Close

Ominaisuudet.

Suorituskyky ja mukavuus samassa paketissa.
Varaa koeajo

Täynnä uusimpia innovaatiota ja turvajärjestelmiä

Hyundai TUCSON edustaa keskikokoisen SUV-katumaasturiluokan huippua niin teknisten innovaatioiden, mukavuusvarustelun kuin turvallisuuden näkökulmasta. Esimerkiksi suuntavilkkua käytettäessä peiliin asennettu kamera näyttää mittaristossa katvealueen. Automaattinen ilmastointi on toteutettu Multi-Air-Mode -tekniikalla, joka jakaa ilman matkustamossa tasaisesti.

Tutustu alta TUCSONin kohokohtiin ja katso tarkemmat tiedot hinnastosta.

Suorituskyky ja tekniikka Turvallisuus Mukavuus Yhdistettävyys

Turvallisuus

TUCSONin turvallisuusvarustelu on kattava jo vakiona. Lisävarusteena autoon voi hankkia lukuisia kuljettajaa avustavia aktiivisia turvajärjestelmiä.

Yhdistettävyys

TUCSON on varustettu uusimmalla yhdistettävyysteknologialla. Älypuhelimen Bluelink-sovelluksesta pystyy hallitsemaan esimerkiksi auton latausta, ovien lukitusta sekä lähettämään navigointireitin suoraan auton tietoviihdejärjestelmään.

Mukavuus

Matkustusmukavuus ja helppo arkikäytettävyys korostuvat perheautoissa. TUCSONissa on panostettu näihin ominaisuuksiin, ja auto onkin mainio matkakumppani niin työ- kuin vapaa-ajan ajoihin. Takapenkit taittuvat 40:20:40-suhteessa.

Suorityskyky ja tekniikka

Uusin hybriditeknologia käytettävissäsi

Hyundai TUCSONiin on tarjolla laaja valikoima moottorivaihtoehtoja: turboahdettu Smartstream-bensiinimoottori, bensiinikevythybridi, täyshybridi sekä pistokkeesta ladattava Plug-in Hybrid.

Lataushybridi Täyshybridi 48 V -bensiinikevythybridi Smartstream-bensiinimoottori

Lataushybridi

TUCSON Plug-in Hybrid on aina nelivetoinen. Vaihteistona 6-vaihteinen momentinmuunnin-automaatti, jonka välityksellä 265 hv:n huipputeho ja 350 Nm:n vääntö viedään renkaille. Auton ajoakun kapasiteetti on 13,8 kWh ja WLTP-toimintamatka kaupungissa jopa 74 km.

Täyshybridi

TUCSON Hybrid tarjoaa väkevän suorituskyvyn (230 hv / 350 Nm). Sähkö- ja polttomoottorin voima välitetään 6-vaihteisen momentinmuunnin-automaattivaihteiston kautta. Täyshybridin saa etu- ja nelivetoisena.

48 V -bensiinikevythybridi

Kevythybridin ja bensiinimoottorin yhdistelmiä Tucsoniin on tarjolla kaksi: 150-hevosvoimainen etuveto ja 180-hevosvoimainen neliveto. Molempien vaihtoehtojen moottorina on 1,6-litrainen T-GDI Smartstream ja vaihteistona seitsennopeuksinen kaksoiskytkinvaihteisto (7DCT).

Smartstream-bensiinimoottori

Turboahdettu 1,6-litrainen T-GDI Smartstream -bensiinimoottori on 150-hevosvoimainen. Moottori on varustettu Hyundain CVVD-teknologialla (Continously Variable Valve Duration), joka optimoi suorituskykyä ja polttoainetehokkuutta.

Lataushybridi on aina nelivetoinen, kevythybrideissä ja täyshybridissä valittavissa on joko etu- tai nelivetoinen malliversio. TUCSONin nelivetojärjestelmänä on sähköisesti ohjattu älykäs HTRAC, joka jakaa voimaa etu- ja taka-akselin välillä ajotilan ja olosuhteiden mukaan. Nelivetojärjestelmä on myös mahdollista lukita 50:50 -suhteeseen.

Turvallisuus

Huippuluokan turvallisuus- ja avustinjärjestelmät

TUCSONissa on panostettu uusimpiin turvallisuusvarusteisiin sekä kuljettajaa avustaviin aktiivisiin järjestelmiin. Tärkeimmät turvallisuusominaisuudet kuuluvat autoon vakiona, minkä lisäksi saatavilla on runsaasti kohtuuhintaisia lisävarustepaketteja.
Tutustu turvavarustelun kohokohtiin alta tai katso tarkemmat varustelutiedot TUCSONin hinnastosta.

