KONA N Line etuviistosta

Saammeko esitellä: Täysin uusi KONA N Line

Uuteen Konaan on nyt ensimmäistä kertaa saatavana moottoriurheilun innoittama N Line -varustetaso. Yksi vilkaisu riittää, tunnistat Kona N Linen voimakkaista urheilullisista yksityiskohdista.

Urheilullisempi KONA N Line ulkoa

Auton etuosassa konepellin ja etupuskurin vahvat piirteet yhdistyvät harmonisesti korinvärisiin pyöränkaariin. N-tyylinen voimakaspiirteinen keula eroaa muusta mallistosta, moottoriurheilujuuriin viitaten siihen on integroitu myös kolme ilmanottoaukkoa

KONA N Line edestä

N Line -mallimerkintä

N Line -mallimerkintä

Kona N Line on saanut täysin tälle mallille suunnitellun ainutlaatuisen etusäleikön, jossa on Hyundai-logon lisäksi myös N Line -logo.

 

Muodokas takaosa ja urheilulliset pakoputket

Moottoriurheilun DNA:ta on myös auton takaosassa, missä se näkyy suurena aerodynaamiikkaa parantavassa diffuusorissa sekä urheilullisissa kaksoispakoputkissa.

KONA N Line pakoputket

KONA N Line vanteet

AiNutlaatuiset 18” kevytmetallivanteet

N-maailmaa täydentävät 18 tuuman timanttihiotut kevytmetallivanteet, jotka ovat saatavilla yksinoikeudella vain ja ainoastaan N Line -varustetasoon.

KONA N Line sisältä

Tyylikkäästi sporttinen sisältä

N Linen sisätiloissa on ripaus sporttitunnelmaa: punaiset yksityiskohdat ja N Line -mallimerkinnät jatkavat tyylin linjakkaasti myös auton sisätiloihin.

Nahkainen N Line -ohjauspyörä

N Line -ohjauspyörä yhdistää mukavuuden ja tyylikkyyden. Ohjauspyörässä on rei’itettyä nahkaa ja N-logo.

KONA N Line ohjauspyörä
KONA N Line vaihteenvalitsin

N Line -vaihteenvalitsin

N Line -vaihteenvalitsimessa on urheilullisuutta henkivät metallinväriset korosteet, N-logo, punainen kontrastiraita ja nahkaiset pinnat parempaan pitoon sekä lisäämään moottoriurheilun tunnelmaa.

 

N Line -istuimet

Sporttiset N Line -istuimet on verhoiltu nahalla ja niissä on kohokuvioituna N-logo sekä punaiset kontrastiompeleet. Etuistuimet ovat lämmitettävät ja tuuletetut, mikä lisää matkustusmukavuutta.

KONA N Line istuin

Piditkö näkemästäsi?

Tutustu myös muihin N Line -malleihin! Kona N Line ei edusta yksin elämän urheilullisemmalla puolella. Myös muita Hyundai-henkilöautoja on saatavana N Line -varustetasolla.

i10 N Line

Täysin uuden i10 N -mallin avulla seuraava taso on sinun. Aina viisipaikkainen Hyundai i10 N Line on varustettu 1,0 T-GDI -bensiinimoottorilla, viisivaihteisella käsivaihteistolla ja siinä on i10-malliston vaihtoehdoista eniten tehoa: 110 hevosvoimaa. Luonnollisesti tämäkin malli on haukannut persoonalliset N-desginelementit kyytiinsä.

Tutustu i10 N Lineen

Tulossa: i20 N Line

Suorituskykyisten sisarustensa innoittamana esittelemme keväällä 2021 myös täysin uuden i20 N Line -mallin. Hyundai i20 N Line saa rohkean ulkomuodon ja sisätiloihin jatkuvan sporttityylin, turvallisuutta tai taloudellisuutta unohtamatta. Tästä kuulet pian lisää!

i30 N Line

Ensimmäisenä Hyundai-mallina N Line -varustetason saanut i30 on edennnyt jo toiseen versioonsa. Hyundai i30 -mallistossa on tarjolla kolme korimallia, Hatchback, Fastback ja Wagon, joihin jokaiseen voi liittää maustetta maantielle lisäävän N Line -varustetason.

Tutustu i30 Hatchback N Line -mallistoon

Tutustu i30 Fastback N Line -mallistoon

Tutustu i30 Wagon N Line -mallistoon

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Kuten kaikki Hyundait, myös uusi Kona on rakennettu korkeimpien laatustandardien mukaan. Tämän laadun vakuudeksi annamme autoihimme viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa, jotta sinä voit nauttia elämäsi tärkeistä asioista huolehtimatta autostasi. Nauti mielenrauhasta, jonka yksi alan parhaista takuista antaa sinulle – vakiona. Lue lisää Hyundain takuusta.