KONA Electric

Kattavasta mallistostamme löydät auton moneen tarpeeseen ja kaikkiin olosuhteisiin.

Hyundain mallivalikoimasta löytyy vastaus vastuullisen yrityksen autotarpeisiin. Moni autonvalmistaja vasta esittelee suunnitelmiaan tai ensimmäisiä sähköisiä voimalinjojaan – Hyundailla niitä on jo kattava valikoima:

  • IONIQ-tuoteperheenjäseniä ovat hybridi, plug-in hybridi ja täyssähköinen malli.
  • KONA-mallistossa on kaksi täyssähköautoa ja hybridimalli.
  • Mukavan kokoisen SUV Hyundai Tucsonin dieselvalikoima – 1,6 ja 2,0 CRDI – on tarjolla pelkästään taloudellisella 48 V kevythybridijärjestelmällä varustettuna. Vuonna 2020 Hyundain kevythybridivalikoima kasvaa merkittävästi!

 

Hyundai-mallisto pähkinänkuoressa

Hyundai tarjoaa luotettavat ja turvalliset ajokilometrit riippumatta siitä, millaisessa ympäristössä liikut. Tutustu laajaan mallistoomme!


i10

Uusi Hyundai i10-malli on julkaistu alkuvuonna 2020


i20

Hyundai i20 maistuu kaikille aisteille. Sen laaja turvallisuusvarustelu ja muu edistyksellinen teknologia ilahduttavat kuljettajaa matkan pituudesta riippumatta.


i30

Hyundai i30 on samaan aikaan tyylikäs ja urheilullinen. Valikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon pienempiin ja isompiin tarpeisiin: i30 Hatchback, käytänöllinen i30 Fastback ja i30 Wagon tarjoavat ratkaisun jokaiselle yritysautoilijalle. Maustetta maantielle puolestaan tarjoavat i30 N ja i30 Fastback N.


IONIQ

IONIQ Plug-In-Hybrid

Hyundai IONIQ-perheessä on kolme jäsentä: Perinteinen hybridi, joka hyödyntää kulkemiseen bensiinin lisäksi sähköä ilman, että autoa tarvitsee erikseen ladata.
Plug-In hybridissä voit ajaa päivittäiset, n. 50 km:n matkat ladatulla sähköllä, ja pidemmät matkat polttomoottorilla.
Täyssähköinen IONIQ Electric on täyssähköautojen aatelia – ajon aikaisten päästöjen lisäksi historiaan jäävät myös vierailut huoltoasemilla – lataus hoituu sillä aikaa, kun keskityt mukavampaan tekemiseen.


KONA

Hyundai Kona on etuvetoinen tai nelivetoinen, polttomoottoriauto, hybridi tai täyssähkö, räväkkä tai hillitty, manuaali tai automaatti – sinä päätät! Kona vie perille kuoppaisemmankin tien päähän, ja sen turvajärjestelmät suojelevat tärkeintä: Sinua ja matkustajiasi.


Tucson

Hyundai Tucson on tarjolla bensiini- tai dieselmoottorilla ja sekä etu- että nelivetoisena. Tucson on mainio yhdistelmä kompaktia kaupunkiautoa ja mainioita maasto-ominaisuuksia. Vetokykyä Tucsonilla on mallista riippuen 1 400 tai 1 600 kg.


Santa Fe

Hyundai Santa Fe kuljettaa mukavasti ja turvallisesti jopa seitsemän henkeä juuri sinne, minne haluat. Santa Fe on etu- tai nelivetoinen, ja sen moottorissa on on mallista riippuen 185 tai 200 hevosvoimaa. Auton perään saat halutessasi vaikka kaksi hevosta lisää: Suurin sallittu perävaunumassa on 2 000 kg.


Huolenpitosopimus

Hyundai-huolenpitosopimus on helppo ja huoleton palvelu myös yrityksille. Myönnämme koko mallistoomme 5 vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta.

 


Yritysmyyntipäällikkö apunasi

Yritysmyyntipäällikkömme on käytettävissäsi kaikissa yrityksen autotarpeisiin liittyvissä asioissa.

 

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen!