Close

Hyundai NEXO.

Uuden ajan vety- eli polttokennoauto.
Tiedustele koeajomahdollisuutta

Vetyautojen edelläkävijä

NEXO on Hyundain vetyautoilun teknologinen lippulaiva. Tämä seuraavan sukupolven polttokennoauto pitää sisällään markkinoiden kehittyneintä tekniikkaa, kuten valmiuden autonomiseen ajamiseen, älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät ja luokkansa puhdikkaimmat voimalinjat.

 

NEXO on 4 670 mm pitkä, 1 860 mm leveä, 1 640 mm korkea ja sen akseliväli on 2 790 mm. Tavaratilaa mallissa on 461 litraa. Auton toimintamatka on 666 km (WLTP-mittaustavan mukaan).

Hyundai NEXO edustaa Hyundai Motorin polttokennokäyttöisten autojen toista sukupolvea. ix35 Fuel Cell -mallillaan Hyundai oli ensimmäinen polttokennoautojen sarjavalmistuksen aloittanut autonvalmistaja. Hyundai panostaa vahvasti tulevaisuuden päästöttömään liikkumiseen ja tarjoaa jo nyt yhden alan laajimman valikoiman vaihtoehtoisia polttoaineita hyödyntäviä moottoriratkaisuja.

Lue lisää vetyautoista Katso NEXOn hinnat ja tekniset tiedot

Taloudellinen

Markkinoiden energiatehokkain polttokennoteknologia mahdollistaa NEXOlle 666 kilometrin toimintamatkan (WLTP) täydellä tankilla.

Linjakas

NEXOn aerodynaamiset muodot soljuvat kuin virtaava vesi. Aivan kuten vetyauton päästöt, jotka ovat nekin puhdasta vettä.

Varusteltu

NEXO-vetyauto on varusteltu muun Hyundai-malliston tapaan edistyksellisillä mukavuus- ja liitettävyysominaisuuksilla.

Auto, joka puhdistaa ilmaa

Vetyauton ainoana pakoputkipäästönä on puhdas vesi. NEXO jopa puhdistaa ilmaa ajon aikana, sillä polttokenno tarvitsee ilmaa toimiakseen, ja auton suodattimet puhdistavat ympäröivää ilmaa ja puhaltavat sitä takaisin ympäristöön. NEXOn tietoviihdejärjestelmän näytöltä on mahdollista seurata, kuinka paljon auto on puhdistanut ilmaa, ja kuinka suuren määrän hiilidioksidipäästöjä auto on säästänyt.

NEXOn tärkeimmät vakiovarusteet

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundai myöntää kaikkiin automalleihin viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa.

Lue lisää kattavasta takuusta

Lue lisää

NEXOn muotoilu
Tutustu NEXOn muotoiluun

NEXOn ominaisuudet
Lue auton ominaisuuksista

Hinnasto
NEXOn hinnat ja tekniset tiedot