Close

Hyundai – ratkaisu yrityksesi autotarpeisiin.

Kattavasta mallistostamme löydät auton moneen tarpeeseen ja kaikkiin olosuhteisiin

Hyundain mallivalikoimasta löytyy vastaus vastuullisen yrityksen autotarpeisiin. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä vähäpäästöisen ja turvallisen liikkumisen eteen jo kolme vuosikymmentä. Suomen markkinoilla aktiivisesti näkyvien sähkö- ja hybridiautojen lisäksi mallistoon kuuluu myös polttokennoauto, joka käyttää polttoaineena vetyä. Sähkön osuus käyttövoimana kasvaa voimakkaasti, ja uusia täyssähköautomallejamme tulee markkinoille lähivuosina useita.

Hyundain koko Suomen ja Baltian kattava myynti- ja huoltoverkosto sekä monipuolinen mallisto palvelee mainiosti myös yritysten tarpeita tuotantoautoista työsuhdeautoihin. Mallistosta löytyy vastaus vaativaankin makuun – Hyundai edustaa laatua, turvallisuutta, huipputekniikkaa ja premium-tason varustelua.

Hyundailla on kattava valikoima tutustumisen arvoisia hybridimalleja, ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja.

Liity yritysmyynnin postituslistalle Varaa yritysmyynnin koeajo

IONIQ 6 -sähköautolle täydet viisi tähteä Euro NCAP -testeissä

Hyundai IONIQ 6 -sähköauto on saavuttanut huippuarvion itsenäisesti toimivalta Euro NCAP -järjestöltä (European New Car Assessment Programm). IONIQ-malliston uusin tulokas seuraa IONIQ 5:n jälkiä täyden viiden tähden tuloksellaan.

Lue lisää

“Ihana ajaa” totesi tuuraaja – taksiyrittäjä on sähköautoilun edelläkävijä

Kesän 2018 taksiuudistus on ollut monelle taksiyrittäjälle käännekohta. Vantaalaisen taksiyrittäjän Kristian Lindenin bisnes nojaa nykyään sähköautoiluun. Asiakkaita kuljettaa nykyään kaksi Hyundai IONIQ 5 -sähköautoa.

Lue lisää

Taksiyrittäjä luottaa sähköautoon: “Toinen IONIQ 5 on jo tilattu”

Taksiyrittäjä Eduard Virronen luottaa tulevaisuudessa sähköiseen autoiluun. “Sähköautojen luotettavuus on parempi kuin bensiini- ja dieselautoilla ja toimintavarmuus on hyvä.”

Lue lisää

Vaihtoehto perinteiselle premiumille

SANTA FE Plug-in Hybrid sopii vaativammallekin autoilijalle. Hyvät aiemmat kokemukset Hyundaista sekä vaihtelunhalu saivat LähiTapiolan Matti Kiviniemen valitsemaan uudeksi työsuhdeautokseen SANTA FE -lataushybridin.

Lue lisää

Schneiderilla kannustetaan työntekijöitä sähköautoiluun

Schneider Electricin autopolitiikasta vastaava Miika Halmetoja povaa ladattavien työsuhdeautojen suosion kasvavan lähiaikoina. Schneider Electric on Hyundain kansainvälinen asiakkuus. Yrityksessä voi valita merkkivapaasti työsuhdeauton, kun se on ladattava.

Lue lisää

Sadan Hyundain kokemuksella: ”Yhdestäkään ei ole vielä luovuttu” – Mailialla on ainutlaatuinen kilpailuvaltti

Jakelulogistiikan palveluja tuottavalla Mailia Oy:llä on käytössään yli 100 Hyundain henkilöautoa.

Lue lisää

Hyundai-businessmallisto

Hyundai tarjoaa luotettavat ja turvalliset ajokilometrit riippumatta siitä, millaisessa ympäristössä liikut. Yritysautomallistomme kasvattaa nyt suosiotaan kovaa vauhtia. Tutustu laajaan mallistoomme!

Tutustu Hyundain business-mallistoon

Hyundai pitää huolta

Huolenpitosopimus yrityksille

Hyundai-huolenpitosopimus on helppo ja huoleton palvelu myös yrityksille. Se sisältää määräaikaishuollot ja myös luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvat korjaukset ja osien vaihdot.

Lue lisää huolenpitosopimuksesta

Yritysmyynti apunasi

Yritysmyyntipäällikkö apunasi

Yritysmyyntipäällikkömme on käytettävissäsi kaikissa yrityksen autotarpeisiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen!