Kattavasta mallistostamme löydät auton moneen tarpeeseen ja kaikkiin olosuhteisiin.

Hyundain mallivalikoimasta löytyy vastaus vastuullisen yrityksen autotarpeisiin. Hyundailla kattava valikoima hybridimalleja, ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja:

  • Täysin uusi IONIQ 5 -malli
  • Kona Electric on saatavana 39 kWh (136 hv) ja 64 kWh (204 hv) akustolla. Kona-tuoteperheeseen kuuluu myös hybridimalli.
  • Hyundai Tucson on tarjolla taloudellisella 48 V kevythybridijärjestelmällä varustettuna, täyshybridinä sekä ladattavana plug-in hybridinä.
  • Uusi Hyundai Santa Fe tarjoaa hybridin ja ladattavan plug-in hybridin.

Liity yritysmyynnin postituslistalle

 

Varaa yritysmyynnin koeajo

 

Lue uusimmat Hyundai Yritysmyynnin uutiset

23.06.2022

Vaihtoehto perinteiselle premiumille

SANTA FE Plug-in Hybrid sopii vaativammallekin autoilijalle. Hyvät aiemmat kokemukset Hyundaista sekä vaihtelunhalu saivat LähiTapiolan Matti Kiviniemen valitsemaan uudeksi työsuhdeautokseen SANTA FE -lataushybridin.

Lue lisää

Hyundai-mallisto pähkinänkuoressa

Hyundai tarjoaa luotettavat ja turvalliset ajokilometrit riippumatta siitä, millaisessa ympäristössä liikut. Tutustu laajaan mallistoomme!

Tarjotaksemme yritysasiakkaillemme parempaa palvelua, olemme tehneet Tucson- ja Santa Fe -malleihin erilliset Business-hinnastot.

Tucson Business -hinnasto

Santa Fe Business -hinnasto


i10

Uusi Hyundai i10-malli on julkaistu alkuvuonna 2020. Mallista saatavilla myös N Line.


i20

Hyundai i20 maistuu kaikille aisteille. Sen laaja turvallisuusvarustelu ja muu edistyksellinen teknologia ilahduttavat kuljettajaa matkan pituudesta riippumatta.


BAYON

BAYON

Hyundai Bayon tarjoaa tilaa, mukavuutta ja kattavan valikoiman turvallisuusvarusteita ja ajamista avustavia järjestelmiä.


i30

Hyundai i30 on samaan aikaan tyylikäs ja urheilullinen. Valikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon pienempiin ja isompiin tarpeisiin: i30 Hatchback, käytänöllinen i30 Fastback ja i30 Wagon tarjoavat ratkaisun jokaiselle yritysautoilijalle.


IONIQ 5

IONIQ 5

Hyundain sähköautoperheen tuorein tulokas, IONIQ 5, vie sähköautoilun uudelle tasolle. Raikas muotoilu kerää katseita ja ihastuttaa, ja sisätilat tuovat hymyn matkustajien ja kuljettajan huulille. IONIQ 5 tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää auton korkeajänniteakun varausta esimerkiksi sähköpyörän lataamiseen tai jonkin muun sähkölaitteen käyttöön.


KONA

Uusi Hyundai Kona on etuvetoinen tai nelivetoinen, polttomoottoriauto, hybridi tai täyssähkö, räväkkä tai hillitty, manuaali tai automaatti – sinä päätät!

Kona vie perille kuoppaisemmankin tien päähän, ja sen turvajärjestelmät suojelevat tärkeintä: Sinua ja matkustajiasi.


TUCSON

Edistyksellinen täysin uusi Hyundai Tucson ei ole pelkästään kehitysaskel, vaan sen voidaan sanoa olevan vallankumous. Huipputeknologiaa edustavat uudet Parametric Hidden Lights -ajovalot erottavat täysin uuden Tucsonin kaikista muista tielläliikkujista. Lisäksi luokkansa parhaat turvallisuusjärjestelmät ja koko perhettä hemmotteleva mukavuus ovat tulevaisuutta ajattelevan mieleen. Täysin uusi Tucson tarjoaa sähköistettyjä voimalinjoja: hybridin, 48 V -kevythybridin ja ladattavan Plug-in Hybridin.


Uusi SANTA FE

Uusi Hyundai Santa Fe kuljettaa mukavasti ja turvallisesti jopa seitsemän henkeä juuri sinne, minne haluat. Santa Fe on etu- tai nelivetoinen, ja sen moottorissa on on mallista riippuen 202, 230 tai 265 hevosvoimaa. Auton perään saat halutessasi vaikka kaksi hevosta lisää: Suurin sallittu perävaunumassa on jopa 2 500 kg.


Huolenpitosopimus

Hyundai-huolenpitosopimus on helppo ja huoleton palvelu myös yrityksille.

 


Yritysmyyntipäällikkö apunasi

Yritysmyyntipäällikkömme on käytettävissäsi kaikissa yrityksen autotarpeisiin liittyvissä asioissa.

 

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen!