Close

Täysin uusi Hyundai SANTA FE.

Elä enemmän.

Ota kaikki irti seuraavasta seikkailustasi

Radikaalisti uudistunut SANTA FE on suunniteltu niille, jotka haluavat ottaa arjesta ja vapaa-ajasta kaiken irti, ja tehdä hetkistä ikimuistoisia. Rouhea ja tyylikäs muotoilu erottuu – kuljitpa sitten kaupungin vilskeessä tai sorateillä. Anna SANTA FEn kuljettaa sinut turvallisesti elämäsi seuraavalle seikkailulle.

Uuden SANTA FEn myynti on startannut. Pyydä tarjous oman jälleenmyyjäsi kautta.

SANTA FE -malli myös Hyundai Go! -yksityisleasingillä

Huippuvarustellun SANTA FE uutuuden voit hankkia myös aidolla yksityisleasingillä. Et maksa autosta käsirahaa tai viimeistä suurta erää, vain ennalta sovittua kiinteää kuukausierää.

Hyundai Go! -yksityisleasingin hinta pitää sisällään aina:

SANTA FE Plug-in Hybrid, Style
36 kuukauden sopimus
48 kuukauden sopimus
10 000 km/vuosi alk. 882 €/kk alk. 794 €/kk
15 000 km/vuosi alk. 924 €/kk alk. 837 €/kk
20 000 km/vuosi alk. 964 €/kk alk. 881 €/kk
30 000 km/vuosi alk. 1 048 €/kk alk. 973 €/kk

 

Hintaesimerkit poimittu 1.7.2024. Muutokset hintoihin ovat mahdollisia.

Lue lisää Hyundai Go! -yksityisleasingista

Kaupunkiin ja retkeilyyn

Suorituskykyinen ja mukava uusi SANTA FE on suunniteltu täyttämään vaativat tarpeet niin arjessa, työmatkoilla kuin vapaa-ajalla. Edistyksellinen teknologia ja valtavat premium-tason sisätilat tekevät autosta mallistomme lippulaivatuotteen.

Aina taloudellinen

Hyundain uusimman sukupolven hybriditeknologia takaa hyvän polttoainetaloudellisuuden sekä suorituskyvyn. SANTA FE Plug-in Hybrid on aina nelivetoinen.

Nelivedon varmuus

Lumiset ajo-olosuhteet ja syksyn vesisateet ovat Suomessa arkipäivää. SANTA FEn kanssa nautit ajamisesta keliin katsomatta. Innovatiivinen HTRAC-nelivetojärjestelmä takaa optimaalisen pidon ja auton käsiteltävyyden haastavissakin olosuhteissa.

Ajotilavalinta käden ulottuvilla

Lumi vai hiekka? Eco vai Sport? Monipuoliset ajotilavalinnat ovat helposti kätesi ulottuvilla. Insinöörimme ovat suunnitelleet nelivetojärjestelmän takaamaan hyvän etenemiskyvyn ja ajonautinnon.

Tunne olosi turvalliseksi

SANTA FE on suunniteltu tarjoamaan markkinoiden parhaimmistoon kuuluvaa turvallisuutta sinulle ja läheisillesi. Uusimman sukupolven Hyundai Smart Sense -turvallisuusteknologia tarjoaa lukuisan määrän premium-luokan turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä.

Tutustu tarkemmin ominaisuuksiin

Kymmenen turvatyynyä

SANTA FEn turvatyynyjen määrä on kasvanut kuudesta kymmeneen. Turvatyynyjä on nyt esimerkiksi toisen istuinrivin sivuilla, kuljettajan polville, etumatkustajien välissä sekä turvatyynyverhot myös kolmannelle istuinriville.

2-tason autonomiaa

Uudessa SANTA FEssä on Hyundain 2-tason autonomisia ajoavustinjärjestelmiä, jotka mahdollistavat aiempaa paremman matkustusmukavuuden sekä turvallisuuden.

Näyttää hyvältä ja näkyy

Näyttävät H-kirjaimen malliset päiväajovalot edessä ja takana antavat uudelle SANTA FElle erottuvan ilmeen. Laajakulmaiset, automaattisella kaukovalotoiminnolla varustetut, led-projektioajovalot takaavat hyvän näkyvyyden ja silmille miellyttävän valosävyn.

Enemmän tilaa elää

Täysin uusi SANTA FE tarjoaa hulppeasti mukavuutta ja tilaa jopa seitsemälle aikuiselle. Auto on suunniteltu täyttämään aktiivisen elämän kuljetustarpeet niin arjessa kuin vapaa-ajalla.

Katso muotoilun kohokohdat

Merkkimme parhaat istuimet

Takaamme, että tulet rakastamaan täysin alas taittuvia etummaisen rivin mukavuusistuimia. SANTA FE on saatavana 6- tai 7-paikkaisena. Kuusipaikkaisessa mallissa keskirivin istuimet kääntyvät ja tarjoavat sähkösäätöisen rentoutumistoiminnon.

Helppo lastata

Helposti laajennettava ja selkeän muotoinen tavaratila on vaivaton lastata. Sähköisen takaluukun avauskorkeuden ja -nopeuden pystyy säätämään.

Nauti hiljaisuudesta

Olipa renkaiden alla karkea sora tai roudan murjoma asvaltti, SANTA FE tarjoaa miellyttävän hiljaisen ajokokemuksen. Taita takaistuimet alas ja luo valtavaan matkustamoon mukava retkikoti. SANTA FEn kanssa saat festivaaleista, piknikeistä ja leireilystä enemmän irti. Vaihda maisemaa kaupungista luonnon rauhaan ja tee seuraavasta roadtripistäsi aiempaa elämyksellisempi.