Hyundai turvaa tien päällä

Takuu
– viisi vuotta ilman kilometrirajoitusta*

– seitsemän vuotta ilman kilometrirajoitusta i30-mallistoon. 5+2 vuoden jatkotakuu myönnetään toistaiseksi 15.2.2018 jälkeen rekisteröityihin tai käyttöön otettuihin uusiin i30 -malleihin

Tieturva
– maksuton palvelunumero 08001 90069 päivystää kellon ympäri ja välittää apua tien päälle

Tarkastus
– vapaaehtoinen, maksuton kuntotarkastus määräaikaishuoltojen välissä

Hyundai on maailman viidenneksi suurin autonvalmistaja. Tehtaissaan eri puolilla maailmaa Hyundai noudattaa tiukkoja laatuvaatimuksia ja -stadardeja niin autojen kuin ympäristön suhteen. Tuotekehityksessä Hyundain tavoitteena on sekä ympäristö- että käyttäjäystävälliset autot. Lisäksi Hyundai haluaa huolehtia myös Hyundai-autoilijoista.

Hyundai-laadun vakuutena Suomessa on yksityiskäyttöön rekisteröidyille autoille myönnettävä viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta*. Takuu on autokohtainen, omistajan vaihdoksen yhteydessä takuu jatkuu ilman katkosta.

1.1.2011 jälkeen yksityiskäyttöön rekisteröidyille henkilöautoille Hyundai tarjoaa maksuttomat kuntotarkastukset, kerran kunkin määräaikaishuollon välissä (mallista riippuen 100 000 – 150 000 km tai 60 kk asti).

Jos liikenteessä sattuu vahinko tai tekninen vika keskeyttää matkanteon, Hyundain tieturva auttaa. Yhden puhelinsoiton päässä on saatavissa mm. hinausapua, sijaisauto tai hotellivaraus. Puhelinsoitto ja avun välitys ovat Hyundain palvelua, mutta välitetyistä palveluista laskutetaan tilaajaa.

Takuu

Hyundai takuu on viisi (5) vuotta ilman ajokilometrirajoitusta henkilö-, maasto- ja tila-autoille, kun autoa huollatetaan valmistajan- ja maahantuojan julkaiseman Suomessa voimassaolevan huolto-ohjelman mukaisesti alkuperäisillä tai alkuperäistä vastaavilla varaosilla.

*Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa koskee vain niitä Hyundai-ajoneuvoja, jotka alun perin on myynyt valtuutettu Hyundai-jälleenmyyjä loppuasiakkaalle, kuten takuuehdoissa esitetään.

HUOM!  Lista asiakkaan vastattavaksi jäävistä kustannuksista on rajoituksista on takuuehtojen kohdassa 3.

Takuuehdot voit lukea tästä

 

Koritakuu
– (puhkiruostumattomuustakuu) on 12 vuotta. Koritarkastukset tehdään määräaikaishuoltojen yhteydessä kerran vuodessa.
Maalitakuu
– on viisi (5) vuotta
Radio/Audio
– takuu kolme (3) vuotta
Akku
– takuu kaksi (2) vuotta
Lisävarusteiden takuu
– on kaksi (2) vuotta. Takuu koskee Suomessa asennettuja maahantuojan hyväksymiä lisävarusteita.

Hyundai i30 -mallisto

5+2 vuoden jatkotakuu myönnetään toistaiseksi 15.2.2018 jälkeen rekisteröityihin tai käyttöön otettuihin uusiin i30 -malleihin

i30-malliston takuuehdot voit lukea tästä

 

 

Hyundai IONIQ 

Takuu on vastaava kuin edellä esitetty lukuunottamatta korkeajänniteakustoa. Akuston takuu on kahdeksan (8) vuotta / 200 000 kilometriä.

 

Taksit
– kaksi vuotta ilman kilometrirajaa.

Taksi IONIQ electric
– kaksi (2) vuotta ilman kilometrirajaa.
– Korkeajänniteakuston takuu on kaksi (2) vuotta / 100 000 kilometriä.
– Akkutakuu (12 V) kaksi (2) vuotta / 40 000 kilometriä.

Autovuokraamojen autot
– kolme (3) vuotta / 100 000 km

 

Tieturva

Hyundai-tieturva välittää apua liikenteessä pulaan joutuneille ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Jos matkanteko keskeytyy teknisen vian tai liikennevahingon vuoksi, Hyundai-tieturva välittää paikalle hinausauton ja muut tarpeelliset palvelut. Mahdolliset sijaisautot ja hotellivaraukset hoituvat kaikki yhdellä puhelinsoitolla.
Avun välitys on ilmaista, mutta tilatut hinaus- ym. palvelut maksaa autonomistaja itse.
Tieturva on voimassa Suomessa ja edellyttää, että huolto-ohjelman mukaiset takuuaikaiset huollot ja muut toimenpiteet on suoritettu Hyundai-pisteessä ja huoltokirjassa on asianmukaiset huoltoleimat.

Tieturvan numeroon soittaessasi tarvitaan seuraavat tiedot, jotka löydät autosi takuukirjasta:

– auton omistajan nimi ja osoite
– kuljettajan nimi ja osoite
– auton rekisterinumero ja rekisteröintipäivä
– tiedot viimeisen huollon suorittaneesta liikkeestä
– vikakuvaus
– auton sijainti

 

Kuntotarkastus

Kuntotarkastus on vapaaehtoinen määräaikaishuoltojen välissä suoritettava tarkastus. Kuntotarkastustyö on maksuton yhden kerran Hyundai-huoltopisteessä tehtyjen määräaikaishuoltojen välillä (0 – 60 kk tai 75 000 – 150 000 km asti, mallista riippuen), mikäli edellinen määräaikaishuolto on tehty Hyundai-huoltopisteessä.
Kuntotarkastus sisältää nesteiden tarkastuksen ja lisäyksen tarvittaessa, rengaspaineiden tarkastuksen ja lisäyksen, polttimoiden ja tuulilasinpyyhkimien tarkastuksen ja vaihdon tarvittaessa.
Tarkastustyö on maksuton, mutta huoltopiste laskuttaa lisätyt nesteet ja vaihdetut tarvikkeet.