Close

Business-mallisto yrityksille ja työsuhdeautoilijoille.

Luotettavat ja turvalliset ajokilometrit riippumatta siitä, millaisessa ympäristössä liikut.

Tarjotaksemme yritysasiakkaillemme parempaa palvelua, olemme tehneet Tucson- ja Santa Fe -malleihin erilliset Business-hinnastot.

TUCSON Business -hinnasto SANTA FE Business -hinnasto

IONIQ 6

IONIQ 6:n aerodynaamiset ja elegantit linjat tekevät kunniaa 1920 ja -30 -lukujen ikonisille luomuksille, mutta uudella tämän päivän kestävällä tyylillä. Taloudellinen ja tyylikäs uutuus soveltuu vaativammankin yritysautoilijan businesspartneriksi.

Tutustu IONIQ 6 -malliin
IONIQ 5

IONIQ 5

Hyundain sähköautoperheen suosikki, IONIQ 5, vie sähköautoilun uudelle tasolle. Raikas muotoilu kerää katseita ja ihastuttaa, ja sisätilat tuovat hymyn matkustajien ja kuljettajan huulille. IONIQ 5 tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää auton korkeajänniteakun varausta esimerkiksi sähköpyörän lataamiseen tai jonkin muun sähkölaitteen käyttöön.

Tutustu IONIQ 5 -malliin
Santa Fe

SANTA FE

Hyundai Santa Fe kuljettaa mukavasti ja turvallisesti jopa seitsemän henkeä juuri sinne, minne haluat. Santa Fe on etu- tai nelivetoinen, ja sen moottorissa on on mallista riippuen 202, 230 tai 265 hevosvoimaa. Auton perään saat halutessasi vaikka kaksi hevosta lisää: Suurin sallittu perävaunumassa on jopa 2 500 kg.

Tutustu Santa Fe -malliin
Tucson ajaa

TUCSON

Edistyksellinen Hyundai Tucson ei ole pelkästään kehitysaskel, vaan sen voidaan sanoa olevan vallankumous. Huipputeknologiaa edustavat uudet Parametric Hidden Lights -ajovalot erottavat Tucsonin kaikista muista tielläliikkujista. Lisäksi luokkansa parhaat turvallisuusjärjestelmät ja koko perhettä hemmotteleva mukavuus ovat tulevaisuutta ajattelevan mieleen. Tucson tarjoaa sähköistettyjä voimalinjoja: hybridin, 48 V -kevythybridin ja ladattavan Plug-in Hybridin.

Tutustu Tucson-malliin
KONA Hybrid

Uusi KONA Hybrid

Uuden sukupolven KONA Hybrid on saanut Suomen hinnat. Ensimmäisille 150:lle asiakkaalle on tarjolla KONA Hybrid First Edition -erikoismalli, jossa kattavan Style-varustelun päälle saa veloituksetta Hyundai Digital Key -digitaalisen avaimen, sähköisen tavaratilan luukun sekä Eco pack Fossile Grey kangas-nahka verhoillut istuimet.

Tutustu uuteen KONA Hybrid -malliin
Ota yhteyttä yritysmyyntiin Varaa yritysmyynnin koeajo