Close

Lisävarusteet.

Vetokoukut ja lisävarusteet IONIQ 5 -sähköautoon.
Varaa koeajo

Lisävarusteilla näyttävyyttä ja käytettävyyttä

Hyundain alkuperäisillä lisävarusteilla IONIQ 5:n ulkonäköä ja käytettävyyttä pystyy muokkaamaan omiin tarpeisiin parhaiten sopivaksi. Tarjolla on monipuolisesti mm. peräkoukkuja, taakkatelineitä, lisävaloja sekä koristelistoja.

Tutustu lisävarusteiden kohokohtiin alta, tai katso koko kattava valikoima lisävaruste-esitteestä.

Katso IONIQ 5 -lisävaruste-esite

Kaukalomatot eteen ja taakse

Harrastusvälineiden ja lastenrattaiden kuljettaminen on mukavampaa kunnon kuramattojen kanssa. Kaukalomatto on saatavana myös konepellin alle sijoitettuun etutavaratilaan.

19- ja 20-tuumaiset vanteet

IONIQ 5:een on valittavissa 19- ja 20-tuumaiset kevytmetallivanteet kuudesta eri vaihtoehdosta. Lisäksi auton ulkonäköä voi personoida lukuisilla koristelistavaihtoehdoilla sekä esimerkiksi sivupeilien koteloilla.

Peräkoukku ja taakkateline

IONIQ 5:een saa joko sähköisesti esiintaittuvan peräkoukun tai irrotettavan koukun. Katolle asennettavalle taakkatelineelle pystyy asentamaan erilaisia kiinnitysratkaisuja sekä suksilaatikoita.

 

Lisää valoa

IONIQ 5:een voi hankkia lisävarusteena matkustamon jalkatilan led-valaistuksen joko sinisellä tai valkoisella värillä. Tavaratilan luukkuun pystyy valitsemaan lisävalon, joka valaisee auton perän alueen, kun luukku avataan.

Tavaratilan suojat

Tilavan 527 litran tavaratilan käytettävyyttä pystyy parantamaan erilaisilla kuramatoilla ja kaukaloilla.

Koiraverkko

Mikäli mukana haluaa kuljettaa koiraa, tai tavaratilan haluaa pakata lattiasta kattoon asti, suositeltava lisävaruste on koiraverkko.

Koristelistat ja sivupeilien ulkokuoret

Auton ulkonäköä pystyy personoimaan erilaisilla koristelistoilla ja esimerkiksi sivupeilien ulkokuorilla, joita on saatavana mustana tai harjatun alumiinin värisenä.

Lue lisää

Hyundain sähköautot
Lue lisää sähköautoista

IONIQ 5:n ominaisuudet
Tutustu IONIQ 5:n ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso IONIQ 5:n hinnat ja tekniset tiedot