Close

Täysin uusi IONIQ 5 N.

Never Just drive.
Katso hinnasto

Koe markkinoiden rajuin ja hauskin täyssähköinen ajokokemus

Unohda mielikuvat eleettömästä ja hiljaisesta sähköautosta. Täysin uusi Hyundai IONIQ 5 N tarjoaa äärimmäisen kiehtovan sähköisen ajokokemuksen N Active Sound + -äänijärjestelmän, N e-Shift -virtuaalivaihteiston sekä lukuisten muiden rata-ajoonkin soveltuvien ominaisuuksien kera.

IONIQ 5 N on poikkeuksellisen monipuolisesti kuljettajan tuunattavissa. Arkiajossa autossa on tilaa ja mukavuutta kuin tavanomaisessakin IONIQ 5:ssä, mutta muutamalla napinpainalluksella se muuntautuu täysiveriseksi ratapedoksi, joka päihittää suorituskyvyllään jopa huomattavasti kalliimmatkin kilpailijansa.

Oletko valmis täysin ainutlaatuisen ajoelämykseen?

Ensimmäiset IONIQ 5 N:t toimitetaan asiakkaille toukokuussa. Katso hinnasto ja varaa omasi ensimmäisistä eristä.

Suorituskyky Ajokokemus Muotoilu Liity ennakkokiinnostuneiden sähköpostilistalle

Suorituskyky

Ylivoimaista ajamisen iloa.

Satasen vauhtiin 3,4 sekunnissa, huippunopeutta radalla 260 km/h. Hyundai IONIQ 5 N edustaa täyssähköautoissa täysin uutta segmenttiä. Auto ilmentää Hyundain pitkää kokemusta moottoriurheilusta ollen samalla ensimmäinen täyssähköinen N-mallisarjan jäsen.

IONIQ 5 N:n 800 voltin akkuteknologia mahdollistaa suurteholatauksen huimalla 240 kW:n huipputeholla. Auton 84 kWh:n ajoakku on kapasiteetiltaan tavanomaista IONIQ 5:ta suurempi.

Kotonaan mutkatiellä

Nelivetoinen IONIQ 5 N on tehty nielemään tiukkoja mutkia vaivattomasti ja rataolosuhteissa nopeasti. Ohjaustuntuma on tarkka ja auton runkoa on jäykistetty lisätuilla sekä tavallista IONIQ 5:ta suuremmalla määrällä hitsauspisteitä ja liimauspintoja.

Täyssähköinen arkisportti

IONIQ 5 N täyttää arjen kuljetustarpeet siinä missä tavanomainenkin IONIQ 5. Ulkokuoren alla uinuu kuitenkin peto, jonka voi halutessaan vapauttaa muutamalla napinpainalluksella. Automalli on markkinoiden ainoa aidosti suorituskykyinen sähköauto, joka tarjoaa manuaalisen vaihteenvaihdon tunteen sekä ihokarvat nostattavan äänimaailman, myös auton ulkopuolelle.

Aina valmiina radalle

IONIQ 5 N:ssä on poikkeuksellisen paljon erilaisia ajotilavalintoja ja ratakäyttöön suunniteltuja ominaisuuksia. N Grin Boost -nappia painamalla auton neljä vetävää pyörää välittävät tiehen 478 kW (650 hv) tehoa ja 770 Nm vääntöä. Kahden sähkömoottorin suurin pyörintänopeus on peräti 21 000 minuuttikierrosta.

Ajokokemus

Täysin vertaistaan vailla.

Uusin teknologia on valjastettu viemään IONIQ 5 N:n ajokokemus täysin omalle tasolleen. Auton suunnittelussa on otettu N-mallisarjan faneilta saatu palaute huomioon, ja lopputuloksena on täyssähköinen ajokokemus, joka ei taatusti jää etäiseksi.

Tunne suorituskyky

IONIQ 5 N:n ainutlaatuinen N e-Shift -virtuaalivaihteisto vie ajokokemuksen täysin uudelle tasolle. Palauta mieleesi perinteisen urheiluauton tunne, mutta täyssähköisellä suorituskyvyllä.

