Close

Hyundai Go! -yksityisleasing.

Markkinoiden parhaat sähköautot kiinteällä kuukausihinnalla.
Pyydä tarjous haluamastasi autosta

Uusi leasing-auto käyttöösi helposti kiinteällä kuukausierällä ilman käsirahaa ja riskiä arvonalenemasta

Hyundai Go! -yksityisleasing on riskitön ja sisällöltään huippukilpailukykyinen palvelu. Yksityisleasingillä vuokraat auton ilman käsirahaa kiinteällä kuukausihinnalla sovitun mittaiselle sopimuskaudelle. Voit määritellä itsellesi sopivan kilometrimäärän.

Hyundai Go! -yksityisleasingsopimus on yksi markkinoiden kattavimpia ja taatusti kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Sopimuksen kuukausihinta pitää aina sisällään auton käytön, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset, kahdet renkaat, renkaiden kausisäilytykset sekä vaihdot. Halutessasi voit sisällyttää sopimukseesi vielä vakuutukset ja huollon sijaisauton, jolloin lähes kaikki autoiluun liittyvä tulee kätevästi yhdelle ja samalle laskulle.

Pyydä tarjous haluamastasi autosta

Hyundai Go! -leasingauton hintaan kuuluu aina:

Auton käyttö, ei
riskiä jäännösarvosta

Määräaikaishuollot

Tekniset korjaukset

Kesä- ja talvirenkaat

Renkaiden kausivaihdot
ja -säilytys

24/7 tiepalvelu

Katsastukset

Mobiilisovellus
itsepalveluun

Taatusti kilpailukykyisesti hinnoiteltu – kattava yksityisleasing

Hyundai Go! -yksityisleasingillä hankit minkä tahansa uuden Hyundai-mallin, vaikkapa täyssähköisen tai hybridiauton, kiinteällä kuukausierällä ilman riskiä auton arvonalenemasta. Hyundai Go! -palvelu on niin sanotusti aito huoltoleasing, jossa riskin auton jälleenmyyntiarvosta kantaa maailman suurimpiin kuuluva huoltoleasingyhtiö Arval. Hyundai Go! -yksityisleasing ei näin ollen ole osamaksuperusteinen, vaan auto palautuu aina sovitun sopimuskauden päättyessä leasingyhtiölle. Voit pyytää huoltoleasingtarjouksen mistä tahansa Hyundain uudesta henkilöautomallista.

Yhteistyö suuren globaalin leasingyhtiön kanssa takaa sen, että saat yksityisasiakkaana aina kilpailukykyisen kuukausihinnan leasingautollesi, ja pääset hyödyntämään ns. suurostajan hintaedut. Hyundai Go! -yksityisleasing-sopimus on myös poikkeuksellisen kattava sisällöltään. Sopimuksen kuukausihinta pitää aina sisällään ajoneuvon lisäksi määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset sekä kattavat rengaspalvelut ja ympärivuorokautisen tiepalvelun.

Hyundai Go! -yksityisleasingin hintaan kuuluu aina: 

Pyydä leasingtarjous haluamastasi automallista

Hyundai Go! -yksityisleasingillä on mahdollista hankkia joustavasti haluamasi automalli haluamillasi varusteilla sekä sinulle sopivalla sopimuskaudella ja ajomäärällä. Pyydä tarjous omasta suosikkimallistasi lähimmän jälleenmyyjäsi kautta.

Alla muutama hintaesimerkki suosituista sähköautomalleistamme. Hintaesimerkit 48 kk / 40 000 km.
Hintaesimerkit poimittu 1.7.2024. Muutokset hintoihin ovat mahdollisia.
Pyydä tarjous suuremmalla ajomäärällä.

KONA Electric Comfort 65 kWh
alk. 414 €/kk

Vuoden Auto Suomessa 2024 -kilpailun voittaja KONA Electricin saat 65 kWh:n pitkän toimintamatkan mallina ja kattavalla Comfort-varustelulla edulliseen hintaan.

KONA Electric

IONIQ 5 MY22

IONIQ 5 Style 77 kWh
alk. 515 €/kk

Maailman parhaana autona palkittu IONIQ 5 pitää sisällään teknisiä ominaisuuksia, joita harvalta kilpailijalta löytyy. Nauti esimerkiksi huippunopeasta 800 voltin suurteholatauksesta.

IONIQ 5

IONIQ 6 Premium 77 kWh
alk. 495 €/kk

IONIQ 6 on yksi markkinoiden energiatehokkaimpia sähköautoja. Yhdistetty WLTP-toimintamatka 614 km ja matka taittuu rivakasti 800 voltin suurteholatauksella.

