Close

Hyundain rahoitusvaihtoehtoja.

Rahoitusratkaisut kuluttajille ja yrityksille

 

Osamaksu

Osamaksu on turvallinen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä. Osamaksusopimuksen kuukausierä on helppo mitoittaa elämäntilanteeseesi sopivaksi ja se tehdään aina yksilölliset tarpeesi huomioiden. Auton myyminen tai vaihtaminen kesken sopimuskauden on mahdollista – silloin kaupassa huomioidaan sopimuksella oleva velan osuus.

Osamaksu on joissakin tapauksissa mahdollista saada jopa ilman käsirahaa. Sopimusaika on joustava, sen pituus voi olla 12–84 kuukauden välillä. Tyypillisin osamaksun sopimusaika on 48 kuukautta.

Osamaksun vakuudeksi riittää hankkimasi auto jonka omistusoikeus siirtyy sinulle, kun sopimus päättyy. Osamaksusopimuksella voit rahoittaa niin uuden kuin käytetynkin henkilöauton ja erät voit maksaa vaivattomasti verkkolaskulla. Korko ja rahoituskulut sovitaan automyyjäsi kanssa, ne pysyvät kiinteinä koko sopimuskauden ajan.

 

Rahoitusratkaisut kuluttajille

Yksityisleasing

Yksityisleasingilla voit hankkia uuden auton käyttöösi ilman käsirahaa ja huolta auton jäännösarvosta tulevaisuudessa. Voit keskittyä olennaiseen, eli uudesta autostasi nauttimiseen. Yksityisleasing perustuu kiinteään tasaeräiseen kuukausivuokraan. Se on helppo, riskitön ja huoleton vaihtoehto uuden auton rahoittamiseksi. Et tarvitse lainkaan alkupääomaa, vaan saat uuden auton käyttöösi 3 vuodeksi sinulle sopivalla kuukausimaksulla.

Tutustu helppoon Hyundai Go! -yksityisleasing -mahdollisuuteen tästä

 

Rahoitusratkaisut yrityksille

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on pitkäaikainen, tyypillisesti 2–5 vuotinen vuokrasopimus. Sopimuksella auto toimii aina rahoituksen vakuutena, jolloin et tarvitse erillistä lainaa yrityksesi autokaluston hankintaan. Rahoitusleasing on järkevä tapa hankkia yritykseesi uusi auto, sillä se ei sido pääomaa yrityksen autokalustoon, vaan voit sijoittaa kalustosta vapautuvan pääoman liiketoimintasi kehittämiseen. Rahoitusleasingilla varmistat myös, että yrityksesi käytössä on aina siistit, näyttävät ja viimeisintä teknologiaa edustavat autot.

Rahoitusleasingin tärkeimmät ominaisuudet:

Kysy lisää Hyundai-jälleenmyyjiltä 

Yrityksille sähköinen laskutus ja koontilasku

Yrittäjänä sinulla on käytössäsi halutessasi verkkolasku sekä sähköinen koontilaskutus. Verkkolaskulla autojen kuukausittaisten rahoituskustannusten hallinnointi on helppoa ja nopeaa.

Kysy lisää Hyundai-jälleenmyyjiltä 

Verkkolaskun hyötyjä yrittäjälle ovat:

Koontilaskutuksen avulla helpotat arkeasi, mikäli käytössäsi on enemmän kuin yksi auto. Koontilaskutus kerää yhdelle laskulla kaikkien autojesi kuukausittaiset rahoituskustannukset. Voit myös yhdistää laskulle autojen huolenpitosopimukset, jolloin autojen kokonaiskustannusten seuranta on vaivatonta.

Kysy lisää Hyundai-jälleenmyyjiltä 

 

Hyundai Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy

DNB Auto Finance Oy on pohjoismainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toiminnan Suomessa vuonna 2019. DNB rahoittaa uusia ja käytettyjä ajoneuvoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. osamaksu ja rahoitusleasing sekä monipuolinen rahoituslaskin sähköisellä allekirjoitusmahdollisuudella. Vuonna 1822 perustettu DNB on Norjan suurin pankki, joka on autorahoituksen johtava toimija pohjoismaissa rahoitettujen autojen määrän ollessa yli 500.000.

Tutustu tarkemmin DNB Auto Financeen