Kuule suorituskyky

IONIQ 5 N:llä voit ajaa hiirenhiljaa tai päästää pedon irti. Valinta on sinun. N Active Sound+ äänentoistojärjestelmä yhdessä N e-Shift -virtuaalivaihteiston kanssa tuottaa valitsemaasi ajoääntä niin auton sisälle kuin ulkopuolelle. Valittavanasi on kolme erilaista ajoääntä, joista yksi imitoi polttomoottori-urheiluauton murinaa ja pauketta. Auton ulkopuolelle ääntä tuotetaan lain sallimissa rajoissa enimmillään 72 dB:n voimakkuudella.

Driftaa kuin ammattilainen

Rataolosuhteissa driftaaminen onnistuu N Drift Optimizer -teknologian ansiosta kuin ammattilaiselta. Auto pyrkii säilyttämään optimaalisen driftauskulman säätämällä sähköisesti useita parametrejä reaaliajassa.

Sähköauton välitön suorituskyky, perinteisen urheiluauton fiilis

Kuuntele alla olevalta videolta, kuinka Hyundai IONIQ 5 N nostattaa ihon kananlihalle vaihteen vaihtuessa pienemmälle ja auton päästäessä ilmoille perinteisistä polttomoottori-urheiluautoista tutun paukkeen. Uskallamme väittää, että tämän auton haluat itse kokea.

Muotoilu

Suorituskykyä tukeva ulkoasu

Hyundai IONIQ 5 N:n muotoilu ei ole toteutettu vain ulkonäköä silmällä pitäen. Auton lukuisat näyttävät yksityiskohdat, kuten takaspoileri, parantavat auton suorituskykyä ja tekevät siitä aidosti ratakelpoisen.

Edestä

Edessä puskurin agressiiviset muodot kätkevät aktiiviset ilmanottoaukot. Matala helma näyttää ahmivan asvalttia, korostaen auton urheilullisuutta.

Takaa

Takaa katsottuna IONIQ 5 N:n tunnistaa ennen kaikkea näyttävästä takaspoilerista ja helmaa kiertävästä punaisesta korostusväristä sekä N-logosta.

Taotut 21 tuuman alumiinivanteet

Varta vasten IONIQ 5 N:ää varten suunnitellut taotut 21-tuumaiset alumiinivanteet ja oranssinpunaiset jarrusatulat viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden. Niiden ympäriltä löytyy auton suorituskykyä vastaavat Pirellin P-Zero renkaat (275/35R21).

Tämän ratin taakse haluat istuutua kerta toisensa jälkeen

IONIQ 5 N:n ohjaamo on suunniteltu kuljettajille, jotka todella rakastavat autoaan. Urheilulliset istuimet pitävät tiukasti otteessaan, ohjauspyörän pikavalintapainikkeista vaihdat ajotila-asetuksia salamannopeasti ja keskikonsolin polvityynyä vasten lepuutat jalkaa tiukemmassakin ajossa.

Laaja mittaristonäkymä

Laajalta 12,3″ + 12,3″ mittaristokokonaisuudelta hallitset vaivattomasti auton lukuisia ajoasetuksia sekä saat ajodataa, olitpa sitten radalla tai arkiajossa.

N-istuimet

IONIQ 5 N:n istuimia on madallettu 20 millimetriä perusmalliin verrattuna. Kuppipenkit tarjoavat myös poikkeuksellisen hyvin sivuttaistukea ollen samalla kuitenkin riittävän mukavat myös jokapäiväisessä käytössä. Istuinten N-logo on valaistu.

IONIQ 5 N kiinnostaa!

Haluatko kuulla uudesta Hyundai IONIQ 5 N:stä? Täytä yhteystietosi, mikäli haluat tietoa uudesta IONIQ 5 N:stä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Mielestäni IONIQ 5 N:n upeimmat ominaisuudet ovat:
Valitse yksi tai useampi
Haluan lisää tietoa
Valitse yksi tai useampi
Haluan
Valitse yksi tai useampi
Kirjoita autosi merkki ja malli

Markkinointilupa*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue lisää

IONIQ 5 N

Lue mallista Hyundai-uutisista

Hyundai N -mallit

Lue muista N-malleista

Ajankohtaiset tarjoukset

Tutustu ajankohtaisiin kampanjoihin