IONIQ 6

Ajatko enemmän? Ei huolta!

Hyundai Go! -yksityisleasingsopimuksen pystyy tekemään juuri sinulle sopivalla ajomäärällä.

Esimerkiksi KONA Electric 65 kWh Premium Award Edition -juhlamallin neljän vuoden mittaisessa yksityisleasing-sopimuksessa kilometrimäärän tuplaaminen 20 000 kilometriin vuodessa nostaa kuukausihintaa vain 52,60 euroa.

 

Leasingauton hintaesimerkki: KONA Electric 65 kWh Premium Award Edition

KONA Electric -juhlamalli
36 kuukauden sopimus
48 kuukauden sopimus
10 000 km/vuosi alk. 503,18 €/kk alk. 468,99 €/kk
15 000 km/vuosi alk. 529,78 €/kk alk. 495,11 €/kk
20 000 km/vuosi alk. 554,97 €/kk alk. 521,59 €/kk
30 000 km/vuosi alk. 606,89 €/kk alk. 580,98 €/kk

KONA Electric

 

Leasingauton hintaesimerkki: IONIQ 5 77 kWh Style

Ajomäärä / vuosi
36 kuukauden sopimus
48 kuukauden sopimus
10 000 km/vuosi alk. 553,87 €/kk alk. 514,98 €/kk
15 000 km/vuosi alk. 584,56 €/kk alk. 544,87 €/kk
20 000 km/vuosi alk. 613,60 €/kk alk. 575,87 €/kk
30 000 km/vuosi alk. 675,01 €/kk alk. 645,87 €/kk

IONIQ 5

Leasingauton hintaesimerkki: IONIQ 6 77 kWh Premium

Ajomäärä / vuosi
36 kuukauden sopimus
48 kuukauden sopimus
10 000 km/vuosi alk. 516,40 €/kk alk. 494,93 €/kk
15 000 km/vuosi alk. 549,68 €/kk alk. 528,09 €/kk
20 000 km/vuosi alk. 581,45 €/kk alk. 561,88 €/kk
30 000 km/vuosi alk. 647,04 €/kk alk. 636,02 €/kk

IONIQ 6

Kona Electric, IONIQ 5 ja IONIQ 6 -mallien hinnat koskevat Suomessa olevia varastoautoja, ei uusia tehdastilauksia.

Pyydä tarjous lähimmän jälleenmyyjäsi kautta.

Miksi hankkia auto yksityisleasingillä?

Hyundai Go! -palvelu on kiinteään, ennalta sovittavaan kuukausihintaan perustuva yksityisleasing, joka on kuluttajalle riskitön ja vaivaton. Palvelu sopii autoilijalle, joka haluaa tietää autoilun kulut tarkasti etukäteen ilman yllättäviä maksuja.

Hyundai Go! -yksityisleasingissä ei ole koskaan käsirahaa tai suurempaa viimeistä erää. Kuukausihinta pitää sisällään ajoneuvon vuokran lisäksi määräaikaishuollot sekä renkaiden kausisäilytykset ja -vaihdot. Myös auton normaalista kulumisesta aiheutuvat tekniset korjaukset ja renkaiden uusinnat normaalikuluman perusteella sisältyvät kuukausihintaan.

Mobiilisovelluksen kautta ajoneuvon hallinta sekä esimerkiksi huoltojen varaus toimii helposti. Leasingautoilijamme kuuluvat aina myös kattavan ympärivuorokautisen matkanjatkamispalvelun piiriin.

Hyundai Go! -yksityisleasingsopimuksen voit solmia kaikkiin myymiimme uusiin automalleihin. Myös leasingauton sopimusaika sekä kilometrimäärät ovat joustavasti sovittavissa.

Kenelle Hyundai Go! -yksityisleasing sopii?

  • Sinulle, joka haluat vaihtaa uuteen autoon säännöllisesti
  • Sinulle, joka arvostat riskittömyyttä, joustavuutta ja helposti ennakoitavia autoilun kuluja
  • Sinulle, joka et halua sitoa pääomaa auton omistamiseen
  • Sinulle, joka haluat kokeilla täyssähköautoa ilman riskiä auton jälleenmyyntiarvosta

Sähköauton yksityisleasing

Auton leasing yksityiselle on riskitön tapa päästä kokeilemaan sähköautoilua ilman riskiä autojen arvonkehityksestä. Hyundai Go! -yksityisleasingillä voit hankkia palkitut täyssähköiset IONIQ 5, IONIQ 6 ja KONA Electric -mallit kilpailukykyiseen hintaan.

