Close

Hyundai-huolenpitosopimus.

Laskuriin

Pidämme huolta autostasi

Hyundai-autosi huoltokustannukset saat helposti hallintaan, kun jo uutta autoa ostaessasi teet huolenpitosopimuksen. Tiedät, että maksat kiinteän kuukausierän koko sopimusajalta ilman yllättäviä menoeriä ja merkkikoulutetut mekaanikot pitävät huolta autostosi, ja siksi autosi on kysytty yksilö vaihtoautomarkkinoilla. Huolenpitosopimukset tehdään aina jälleenmyyjän kanssa.

Katso lähin Hyundai-jälleenmyyjäsi

Sinulla on jo Hyundai-huolenpitosopimus ja haluat kirjautua asiakasportaaliin.

Kirjaudu asiakasportaaliin

Kehittämme Hyundailla huolenpitosopimuspalveluitamme. Osana kehitystyötä vaihdamme huolenpitosopimusten laskutuskumppaniksi BRANG Oy:n.

Laskuttaja vaihtui 15.11.2022, jonka jälkeen uudet laskut tulevat uudelta laskutuskumppaniltamme. Kumppanin vaihtuessa myös laskujen ulkonäkö muuttuu.

Laskuttajan vaihtumiseen asti laskutettavat laskut ja niiden mahdolliset muistutuslaskut hoitaa  edellinen toimija. Huolenpitosopimuksenne jatkuu normaalisti ja pysyy sisällöltään ennallaan, vain  laskuttaja muuttuu. Huomioittehan muuttuneen tilinumeron laskua maksaessanne.

Jos teillä on ollut pankkinne kanssa e-laskutussopimus Hyundain huolenpitosopimuslaskuista, saatte e-laskun myös jatkossa kuten tähänkin asti.

Mikäli teillä on suoramaksu tai automaattilaskutus, muistakaa katkaista se.

Pystytte tarkastelemaan huolenpitosopimuksenne tietoja myös itsepalveluportaalista https://care.hyundai.fi/fi/login

Mikäli teillä on kysyttävää muutoksesta tai laskutuksesta, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluun:

Laskutus: Brang Oy, sähköposti: laskutus@brang.fi, puh: 040 060 9883.

Muut huolenpitosopimukseen liittyvät asiat: Hyundai Motor Finland Oy, sähköposti: palvelusopimukset@hyundai.fi, puh: 0207 997 402.

Hyundai-huolenpitosopimus on helppo ja huoleton

Huolenpitosopimus kattaa Hyundai-autosi normaalit huolto- ja korjauskulut ja tasaa ne koko sopimuskaudeksi. Maksat kiinteän kuukausierän, joka määräytyy autosi mallin ja ajokilometriesi mukaan.

Huolenpitosopimus sisältää määräaikaishuollot ja myös luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset, kuten jarrupalat ja -levyt, polttimot tai pyyhkimen sulat.

Huolenpitosopimuksen voit tehdä uuteen Hyundai-autoon kolmeksi, neljäksi tai viideksi vuodeksi. Sopimus tulee tehdä ja maksut maksaa ennen ensimmäistä määräaikaishuoltoa.

Joustava

Sopimusaikana voit huollattaa autosi missä tahansa maahantuojan valtuuttamassa Hyundai-merkkihuollossa Suomessa. Voit myös muuttaa ajokilometrien määrää, nostaa tai laskea, jos siihen sopimuskaudella on tarvetta.

Luotettava

Merkkihuollossa merkkikoulutetut mekaanikot tekevät kaikki huolenpitosopimukseen kuuluvat määräaikaishuollot ja korjaukset, Hyundain alkuperäisiä varaosia käyttäen.

Turvallinen

Huolenpitosopimus antaa taloudellista turvaa. Sopimukseen kuuluvat myös osat, joiden takuu on sopimusaikaa lyhempi, esimerkiksi akkutakuu on kaksi vuotta. Sopimus varmistaa parhaan jälleenmyyntiarvon autollesi, joka on luotettava ja suosittu vaihtoehto käytetyn auton ostajalle. Hyundain merkkihuolto tallentaa tehdyt määräaikaishuollot sähköiseen huoltokirjaan, mistä ne ovat aina helposti tarkistettavissa.

Sopimusetuja

Huolenpitosopimushinnasto Huolenpitosopimusehdot
Huolenpitosopimuksen sisältö Sopimuksen rajaukset

Huolenpitosopimuksen sisältö

 • Määräaikaishuollot Hyundain huolto-ohjelman mukaisesti
 • Luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvat korjaukset
 • Nestetäydennykset ja sulakkeet
 • Ajoturvallisuuteen liittyvät polttimoiden vaihdot myös huoltojen välissä

Ihan kaikkea ei huolenpitosopimuskaan kata, kuten vikoja tai vahinkoja, jotka johtuvat auton virheellisestä käytöstä tai huolimattomasta hoidosta, ikääntymisestä tai puhtaanapidosta. Myös veroluonteiset maksut, vakuutukset,  polttoaineet sekä renkaat, pesut, vanteet ja kapselit on rajattu sopimuksen ulkopuolelle.

Sopimuksen rajaukset

 • takuiden tai vakuutusten tai ajoneuvon myyjän kaupan vastuun piiriin kuuluvat viat ja vahingot
 • virheellisestä tai huolimattomasta hoidosta, käytöstä tai huollosta aiheutuvat viat ja vahingot
 • ulkopuolisesta tekijästä tai syystä aiheutuvat viat ja vahingot (esim. ilkivalta, tulipalo, kivien sinkoilu, sääolosuhteet)
 • lasit, lyhtyjen lasit, umpiot ja peilit
 • renkaat, vanteet, kapselit, pyörien suuntaukset ja näihin liittyvät työt
 • kytkin
 • korin ja sisustuksen ikääntyminen
 • pesu, vahaus ja puhdistus
 • polttoainelämmitin
 • polttoaine
 • vakuutusmaksut, ajoneuvoon tai sen käyttöön kohdistuvat verot, katsastusmaksut tai muut julkiset maksut