Close

Muotoilu.

Tutustu TUCSONin muotoiluun.
Ota yhteys jälleenmyyjään ja varaa koeajo

Näyttävä ulkoa, premium-tason viimeistelyä sisällä

Hyundai TUCSON on tilava ja näyttävästi muotoiltu SUV-katumaasturi, joka tarjoaa laadukkaasti viimeistellyt tilat pidemmillekin matkoille. Auton uniikit Parametric Hidden Light -ajovalot erottuvat liikenteessä, matkustamossa pehmeät materiaalit ja hyvä äänieristys luovat miellyttävän tunnelman.

TUCSON on Hyundai ensimmäinen automalli, joka noudattelee merkin uutta Sensous Sportiness -muotokieltä. Auton ulkoväri on valittavissa yhdeksästä vaihtoehdosta, minkä lisäksi auton saa kaksivärisenä valitsemalla kattoon Phantom Black- tai Dark Knight -värin.

Tunnelmavalaistus

Hämärässä matkustamon tunnelmavalaistus pääsee oikeuksiinsa. Väri on kuljettajan valittavissa 64 vaihtoehdosta, kirkkaustasoja on 10 erilaista.

Näyttävät ajovalot

Parametric Hidden Light -ajovalot antavat TUCSONille uniikin ilmeen. Ne piiloutuvat etusäleikköön sammutettuina, mutta muodostavat päälle kytkettyinä loistavan siipiä muistuttavan muodon auton keulalle.

Huipputason materiaalit

TUCSONin viimeistelyn taso ja materiaalit kestävät vertailun hintaluokkaa kalliimpiin malleihin. Tyylikkäät yksityiskohdat ja kestävät materiaalit takaavat autolle pitkän käyttöiän.

Katso urheilullinen Tucson N Line

Ulkovärit

Auton ulkoväri on valittavissa yhdeksästä vaihtoehdosta, minkä lisäksi auton saa kaksivärisenä valitsemalla kattoon Phantom Black- tai Dark Knight -värin.

Valinta on sinun

Näyttäviä ja käytännöllisiä yksityiskohtia

TUCSON edustaa Hyundain viimeisintä osaamista niin tekniikan kuin muotoilun sekä viimeistelyn osalta. Auton lukuisat yksityiskohdat korostavat laadukasta työnlaatua ja teknistä edistyksellisyyttä.

Ohjauspyörä

Uudelleen muotoiltu nelipuolainen ohjauspyörä käyttökytkimineen on näyttävä ja käytännöllinen. Pidemmillä matkoilla kädet lepäävät mukavasti alemmilla puolilla.

Panoraamakatto

Lisävarusteinen avattava panoraamakattoluukku viimeistelee matkustamon tyylin ja tilantunnun.

Painikkeilla toteutettu vaihteenvalitsin

Sähköisesti toteutettu vaihteenvalitsin on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Samalla se säästää tilaa keskikonsolista pientavaroiden säilytykselle.

Kätketty takalasinpyyhin

TUCSONin takalasinpyyhin on piilossa spoilerin alla, jolloin se ei kerää lunta tai kuraa. Suojassa oleva pyyhin ei myöskään vaurioidu pesussa yhtä helposti kuin perinteisempi toteutus.

Kevytmetallivanteet

Vannekoko on Tucsonissa varustetasosta ja moottorivaihtoehdosta riippuen 17″, 18″ tai 19″.

TUCSON N Line

Urheiluauton DNA

Hyundain moottoriurheilutaustasta inspiraationsa saanut N Line -varustetaso on saatavana nyt myös TUCSONiin. N Line -varustelu tuo autoon paitsi lukuisan määrän ulkonäöllisiä yksityiskohtia, myös sähköisesti säätyvän iskunvaimennuksen.

Edestä

TUCSON N Linen erottaa muista malliversioista N Line -etusäleiköstä ja N Line -puskurista, jossa on näyttävät ilmanohjainaukot.

Sivusta

Sivuprofiilin urheilullisia mittasuhteita korostavat tummennetut takaikkunat mustine listoineen sekä tavanomaista kookkaampi takaspoileri.

Takaa

Takaa katsottuna N Line -varustellussa TUCSONissa on näyttävä diffuusori sekä kaksi pakoputkenpäätä. N Line -kevytmetallivanteet ovat 19-tuumaiset.

Lue lisää

Hyundain hybridit
Lue lisää hybridimalleista

TUCSONin ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso TUCSONin hinnat ja tekniset tiedot