Koska Hyundain sähköautot pitävät arvonsa verrattain hyvin, leasingyhtiö pystyy tarjoamaan asiakkaillemme Hyundai Go! -huoltoleasingiä poikkeuksellisen houkuttelevin hinnoin.

Hyundai on yksi sähköautoilun edelläkävijöitä. Merkki on valmistanut sarjatuotanteisia täyssähköautoja pian jo kymmenen vuoden ajan. Hyundai onkin myös Suomen tieliikenteessä kautta aikain 5. suosituin sähköautomerkki.

Hyundain sähköautomallit tunnetaan käyttäjien keskuudessa pienestä energiankulutuksesta ja näin ollen pitkästä todellisesta toimintamatkasta, erinomaisesta hinta-laatusuhteesta ja runsaasta varustelusta.
Usean mallisukupolven ajan koeteltu edistyksellinen teknologia on mahdollistanut asiakkaille tarjottavan pitkän takuun.

Yksityisleasingin merkittävimmät hyödyt

Ennakoitavuus ja helppous

Tiedät aina etukäteen autosi kuukausikulut ja voit helposti laskea myös koko sopimuskauden maksut. Leasingyhtiön asiakaspalvelu auttaa sinua kaikessa autoiluun liittyvässä – oli kyse sitten huollon varaamisesta tai vauriotapauksesta.

Riskitön

Ei yllättäviä kuluja, ei riskiä auton jäännösarvosta. Leasingyhtiö vastaa aina Hyundai Go! -yksityisleasingauton jälleenmyyntihinnasta.

Aina uusi auto alla

Yksityisleasingillä pääset helposti kiinni uusimpiin sähkö- ja hybridiautoihin. Hyundai Go! on poikkeuksellisen kattava ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu huoltoleasingtuote.

Yksityisleasing vai osamaksu?

Yksityisleasingin yksi suurimmista eduista on läpinäkyvyys ja riskittömyys. Autoilun kulut on helppo laskea niin kuukausi- kuin vuositasollakin etukäteen. Hyundai Go! -yksityisleasingin kuukausimaksu pitääkin sisällään huomattavan paljon, jos sitä vertailee perinteiseen osamaksurahoitukseen. Oheinen taulukko helpottaa Hyundai Go! -huoltoleasingin ja tyypillisen osamaksusopimuksen vertailua.

Hyundai Go! -yksityisleasing
Osamaksurahoitus
Auton rahoituskustannukset Kyllä Kyllä
Riski auton jäännösarvosta Leasingyhtiöllä Autoilijalla
Määräaikaishuollot Kyllä Ei
Sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi Ei (mutta mahdollista lisätä sopimukselle) Ei
Tekniset korjaukset Kyllä (normaalin kulumisen mukaisesti) Ei
Talvirenkaat Kyllä Ei
Renkaiden uusiminen Kyllä (normaalin kulumisen mukaisesti) Ei
Renkaiden kausivaihdot Kyllä Ei
Renkaiden säilytys Kyllä Ei
Katsastusmaksut Kyllä Ei
Ajoneuvovero Ei Ei
24/7 Tiepalvelu Kyllä Kyllä (Hyundai Tieturva Plus)
Vakuutukset Ei (mutta mahdollista lisätä sopimukselle) Ei
Polttoaineet ja lataussähkö Ei Ei
Auton pesut Ei Ei

Yksityisleasingin usein kysytyt kysymykset – FAQ

Mietitkö yksityisleasingauton hankkimista? Kokosimme yhteen usein kysyttyjä kysymyksiä.

Löydettyäsi sopivan auton Hyundai Go! -verkkosivustolta, valitsemasi jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Katsotte yhdessä sopivan lopullisen kokoonpanon autolle ja sopivan leasingjakson ja vuosittaiset kilometrit, jonka jälkeen leasingyhtiö suorittaa luototuksen ja asiakkaan tunnistuksen sekä allekirjoittaa leasingsopimuksen kanssanne. Leasingsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen leasingyhtiö tilaa auton jälleenmyyjältä ja sovitte auton luovutuksen ajankohdasta tarkemmin jälleenmyyjän kanssa. Auton toimitusaika voi vaihdella varastotilanteen mukaan.

Leasingsopimuksen kuukausierä maksetaan etukäteen.

Normaalisti laskutamme etukäteen seuraavan kuukauden leasingvuokran kuun puolessavälissä.
Laskutustahdin saavuttamiseksi ensimmäinen lasku sisältää aina kuluvan kuukauden maksun, mutta myös kulut sitä edeltäneeltä ajanjaksolta (laskettuna auton toimituspäivästä) ja normaalin seuraavan kuukauden leasingvuokran.

