Close

Hyundai – ratkaisu yrityksesi autotarpeisiin.

Kattavasta mallistostamme löydät auton moneen tarpeeseen ja kaikkiin olosuhteisiin

Hyundain mallivalikoimasta löytyy vastaus vastuullisen yrityksen autotarpeisiin. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä vähäpäästöisen ja turvallisen liikkumisen eteen jo kolme vuosikymmentä. Suomen markkinoilla aktiivisesti näkyvien sähkö- ja hybridiautojen lisäksi mallistoon kuuluu myös polttokennoauto, joka käyttää polttoaineena vetyä. Sähkön osuus käyttövoimana kasvaa voimakkaasti, ja uusia täyssähköautomallejamme tulee markkinoille lähivuosina useita.

Hyundain koko Suomen ja Baltian kattava myynti- ja huoltoverkosto sekä monipuolinen mallisto palvelee mainiosti myös yritysten tarpeita tuotantoautoista työsuhdeautoihin. Mallistosta löytyy vastaus vaativaankin makuun – Hyundai edustaa laatua, turvallisuutta, huipputekniikkaa ja premium-tason varustelua.

Hyundailla on kattava valikoima tutustumisen arvoisia hybridimalleja, ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja.

Liity yritysmyynnin postituslistalle Varaa yritysmyynnin koeajo

Täysin uusi Hyundai KONA Electric sai kilpailukykyiset hinnat

Lue lisää

Ostoskorissa premium-merkkien kanssa – Hyundai panostaa yritysmyyntiin

Yhä useampi yritysautoilija valitsee Hyundain sähkö- tai hybridiauton. Koeajolle kannattaa lähteä ennakkoluulottomasti.

Lue lisää

Koeajossa Hyundai IONIQ 6 – maailman parhaana palkittu sähköauto

Hyundai IONIQ 6 vie sähköisen ajokokemuksen uudelle tasolle. Pitkä toimintamatka, huippunopea 800 voltin latausjärjestelmä sekä virran ulosotto edustavat markkinoiden edistyksellisintä teknologiaa.

Lue lisää

Pidempi toimintamatka ja uusia edistyneitä ominaisuuksia – uusi Hyundai KONA Electric esillä Jyväskylän rallikadulla

Lue lisää

Plug & Charge − helppoa lataamista ilman korttia tai sovellusta

Charge myHyundai -latauspalvelun uusi Plug & Charge -toiminto tarjoaa käyttäjilleen automaattisen tunnistautumisen latausasemalla ilman erillistä sovelluksella tai latauskortilla tunnistautumista. Lataus käynnistyy automaattisesti, kun Hyundai-sähköauto kytketään yhteensopivaan latauspisteeseen. Ensimmäinen Plug & Charge -yhteensopiva malli on Hyundai IONIQ 6.

Lue lisää

IONIQ 6 -sähköautolle täydet viisi tähteä Euro NCAP -testeissä

Hyundai IONIQ 6 -sähköauto on saavuttanut huippuarvion itsenäisesti toimivalta Euro NCAP -järjestöltä (European New Car Assessment Programm). IONIQ-malliston uusin tulokas seuraa IONIQ 5:n jälkiä täyden viiden tähden tuloksellaan.

Lue lisää

Hyundai-businessmallisto

Hyundai tarjoaa luotettavat ja turvalliset ajokilometrit riippumatta siitä, millaisessa ympäristössä liikut. Yritysautomallistomme kasvattaa nyt suosiotaan kovaa vauhtia. Tutustu laajaan mallistoomme!

Tutustu Hyundain business-mallistoon

Hyundai pitää huolta

Huolenpitosopimus yrityksille

Hyundai-huolenpitosopimus on helppo ja huoleton palvelu myös yrityksille. Se sisältää määräaikaishuollot ja myös luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvat korjaukset ja osien vaihdot.

Lue lisää huolenpitosopimuksesta

Yritysmyynti apunasi

Yritysmyyntipäällikkö apunasi

Yritysmyyntipäällikkömme on käytettävissäsi kaikissa yrityksen autotarpeisiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen!