Close

Täysin uusi KONA Electric.

Vuoden Auto Suomessa 2024.
Hyundai Go!  -yksityisleasing
KONA Electric alk. 414 €/kk

Toiveesi on täytetty

Täysin uusi Hyundai KONA Electric tarjoaa valtavasti tilaa kaikkiin elämäsi seikkailuihin. Futuristinen ja näyttävä muotoilu yhdistettynä uusimman sukupolven turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiin tekevät autosta täydellisen vaihtoehdon niin perheille kuin aktiiviharrastajille – luokkansa parhaimmistoon kuuluvaa toimintamatkaa unohtamatta.

Normaalin toimintamatkan mallissa on nyt 48,4 kWh:n akku ja toimintamatka 377 km (WLTP). Pidemmän toimintamatkan mallissa on 65,4 kWh:n akku ja toimintamatka 514 km (WLTP).

KONA Electric nyt myös uudistuneella Hyundai Go! -yksityisleasingillä.

 

Hyundai KONA voitti arvostetun Vuoden Auto Suomessa 2024 -palkinnon Auto- ja liikennetoimittajat ry:n vuosittaisessa kilpailussa. KONA selviytyi voittajaksi 32 uutuusautomallin joukosta kaksiosaisessa äänestyksessä, jossa äänensä antoi 57 suomalaista autoalan journalistia.

 

Tuomariston jäsenet arvioivat voittajaa muun muassa seuraavasti:
”Valttina monipuoliset voimalinjat.”
”Erittäin hyvä hinta-ominaisuus-suhde.”
”Oivalliset sähköauto-ominaisuudet ja tilaakin edeltäjää enemmän.”

Huippuluokan toimintamatka

Täysin uuden KONA Electricin pitkän toimintamatkan mallissa (65,4 kWh) on luokkansa parhaimmistoon kuuluva 514 kilometrin toimintamatka.

Nopea pikalataus

Pikalataus onnistuu enimmillään 101 kW:n teholla, jolloin toimintamatkaa karttuu nopeimmillaan 165 kilometriä viidessätoista minuutissa (65,4 kWh akku ja 17″ renkaat).

Urheilullinen kiihtyvyys

KONA Electricin sähköinen suorituskyky tekee kiihdytyksistä ja ohituksista vaivattomia. Pidemmän toimintamatkan malli kiihtyy nollasta sadan kilometrin tuntinopeuteen 7,8 sekunnissa (17 tuuman renkaat).

Tärkeimmät vakiovarusteet

Comfort

Style

Premium

Enemmän tilaa, enemmän mahdollisuuksia

Toisen sukupolven uusi KONA on suunniteltu alusta pitäen täyssähköauton ehdoilla. Auton nerokkaat ominaisuudet ja tyylikkäät muodot jaksavat yllättää, tarkastelipa autoa mistä tahansa kulmasta. Aerodynamiikka ja edistyksellinen tekniikka takaavat autolle pienen kulutuksen ja pitkän toimintamatkan, valtavasti kasvaneet sisätilat tekevät matkustamisesta mukavampaa isommallekin porukalle.

Tyylikäs ja erottuva

Terävät pokkaukset ja pehmeät muodot yhdistyvät täysin uudessa KONAssa poikkeuksellisen tyylikkäästi. Puhdaslinjaista muotoilua korostaa pikselöity Seamless Horizon Lamp -ledvalonauha auton keulalla sekä perässä. Auto kääntää takuuvarmasti katseita, missä ikinä liikutkaan

Tutustu muotoiluun

Tilaa matkustajille ja matkatavaroille

KONA Electric on kasvanut täysin uusiin mittoihin. Takamatkustajat saavat edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 cm lisää jalkatilaa. Tavaratila on kasvanut puolestaan 30 prosentilla 466 litraan.

Tarkastele sisätiloja

Luokkansa edistyksellisimpiä ominaisuuksia

KONA Electric asettaa SUV-luokkansa mittapuut täysin uudelle tasolle älykkäiden ominaisuuksiensa ansiosta. Auto on ensimmäinen Hyundai-malli, jossa on uusi Connected Car Navigation Cockpit -tietoviihdejärjestelmä. Se mahdollistaa auton lukuisten ominaisuuksien OTA-päivittämisen (Over-the-Air) etänä ilman huoltokäyntiä. Hyundai Digital Keyn avulla voit puolestaan avata ja käynnistää auton älypuhelimella tai -kellolla, ja jakaa käyttöoikeuden kolmelle perheenjäsenellesi tai ystävällesi.

Katse tiessä

Tuulilasin HUD-heijastusnäyttö tarjoilee näkökenttääsi ajon kannalta oleellisimmat tiedot. Uusi kuljettajan vireystilaa valvova järjestelmä pohjautuu ohjauspyörän yläpuolelle sijoitetun infrapunakameran välittämään tietoon.

Tutustu teknologiaan

Turvallisempi ja autonomisempi

KONAssa pääset nauttimaan 2-tason autonomisista ajoavustimista. Highway Driving Assist 2 -järjestelmä tekee maantietaipaleista turvallisempia ja mukavampia, etäpysäköintijärjestelmän avulla siirrät auton ulos parkkiruudusta auton ulkopuolelta käsin.

Turvallisuusominaisuudet

Katso lisää

Muotoilu

Ihaile uutta muotoilua

Ominaisuudet

Lue lisää KONA Electricin ominaisuuksista

Hinnasto

Katso hinnat ja tekniset tiedot hinnastosta