Close

Muotoilu.

Tutustu i10:n muotoiluun.
Hyundai i10 uudistuu. Nykyiseen malliin ei oteta enää tehdastilauksia.

Dynaaminen ja tyylikäs

Linjakas ja voimakas muotoilu kerää katseita. Kattolinjaa on madallettu, ja auton kori on aiempaa leveämpi. Vyötärölinja on matalammalla kuin ennen, mikä tekee ulkonäöstä sulavamman ja parantaa näkyvyyttä autosta ulos. Auton olemus on samaan aikaan särmikäs ja pehmeä – sanalla sanoen kiehtova.

Tutustu myös urheilulliseen N Line -malliin

Uniikki C-pilarin muotoilu

Linjakkaat sivuikkunat yhdistyvät sulavasti auton takaosan omaleimaiseen, X:n muotoiseen C-pilariin. Ainutlaatuinen muotoilu korostaa auton profiilia ja ohjaa katseen i10-logoon.

Kiehtova kontrasti

Halutessasi voit valita autoosi mustan tai punaisen katon – värit ovat saatavana korin värien mukaisin rajoittein.

14- tai 15-tuumaiset vanteet

Hyundai i10:n uudet 15-tuumaiset kevytmetallivanteet ovat osa atuon muotoilua. Fresh-mallissa on 14-tuumaiset teräsvanteet ja tyylikkäät pölykapselit.

Voimakas etusäleikkö ja dynaaminen keskilinja

Leveä Cascading Grill -etusäleikkö korostaa auton voimakasta ilmettä ja leveyttä. Elegantti keskilinja lisää keulan tyylikkyyttä.

Makusi mukaan – sinä valitset

Kymmenen ulkovärivaihtoehtoa täydennettynä kahdella katon värillä. Turkoosi kori ja musta katto on varma valinta, ja harmaata koria piristää punainen katto – mikä 22 vaihtoehdosta on sinun suosikkisi?

Tilaa ja tyyliä

Tervetuloa tilavaan matkustamoon! Tyylikäs verhoilu ja viimeisin multimediateknologia tekevät i10:stä raikkaan ja modernin. Hunajakennokuviointi kojelaudassa ja ovissa tuo sporttista tunnelmaa, ja pyöreät ilmasuuttimet on sijoitettu niin, että auto näyttää todellistakin leveämmältä ja tilavammalta.

Täsmällistä tilaa

i10 on edeltäjäänsä leveämpi ja pidempi. Suurempi akseliväli (+ 40 mm) antaa lisää tilaa matkustajille.

Comfort-mallin verhoilun voit valita mieleiseksesi kolmesta vaihtoehdosta, Fresh-mallin verhoilu on aina tyylikäs musta. Ajomukavuuden vuoksi ohjauspyörä on verhoiltu nahalla, ja siinä on vakiovarusteena lämmitys. Vakiovarusteita ovat myös sähköiset ikkunannostimet ja avaimeton keskuslukitus.

Nauti huippuluokan yhteyksistä

Luokkansa suurin, 8-tuumainen näyttö ja erinomaiset yhdistettävyyspalvelut, kuten Bluetooth, Apple CarPlay™ ja Android Auto™, helpottavat yhteydenpitoa.

8-tuumainen kosketusnäyttö on saatavana Comfort-malliin. Bluetooth on vakiovarusteena kaikissa i10-malleissa.

Ohjauspyörä

Ajomukavuuden vuoksi ohjauspyörä on verhoiltu nahalla, ja siinä on vakiovarusteena lämmitys. Vakiovarusteita ovat myös sähköiset ikkunannostimet ja avaimeton keskuslukitus.

Tavaratilaa enemmän kuin kuvittelisit

Tavaratilaa on juuri sopivasti. Kokoluokassaan suureen, 252 -litraiseen, tavaratilaan sopii hyvin esimerkiksi viikonloppuretkelle tarvittavat varusteet. Tarvitsetko enemmän tavaraa kyytiin? Takapenkin voi kaataa osittain tai kokonaan, jolloin tilaa on 1050 litraa!

i10 N Line

Urheilullisuutta ensisilmäyksellä.

