Close

Ohjelmistopäivitykset.

Karttojen ja medialaitteen päivittäminen

Hyödynnä uusimmat ominaisuudet ja päivitykset pitämällä Bluelink-palvelusi ajan tasalla.

Ota-päivitykset USB-päivitykset

Uusimmat kartat, uusimmat tiet

Tiestö muuttuu koko ajan. Päivittämällä autosi kartat varmistat hyvän ja tehokkaan navigoinnin määränpäähäsi, sekä luotettavan arvion saapumisajasta.

Uusimmat ominaisuudet käytössäsi

Kehitämme ja laajennamme Bluelink-palvelua jatkuvasti innovatiivisilla ja hauskoilla ominaisuuksilla. Ota kaikki irti palvelustasi!

Päivitä puhelimesi Bluelink-sovellus

Hyundain Bluelink-sovelluksella voit hallita joitain autosi toimintoja jopa sen ulkopuolelta. Päivittämällä sovelluksen aina uusimpaan versioon varmistat, että saatavilla on viimeisimmätkin ominaisuudet.

OTA-päivitykset

Automaattiset OTA (Over the Air) -päivitykset IONIQ 5:een

Täyssähköinen IONIQ 5 on Hyundain ensimmäinen malli, johon on Euroopassa tarjolla OTA-päivitysmahdollisuus. Sen myötä saat autoosi sopivat Bluelinkin kartta- ja medialaitteen päivitykset automaattisesti ilman, että ne täytyy erikseen ladata ja asentaa, tai että sitä varten täytyy käydä huollossa.

Tee päivitykset, kun sinulle sopii

Voit aloittaa päivityksen tekemisen, kun sammutat virran, tai ajastaa päivityksen muuhun ajankohtaan.

Ei tarvetta USB-tikulle

IONIQ 5 lataa automaattisesti uudet kartat ja medialaitteen päivitykset. Sinun ei tarvitse ladata ja asentaa niitä erikseen USB-muistin kautta.

USB-päivitykset

Helppo, itse tehtävissä oleva päivitys USB-portin kautta

Hyundai Navigation Update Portal on nimensä mukaisesti palvelu, josta voit hakea autoosi sopivat viimeisimmät kartta- ja medialaitepäivitykset. Voit ladata ne ja asentaa autoosi USB-portin kautta.

Hyundain uusimmat kartta- ja medialaitepäivitykset

Tervetuloa hakemaan uusimmat kartta- ja medialaitepäivitykset. Samalta sivustolta löydät kaiken tarvitsemasi päivitysten tekemiseen. Sivusto on englanninkielinen, asiakaspalvelu palvelee englannin lisäksi myös ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, portugaliksi, italiaksi ja turkiksi. Voit halutessasi aina kääntyä myös lähimmän Hyundai-jälleenmyyjäsi puoleen.

Lue lisää