mahdollisimman pienen sähkönkulutuksen saavuttamiseksi.

Lue lisää muotoilusta

Turvallisuus

Vakiona huippuluokan modernit turvallisuusominaisuudet, lisävarusteena runsaasti kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

Tutustu tarkemmin turvallisuuteen

Säädettävä regeneratiivinen jarrutus

Helposti ohjauspyörän siivekkeistä säädettävä hidastusenergian talteenoton voimakkuus on yksi KONA Electricin valttikorteista.

Lue lisää sähköautolla ajamisesta

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundai myöntää autoihinsa viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Lisäksi IONIQ 5:n korkeajänniteakuston takuu on kahdeksan (8) vuotta / 160 000 kilometriä.

Tutustu kattavaan takuuseen tarkemmin

Lue lisää

KONA Electricin muotoilu
Katso muotoilun yksityiskohdat

KONA Electricin ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso KONA Electricin hinnat ja tekniset tiedot