Suorituskykyisestä N-mallisarjasta poimitut, näyttävät muotoiluelementit tekevät i10 N Linesta todellisen katseenvangitsijan. Ajoelämys on urheilullinen tehokkaan 100 hv:n moottorivaihtoehdon ansiosta.

Jo ensimmäinen vilkaisu tekee selväksi, että täysin uuden i10 N Linen juuret ovat moottoriurheilussa. Etusäleikön ja uusittujen puskurien kaltaiset yksityiskohdat antavat uutuusmallille dynaamisen ilmeen, joka tuo mieleen uraauurtavan i30 N:n. Uniikit 16-tuumaiset kevytmetallivanteet ja led-päiväajovalot vahvistavat näyttävän urheilullista yleisvaikutelmaa.

N Line -puskuri ja -etusäleikkö

Dynaaminen keula saa luonnetta urheilullisesta etupuskurista. Kokonaisuuden täydentää ainutlaatuinen N Line -etusäleikkö punaisine yksityiskohtineen.

Näyttävät Led-päiväajovalot

Viistosti muotoillut led-päiväajovalot antavat keulalle sporttisen ilmeen päivällä ja yöllä.

N Line C-pilari

X:n muotoisen C-pilarin punainen i10-logo kuvastaa uutuusmallin urheilullista luonnetta.

Uniikit 16″ alumiinivanteet

Huomiota herättävät 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa on näyttävä harmaa koristerengas navansuojuksen ympärillä, on luotu nimenomaan uutta i10 N Linea varten.

Sisätilat: Koe urheilullisuuden uusi taso

i10 N Linen moottoriurheilussa olevat juuret ovat aistittavissa heti, kun istut autoon. Ilmansuuttimien punaiset kehykset ja vaihdevivun punaiset yksityiskohdat luovat sporttisen kontrastin kojelaudan mustalle verhoilulle. Urheilulliset istuimet tarjoavat hyvän tuen dynaamiseen ajoon.

Nahkaverhoiltu N Line -ohjauspyörä

i10 N Linen nahkaverhoiltu ohjauspyörä on lämmitettävä ja sitä koristavat tyylikkäät punaiset tikkaukset. Urheilullista ilmettä korostavat metallipuolat.

Urheilullinen vaihteenvalitsin

Sporttisen metallinhohtoisessa N Line -vaihdevivussa on punainen vauhtiraita ja tukevan otteen mahdollistavat nahkavahvikkeet, jotka tuovat ajamiseen moottoriurheilun tuntua.

Sähäkän punaisia yksityiskohtia

Punaiset ilmasuuttimien reunukset ja urheiluistuinten kontrastiompeleet korostavat ohjaamon dynaamista tunnelmaa.

Sporttiset metallipolkimet

Metalliset urheilupolkimet parantavat dynaamista ajoelämystä. Poljinten kumipäällysteet estävät jalan luistamisen harjatulla metallipinnalla.

Suupielet korviin!

i10 N Line on saatavissa 1,0-litraisella ja kolmisylinterisellä T-GDi-moottorilla, joka tuottaa 100 hv:n tehon ja 172 Nm:n väännön. Valikoimassa on myös 1,2-litrainen ja nelisylinterinen MPi-moottori, jonka huipputeho on 84 hv ja suurin vääntö 118 Nm. Molempien moottoreiden yhteydessä on viisivaihteinen käsivaihteisto. Tämä on herkkua!

Lue lisää

Hyundai Go!
Tutustu myös Hyundai Go! -yksityisleasingiin

i10:n ominaisuudet
Katso i10:n ominaisuudet

Hinnasto
Katso i10:n hinnat ja tekniset tiedot