Close

Charge myHyundai.

Lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

 

Charge myHyundai – Euroopan laajin julkinen latausverkosto käytössäsi

Charge myHyundai on helppokäyttöinen ja kattava palvelu, joka tarjoaa pääsyn yhteen Euroopan laajimmista julkisista sähköautojen latausverkoista. Charge myHyundai syöttää verkkoon nyt 100 % ympäristöystävällisesti tuotettua energiaa tasatakseen jokaisen verkkonsa lataustapahtuman.

 

Hyundai ChargeMy Hyundai
Yksi sovellus. Yksi kortti. Yksi lasku. Kattava latausverkosto.

 

Lisätietoja Charge myHyundai -palvelusta

Lataaminen on helppoa ja yksinkertaista

Charge myHyundai verkkoportaalista löydät latausverkkokarttan, tariffit, laskut ja tilihallinnan.

 

Charge myHyundai -latauspistehaku

Etsi latauspisteitä

Ympäristöystävällistä sähköä

Sähköauto ei tuota lainkaan ajonaikaisia CO2-päästöjä. Ympäristöystävällinen ajaminen vaatii kuitenkin sen, että autoon ladattu sähkö on tuotettu ympäristöystävällisesti, tai että jokaista latauskertaa kohti syötetään vastaava määrä ympäristöystävällisesti tuotettua sähköä sähköverkkoon. Tämä käytetyn energiamäärän tasaus tehdään niin kutsutuilla alkuperätakuilla.

Alkuperätakuut takaavat, että syötettävä virta on aina peräisin eurooppalaisista tuulivoimaloista. Tällä tavoin Charge myHyundai tukee ympäristöystävällistä sähköntuotantotapaa.

 

Lue lisää

Sopiva tariffimalli kaikkiin tarpeisiin

Charge myHyundain tariffivaihtoehdoista löytyy sopiva malli erilaisiin ajotarpeisiin. Flex- ja Smart-tariffit on hinnoiteltu siten, että niistä löytyy sopiva versio niin plug-in-hybridiä kuin täyssähköautoa lataavalle.

Smart Flex
Charge myHyundai Smart

Smart

Lataatko pääasiassa julkisilla latausasemilla? Valitsemalla Smart-sopimuksen voit hyödyntää Flex-sopimusta edullisempia hintoja laajassa latauspalveluverkostossa. Tämä on fiksu valinta pitempiä matkoja ajaville ja täyssähköauton omistajille.

Tariffin mukaiset hinnat voivat vaihdella latausasemakohtaisesti, varmista voimassaolevat hinnat ennen latausta Charge myHyundai-sovelluksesta.

Lue lisää tariffeista
Charge myHyundai Flex -hinnoittelu

Flex

Ajatko tavallisesti melko lyhyitä matkoja ja lataatko useimmiten kotona? Joustava Flex-tariffimme antaa vapauden ladata missä ja milloin tahansa ilman kiinteää kuukausimaksua. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa pääasiassa kaupungissa ajaville ja plug-in-hybridin omistajille.

Tariffin mukaiset hinnat voivat vaihdella latausasemakohtaisesti, varmista voimassaolevat hinnat ennen latausta Charge myHyundai-sovelluksesta.

Lue lisää tariffeista

Sähköauton suurteholataus IONITY-latausasemilla

IONITY Lite IONITY Premium

IONITY Lite

Voit myös hankkia IONITY Lite -lisäpaketin, jonka avulla pääset lataamaan suurteholatausverkostosta pienemmällä kuukausimaksulla ja varsin kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

IONITY Premium

IONITY Premium on erillinen lisäpakettina saatava valinnainen vaihtoehto erillisellä kuukausimaksulla. IONITY Premium -lisäpaketilla suurteholataus IONITY-asemilla on edullisempaa.

Tutustu IONITY-latausasemiin

Lataa sovellus ja löydät aina latauspisteen, missä tahansa liikutkin.

Voit parantaa Charge myHyundai -käyttökokemusta älypuhelinsovelluksella, joka on saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestemiin. Sovellus auttaa sinua löytämään latauspisteen helposti määränpään läheltä tai reitin varrelta ja auttaa navigoimaan latauspisteelle. Jotkut toimijat ilmoittavat sovelluksessa myös lataushinnat ja vapaana olevat latauspisteet. Halutessasi voit rajata etsittävät latauspisteet pistoketyypin tai latausnopeuden perusteella. Voit myös aloittaa ja lopettaa lataustapahtuman helposti sovelluksella.Charge myHyundai -sovellus älypuhelimessasi

Google Play App Store

IONIQ 5 MY22

IONIQ 5

Lue lisää

KONA Electric MY21

KONA Electric

Lue lisää