Esimerkiksi, autosi toimitetaan 19. tammikuuta, josta sopimus ja laskutus alkavat. Ensimmäisen laskun yhteydessä (15.2.) sinua veloitetaan ajanjaksolta 19.–31. tammikuuta, kuluva helmikuu ja myös normaali seuraava kuukausi eli maaliskuu.

Toistaiseksi sähköpostilasku on ainoa laskutustapa. Pyrimme tuomaan e-laskun saataville vuoden 2024 aikana.

Ei, vakuutus ei kuulu kuukausierään. Voit lisätä vakuutuksen Hyundai Go! -yksityisleasingintilauksen yhteydessä tai järjestää vakuutuksen itse.

Sopimuksen ylittävät kilometrit laskutetaan sopimuskauden päätyttyä auton palautuksen yhteydessä viimeisimmän voimassa olevan leasingsopimuksen mukaiseen ylikilometrihintaan.

Kyllä, tämä onnistuu useimmiten.

Asiakkaan on maksettava kaikki auton käyttöön liittyvät verot ja maksut, kuten ajoneuvovero, polttoainekulut, pysäköintimaksut jne.

Auton tarkoitettu käyttöalue on Suomi. Jos autolla matkustetaan Suomen ulkopuolelle, siihen on haettava lupa leasingyhtiöltä: 09 8254 1234

Auto tarkastetaan palautuksen yhteydessä. Sinun on suoritettava korvaus auton puuttuvista asiakirjoista sekä vaurioiden korjauksista, jos ne johtuvat muusta kuin normaalista kulumisesta ja jos vakuutukset eivät kata niitä täysimääräisinä. Leasingyhtiö nimittää asiantuntijan arvioimaan vaurion/vauriot ja siitä/niistä seuraavan arvon aleneman ja korjauskustannukset (sinun kustannuksellasi).

Kyllä, saman talouden henkilöt / perheenjäsenet saavat ajaa autoa.

Leasingvuokran lisäksi vastaat itse seuraavista kuluista:
1. Varastoinnin, pysäköinnin, tiemaksujen, lauttojen, pesun ja puhdistuksen, polttoaineen, kulutusnesteiden (AdBlue ja vastaavat) ja muiden auton käytössä tarvittavien tuotteiden kustannuksista.
2. Autoon liittyvistä tapahtumista ja rikkomuksista seuraavista sakoista, maksuista ja kustannuksista. Leasingyhtiö veloittaa ylimääräisen lisäpalveluhinnaston mukaisen käsittelymaksun sakkojen ja seuraamusten käsittelystä.
3. Ajoneuvovahingon yhteydessä maksettavasta vakuutuksen omavastuuosuudesta ja tietyissä vakuutuskirjassa mainituissa tapauksissa ajoneuvovahingosta täysmääräisesti.
4. Valmistajan suosituksista poikkeavasta auton käytöstä tai auton asiattomasta käytöstä seuraavista korjauksista (erityisesti väärän polttoaineen käyttö, öljytarkistuksen laiminlyönti ja ajon jatkaminen auton varoitusvalon sytyttyä).
5. Muut kustannukset ja veloitukset, joista Asiakas vastaa näiden ehtojen ja hinnaston mukaisesti.
6. Ajoneuvoverosta

Vuokrakauden määräaikaisuus kestää leasing-sopimuksessa määritetyn ajan. Määräajan jälkeen vuokrakautta on myös useimmiten mahdollista jatkaa.

Mikäli sopimus päätetään ennenaikaisesti, sinun tulee korvata 30 % viimeisimmän voimassa olevan leasingsopimuksen jäljellä olevista maksamattomista vuokrista.

Kun Leasingjakso päättyy, auto tulee palauttaa hyvässä kunnossa kaikkine lisävarusteineen, asiakirjoineen, renkaineen, avaimineen ja lisälaitteineen leasingyhtiön keskitettyyn palautuspaikkaan. Voit myös valita toisen palautuspaikan. Se on sovittava kanssamme etukäteen, ja vastaat tällöin kuljetuskustannuksista.

Kyllä, tämä onnistuu useimmiten.

Pyydä tarjous haluamastasi autosta

Hyundai Go! -yksityisleasingin tuottaa Arval Oy, Karhumäentie 3, 01530 Vantaa.
Sopimuksen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös.

Kona Electric, IONIQ 5 ja IONIQ 6 -mallien hinnat koskevat Suomessa olevia varastoautoja, ei uusia tehdastilauksia.