Kattavasta mallistostamme löydät auton moneen tarpeeseen ja kaikkiin olosuhteisiin.

Hyundain mallivalikoimasta löytyy vastaus vastuullisen yrityksen autotarpeisiin. Hyundailla kattava valikoima hybridimalleja, ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja:

  • IONIQ-tuoteperheenjäseniä ovat hybridi, plug-in hybridi ja täyssähköinen malli.
  • Tulossa täysin uusi IONIQ 5 -malli
  • Uusi Kona Electric on saatavana 39 kWh (136 hv) ja 64 kWh (204 hv) akustolla. Kona-tuoteperheeseen kuuluu myös hybridimalli.
  • Uusi Hyundai Tucson on tarjolla taloudellisella 48 V kevythybridijärjestelmällä varustettuna täyshybridinä sekä ladattavana plug-in hybridinä.
  • Uusi Hyundai Santa Fe tarjoaa hybridin ja ladattavan plug-in hybridin.

Liity yritysmyynnin postituslistalle

Lue uusimmat Hyundai Yritysmyynnin uutiset

02.08.2021

Hyundai XCIENT -vetykuorma-autot saavuttivat miljoona ajokilometriä – ympäristöystävällinen kuljetuskalusto yleistyy Euroopassa tulevina vuosina vauhdilla

Hyundain vetykäyttöisillä XCIENT Fuel Cell -kuorma-autoilla on ajettu yhteensä Sveitsissä jo miljoona kilometriä. Nykyinen 46 ajoneuvon kalusto laajenee Sveitsissä 1600 ajoneuvoon vuoteen 2025 mennessä. Hyundai Motor suunnittelee laajentavansa vetykuorma-autojen myyntiä seuraavaksi Pohjois-Amerikan markkinoille.

Lue lisää

Hyundai-mallisto pähkinänkuoressa

Hyundai tarjoaa luotettavat ja turvalliset ajokilometrit riippumatta siitä, millaisessa ympäristössä liikut. Tutustu laajaan mallistoomme!


Uusi i10

Uusi Hyundai i10-malli on julkaistu alkuvuonna 2020. Mallista saatavilla myös N Line.


Täysin uusi i20

Hyundai i20 maistuu kaikille aisteille. Sen laaja turvallisuusvarustelu ja muu edistyksellinen teknologia ilahduttavat kuljettajaa matkan pituudesta riippumatta.


Uudistunut i30

Hyundai i30 on samaan aikaan tyylikäs ja urheilullinen. Valikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon pienempiin ja isompiin tarpeisiin: i30 Hatchback, käytänöllinen i30 Fastback ja i30 Wagon tarjoavat ratkaisun jokaiselle yritysautoilijalle.


IONIQ

IONIQ Plug-In-Hybrid

Hyundai IONIQ-perheessä on kolme jäsentä: Perinteinen hybridi, joka hyödyntää kulkemiseen bensiinin lisäksi sähköä ilman, että autoa tarvitsee erikseen ladata.
Plug-In hybridissä voit ajaa päivittäiset, n. 50 km:n matkat ladatulla sähköllä, ja pidemmät matkat polttomoottorilla.
Täyssähköinen IONIQ Electric on täyssähköautojen aatelia – ajon aikaisten päästöjen lisäksi historiaan jäävät myös vierailut huoltoasemilla – lataus hoituu sillä aikaa, kun keskityt mukavampaan tekemiseen.


Uusi KONA

Uusi Hyundai Kona on etuvetoinen tai nelivetoinen, polttomoottoriauto, hybridi tai täyssähkö, räväkkä tai hillitty, manuaali tai automaatti – sinä päätät!

Kona vie perille kuoppaisemmankin tien päähän, ja sen turvajärjestelmät suojelevat tärkeintä: Sinua ja matkustajiasi.


Täysin uusi TUCSON

Edistyksellinen täysin uusi Hyundai Tucson ei ole pelkästään kehitysaskel, vaan sen voidaan sanoa olevan vallankumous. Huipputeknologiaa edustavat uudet Parametric Hidden Lights -ajovalot erottavat täysin uuden Tucsonin kaikista muista tielläliikkujista. Lisäksi luokkansa parhaat turvallisuusjärjestelmät ja koko perhettä hemmotteleva mukavuus ovat tulevaisuutta ajattelevan mieleen. Täysin uusi Tucson tarjoaa sähköistettyjä voimalinjoja: hybridin, 48 V -kevythybridin ja ladattavan Plug-in Hybridin.


Uusi SANTA FE

Uusi Hyundai Santa Fe kuljettaa mukavasti ja turvallisesti jopa seitsemän henkeä juuri sinne, minne haluat. Santa Fe on etu- tai nelivetoinen, ja sen moottorissa on on mallista riippuen 202, 230 tai 265 hevosvoimaa. Auton perään saat halutessasi vaikka kaksi hevosta lisää: Suurin sallittu perävaunumassa on jopa 2 500 kg.


Huolenpitosopimus

Hyundai-huolenpitosopimus on helppo ja huoleton palvelu myös yrityksille. Myönnämme koko mallistoomme 5 vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta.

 


Yritysmyyntipäällikkö apunasi

Yritysmyyntipäällikkömme on käytettävissäsi kaikissa yrityksen autotarpeisiin liittyvissä asioissa.

 

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen!