Close

Hyundai – ratkaisu yrityksesi autotarpeisiin.

Kattavasta mallistostamme löydät auton moneen tarpeeseen ja kaikkiin olosuhteisiin

Hyundain mallivalikoimasta löytyy vastaus vastuullisen yrityksen autotarpeisiin. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä vähäpäästöisen ja turvallisen liikkumisen eteen jo kolme vuosikymmentä. Suomen markkinoilla aktiivisesti näkyvien sähkö- ja hybridiautojen lisäksi mallistoon kuuluu myös polttokennoauto, joka käyttää polttoaineena vetyä. Sähkön osuus käyttövoimana kasvaa voimakkaasti, ja uusia täyssähköautomallejamme tulee markkinoille lähivuosina useita.

Hyundain koko Suomen ja Baltian kattava myynti- ja huoltoverkosto sekä monipuolinen mallisto palvelee mainiosti myös yritysten tarpeita tuotantoautoista työsuhdeautoihin. Mallistosta löytyy vastaus vaativaankin makuun – Hyundai edustaa laatua, turvallisuutta, huipputekniikkaa ja premium-tason varustelua.

Hyundailla on kattava valikoima tutustumisen arvoisia hybridimalleja, ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja. Tutustu tarkemmin Hyundai Yritysleasing -palveluun.

Liity yritysmyynnin postituslistalle Varaa yritysmyynnin koeajo

Yrityksen autokannan kulut haltuun – SmartFleet luottaa läpinäkyvyyteen

Lue lisää

Hyundai panostaa yritysasiakkaisiin − uusi yritysleasingpalvelu on avattu

Lue lisää

Suunniteltu tuottamaan riemua − IONIQ 5 N

Lue lisää

Luottamus ansaitaan pitkäjänteisellä työllä – yritysautona IONIQ 5

Miten syntyy pitkä asiakassuhde automyyjän ja asiakkaan, ja toisaalta myös tuotemerkin, välille? Kysyimme asiaa Auto-Sunin yritysmyynnistä vastaavalta Eero Tysteriltä ja hänen asiakkaaltaan Mari Ravattiselta.

Lue lisää

Hyundain Business-mallisto – suorituskykyiset ja huippuvarustellut sähköiset mallit kilpailukykyiseen hintaan

Hyundai uudisti palkittujen IONIQ 5-, IONIQ 6- ja TUCSON Plug-In Hybiridin mallistoja. Uusien Business-mallien myötä täyssähköiset nelivedot saa käytännössä takavedon hinnalla.

Lue lisää

Hyundai IONIQ 6 -mallisto laajenee

Lue lisää

Hyundai-businessmallisto

Hyundai tarjoaa luotettavat ja turvalliset ajokilometrit riippumatta siitä, millaisessa ympäristössä liikut. Yritysautomallistomme kasvattaa nyt suosiotaan kovaa vauhtia. Tutustu laajaan mallistoomme!

Tutustu Hyundain business-mallistoon

Hyundai pitää huolta

Huolenpitosopimus yrityksille

Hyundai-huolenpitosopimus on helppo ja huoleton palvelu myös yrityksille. Se sisältää määräaikaishuollot ja myös luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvat korjaukset ja osien vaihdot.

Lue lisää huolenpitosopimuksesta

Yritysmyynti apunasi

Yritysmyyntipäällikkö apunasi

Yritysmyyntipäällikkömme on käytettävissäsi kaikissa yrityksen autotarpeisiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen!