Close

Muotoilu.

Tutustu i10:n muotoiluun.
Hyundai i10 uudistuu. Nykyiseen malliin ei oteta enää tehdastilauksia.

Hyundai i10 päivittyy vuoden 2023 aikana. Nykyiseen -22-vuosimallin autoon ei oteta uusia tehdastilauksia. Voit tutustua uuden i10 vm. 2024:n hinnastoon tai lukea mallista lisää.

 

Dynaaminen ja tyylikäs

Linjakas ja voimakas muotoilu kerää katseita. Kattolinjaa on madallettu, ja auton kori on aiempaa leveämpi. Vyötärölinja on matalammalla kuin ennen, mikä tekee ulkonäöstä sulavamman ja parantaa näkyvyyttä autosta ulos. Auton olemus on samaan aikaan särmikäs ja pehmeä – sanalla sanoen kiehtova.

Uniikki C-pilarin muotoilu

Linjakkaat sivuikkunat yhdistyvät sulavasti auton takaosan omaleimaiseen, X:n muotoiseen C-pilariin. Ainutlaatuinen muotoilu korostaa auton profiilia ja ohjaa katseen i10-logoon.

Kiehtova kontrasti

Halutessasi voit valita autoosi mustan tai punaisen katon – värit ovat saatavana korin värien mukaisin rajoittein.

14- tai 15-tuumaiset vanteet

Hyundai i10:n uudet 15-tuumaiset kevytmetallivanteet ovat osa atuon muotoilua. Fresh-mallissa on 14-tuumaiset teräsvanteet ja tyylikkäät pölykapselit.

Voimakas etusäleikkö ja dynaaminen keskilinja

Leveä Cascading Grill -etusäleikkö korostaa auton voimakasta ilmettä ja leveyttä. Elegantti keskilinja lisää keulan tyylikkyyttä.

Makusi mukaan – sinä valitset

Kymmenen ulkovärivaihtoehtoa täydennettynä kahdella katon värillä. Turkoosi kori ja musta katto on varma valinta, ja harmaata koria piristää punainen katto – mikä 22 vaihtoehdosta on sinun suosikkisi?

Tilaa ja tyyliä

Tervetuloa tilavaan matkustamoon! Tyylikäs verhoilu ja viimeisin multimediateknologia tekevät i10:stä raikkaan ja modernin. Hunajakennokuviointi kojelaudassa ja ovissa tuo sporttista tunnelmaa, ja pyöreät ilmasuuttimet on sijoitettu niin, että auto näyttää todellistakin leveämmältä ja tilavammalta.

Täsmällistä tilaa

i10 on edeltäjäänsä leveämpi ja pidempi. Suurempi akseliväli (+ 40 mm) antaa lisää tilaa matkustajille.

Comfort-mallin verhoilun voit valita mieleiseksesi kolmesta vaihtoehdosta, Fresh-mallin verhoilu on aina tyylikäs musta. Ajomukavuuden vuoksi ohjauspyörä on verhoiltu nahalla, ja siinä on vakiovarusteena lämmitys. Vakiovarusteita ovat myös sähköiset ikkunannostimet ja avaimeton keskuslukitus.

Nauti huippuluokan yhteyksistä

Luokkansa suurin, 8-tuumainen näyttö ja erinomaiset yhdistettävyyspalvelut, kuten Bluetooth, Apple CarPlay™ ja Android Auto™, helpottavat yhteydenpitoa.

8-tuumainen kosketusnäyttö on saatavana Comfort-malliin. Bluetooth on vakiovarusteena kaikissa i10-malleissa.

Ohjauspyörä

Ajomukavuuden vuoksi ohjauspyörä on verhoiltu nahalla, ja siinä on vakiovarusteena lämmitys. Vakiovarusteita ovat myös sähköiset ikkunannostimet ja avaimeton keskuslukitus.

Tavaratilaa enemmän kuin kuvittelisit

Tavaratilaa on juuri sopivasti. Kokoluokassaan suureen, 252 -litraiseen, tavaratilaan sopii hyvin esimerkiksi viikonloppuretkelle tarvittavat varusteet. Tarvitsetko enemmän tavaraa kyytiin? Takapenkin voi kaataa osittain tai kokonaan, jolloin tilaa on 1050 litraa!

Lue lisää

Hyundai Go!
Tutustu myös Hyundai Go! -yksityisleasingiin

i10:n ominaisuudet
Katso i10:n ominaisuudet

Hinnasto
Katso i10:n hinnat ja tekniset tiedot