Moottoritieajoavustin ja navigaatiopohjainen mukautuva vakionopeudensäädin

Järjestelmässä yhdistyvät kaistaviivoja tarkkailevat kamerajärjestelmät ja navigaattorin karttapohjan tiedot. Auto tunnistaa nopeusrajoitukset, edessä olevat mutkat ja mäet, ja osaa säätää nopeuden niihin sopivaksi.

Katvealueen näyttö mittaristossa

Suuressa 10,25-tuumaisessa digitaalimittaristossa näytetään sivupeiliin sijoitetun kameran kuvaa, kun kuljettaja kytkee suuntavilkun päälle. Niin sanottu kuollut kulma ei jää huomioimatta.

Etumatkustajien välinen turvatyyny

TUCSONissa on vakiona seitsemän turvatyynyä, joista yksi on uusi etumatkustajien väliin avautuva turvatyyny. Se ehkäisee törmäystilanteessa kuljettajaa ja etumatkustajaa kolhiintumasta toisiinsa.

Törmäyksen välttämisavustin risteysalueen tunnistuksella

TUCSON osaa jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi havaitessaan edessä olevan auton tai jalankulkijan. Vasemmalle risteysalueella käännyttäessä se osaa myös tunnistaa edestä omalle ajolinjalle suuntaavat autot ja jarruttaa törmäyksen välttämiseksi.

Kattavat tiedot TUCSONin lukuisista turvavarusteista ja kuljettajaa avustavista järjestelmistä löydät hinnastosta.

Mukavuus

Premium-luokan ajokokemus

Hyundai TUCSONissa yhdistyvät käytännöllisyys, viimeisin tekninen osaaminen sekä tyylikkäät ja mukavat sisätilat. Automalli tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen kokonaisuuden vaativampaankin makuun.
TUCSONissa on runsaasti tilaa viidelle henkilölle, ja sisätilat ovat myös monipuolisesti muunneltavissa erilaisiin kuljetustarpeisiin. Perusasennossaan jopa 620 litran tavaratilan pystyy laajentamaan takapenkit kaatamalla 40:20:40-suhteessa, jolloin esimerkiksi suksien kuljettaminen onnistuu vaivattomasti.

Kolmivyöhykkeinen ilmastointi ja Multi-Air Mode -teknologia

Kolmen vyöhykkeen ilmastointijärjestelmä takaa miellyttävän lämpoötilan myös takana matkustaville. TUCSONin Multi-Air Mode -teknologiassa ilmastoinnin suuttimet ovat huomaamattomasti sijoiteltu ja tarjoavat tasaisen ilmavirran koko matkustamoon. Multi-Air-Mode on vakiona automaatti-ilmastoinnin yhteydessä.

Lämmitettävät ja tuuletettavat istuimet

TUCSONin etuistuimiin on saatavana lämmityksen lisäksi myös tuuletustoiminto. Takana sivuistuimille on saatavilla lämmitys.

Krell-äänentoistojärjestelmä

Hyvin äänieristetty matkustamo ja laadukas Krell-äänentoistojärjestelmä kahdeksalla kaiuttimella sekä subwooferilla ei jätä kylmäksi.

360 asteen kamerajärjestelmä

TUCSONiin saa 360-asteisen kamerajärjestelmän, joka helpottaa pysäköimistä ahtaissa paikoissa. Kamerakuvasta on mahdollista tarkastella näkymää auton taakse myös ajon aikana, mikä on erityisen näppärä ominaisuus perävaunua vedettäessä.

Reilusti tavaratilaa

TUCSON tarjoaa reilusti tavaratilaa, valitsipa auton millä voimalinjalla tahansa. Tavaratilan koko vaihtelee 620-546 litran välillä moottorista ja vetotavasta riippuen. Esimerkiksi TUCSON Hybridissä tavaratilaa on 616 litraa ja TUCSON Plug-in Hybridissä 558 litraa.

Yhdistettävyys

Lukitse ja avaa ovet etänä

Verkkoon ja älypuhelimen Bluelink-sovellukseen yhdistettynä TUCSON saa runsaasti hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi ajantasaiset ruuhka- ja säätiedot, auton latauksen etähallinnan sekä mahdollisuuden avata ja lukita ovet puhelimen kautta.

Hyundai Bluelink®

Hyundai Bluelink -puhelinsovellus tuo auton käytettävyyteen aivan uudenlaisen ulottuvuuden. Ladattavan hybridin kohdalla esimerkiksi auton latauksen hallinnointi onnistuu näppärästi puhelimen avulla. Bluelink-sovellukseen yhdistettynä auto muistaa myös kuljettajan tekemät ajoasetukset sekä esimerkiksi suosikkiradiokanavat, ja lataa ne auton käynnistyksen yhteydessä.

Lue lisää Bluelinkistä

Lue lisää

TUCSONin muotoilu
Palaa TUCSONin muotoiluun

Hyundain hybridit
Tutustu eri hybridivaihtoehtoihin

Hinnasto
Katso TUCSONin hinnat ja tekniset tiedot