Close

Business-mallisto yrityksille ja työsuhdeautoilijoille.

Luotettavat ja turvalliset ajokilometrit riippumatta siitä, millaisessa ympäristössä liikut.

Tarjotaksemme yritysasiakkaillemme parempaa palvelua, olemme tehneet suosituille Hyundai IONIQ 5:lle, IONIQ 6:lle ja TUCSON Plug-In Hybridille erilliset Business-hinnastot.

IONIQ 5:n hinnasto IONIQ 6:n hinnasto TUCSONin hinnasto

IONIQ 6

IONIQ 6:n aerodynaamiset ja elegantit linjat tekevät kunniaa 1920 ja -30 -lukujen ikonisille luomuksille, mutta uudella tämän päivän kestävällä tyylillä. Taloudellinen ja tyylikäs uutuus soveltuu vaativammankin yritysautoilijan businesspartneriksi.

Tutustu IONIQ 6 -malliin
IONIQ 5

IONIQ 5

Hyundain sähköautoperheen suosikki, IONIQ 5, vie sähköautoilun uudelle tasolle. Raikas muotoilu kerää katseita ja ihastuttaa, ja sisätilat tuovat hymyn matkustajien ja kuljettajan huulille. IONIQ 5 tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää auton korkeajänniteakun varausta esimerkiksi sähköpyörän lataamiseen tai jonkin muun sähkölaitteen käyttöön.

Tutustu IONIQ 5 -malliin
KONA Electric

KONA Electric

Aiempaa suurempi KONA Electric täyttää yritysautoilijan toiveet. Etäpäivitykset ja uudet sovellukset ilman huoltokäyntiä, digitaalinen avain aina taskussa puhelimessasi lisäksi V2L-teknologian avulla saat virtaa autosta myös ulospäin.

Tutustu KONA Electric -malliin
Tucson ajaa

TUCSON

Edistyksellinen Hyundai Tucson ei ole pelkästään kehitysaskel, vaan sen voidaan sanoa olevan vallankumous. Huipputeknologiaa edustavat uudet Parametric Hidden Lights -ajovalot erottavat Tucsonin kaikista muista tielläliikkujista. Lisäksi luokkansa parhaat turvallisuusjärjestelmät ja koko perhettä hemmotteleva mukavuus ovat tulevaisuutta ajattelevan mieleen. Tucson tarjoaa sähköistettyjä voimalinjoja: hybridin, 48 V -kevythybridin ja ladattavan Plug-in Hybridin.

Tutustu Tucson-malliin
KONA Hybrid

KONA Hybrid

Täysin uusi KONA Hybrid on kokoluokkansa mittapuu uusimpien liitettävyys-, mukavuus- ja turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta. Varaa Hyundain yritysmyynnistä koeajo ja nauti vertaansa vailla olevasta ajokokemuksesta.

Tutustu KONA Hybrid -malliin
Ota yhteyttä yritysmyyntiin Varaa yritysmyynnin koeajo