Close

Lisävarusteet.

Personoi TUCSON käyttöösi parhaiten sopivaksi.
Varaa koeajo

Laaja valikoima lisävarusteita

Alkuperäisillä lisävarusteilla otat uudesta TUCSONistasi kaiken käytännöllisyyden irti, ja pystyt personoimaan auton ulkonäköä haluamallasi tavalla. TUCSONin lisävarustevalikoimasta löydät monipuolisesti niin taakkatelineitä, peräkoukkuja, koiraverkkoja kuin suojateippauksia sekä lisävaloja.

Tutustu lisävarusteiden kohokohtiin alta, tai katso koko kattava valikoima lisävaruste-esitteestä.

Katso lisävaruste-esite

LED-ovivalot

TUCSONiin on saatavana turvallisuutta ja käytännöllisyyttä lisäävät ovivalot, jotka syttyvät automaattisesti ovet avattaessa. Myös tavaratilan luukkuun on tarjolla vastaavanlainen lisävalo.

Vanteet ja koristelistat

Kevytmetallivanteita on tarjolla 17-19-tuumaisina yhdeksän eri vaihtoehtoa. Lisäksi auton ulkonäköä voi personoida lukuisilla koristelistavaihtoehdoilla sekä esimerkiksi sivupeilien koteloilla.

Peräkoukku ja taakkateline

TUCSONiin voi valita peräkoukun joko kiinteällä asennuksella tai irrotettavana mallina. Lisäksi auton monikäyttöisyyttä lisäävät erilaiset katolle asennettavat taakkatelineet.

Taakkatelineet

TUCSONiin on saatavana laaja valikoima erilaisia taakkatelineitä ja niihin liitettäviä kuljetusratkaisuja. Esimerkiksi polkupyörille sekä lumilaudoille ja suksille on omat telineensä, minkä lisäksi katolle on asennettavissa erikokoisia suksibokseja.

Tavaratilan suojamatot

Suurikokoisen tavaratilan käytettävyyttä pystyy muokkaamaan omiin tarpeisiin soveltuvaksi esimerkiksi erilaisilla matoilla ja kurakaukaloilla.

Koirakalteri

Koiraa tavaratilassa kuljetettaessa suositeltava lisävaruste on tavaratilan ja matkustamon väliin asennettava koirakalteri. Se lisää niin koiran kuin takana matkustavien turvallisuutta.

Sivupeilien ulkokuoret

Auton ulkonäköä pystyy personoimaan erilaisilla koristelistoilla ja esimerkiksi sivupeilien ulkokuorilla, joita on saatavana mustana tai alumiinin värisenä.

Lue lisää

Hyundain hybridit
Lue lisää hybridimalleista

Tucsonin ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso TUCSONin hinnat ja tekniset tiedot