Close

Lisävarusteet.

Vetokoukut, taakkatelineet, lisävalot. Täydennä käyttöösi sopivaksi.
Varaa koeajo

Alkuperäisyys kannattaa

Alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu täydentämään Hyundai SANTA FEn käytännöllisyyttä ja ulkonäköä. Valitsemalla alkuperäisiä lisävarusteita varmistuu siitä, että ne on testattu ja suunniteltu varta vasten kyseiseen automalliin.

SANTA FEn lisävarustevalikoimasta löytyy monipuolisesti niin taakkatelineitä, vetokoukkuja, koiraverkkoja kuin suojateippauksia sekä lisävaloja. Lisäksi tarjolla on erilaisia auton ulkonäköön vaikuttavia lisävarustevaihtoehtoja.

Katso koko kattava valikoima lisävaruste-esitteestä tai tutustu lisävarustelun kohokohtiin alta.

Katso SANTA FE -lisävaruste-esite

LED-ovivalot

SANTA Fen ovivalojen avulla näen paremmin tulla ja poistua autosta. Myös tavaratilan luukkuun on tarjolla kätevä lisävalo.

Vanteet

Kevytmetallivanteita on tarjolla kaksitoista eri vaihtoehtoa 17–20-tuumaisina.

Vetokoukku ja taakkateline

SANTA FEhen voi valita peräkoukun joko kiinteällä asennuksella tai irrotettavana mallina. Lisäksi auton monikäyttöisyyttä lisäävät erilaiset katolle asennettavat taakkatelineet.

Taakkatelineet

SANTA FEn katolle ja peräkoukkuun on mahdollista kiinnittää eri kokoisia ja erilaisiin käyttötarkoituksiin tarkoitettuja telineitä. Esimerkiksi suksille ja polkupyörille löytyy omat kiinnitysratkaisut.

Kaukalot ja matot

Kurakeleillä tavaratila on helppo suojata kaukalomatolla, joka on helppo ottaa ulos ja pestä. Tavaratilaan ja matkustamon jalkatiloihin on tarjolla useita erilaisia mattoja.

Takapuskurin suojat

Takapuskuria voi suojata lastaamisen mahdollisesti aiheuttamilta naarmuilta läpinäkyvällä suojakalvolla tai ruostumattomasta teräksestä valmistetulla suojalistalla.

SANTA FEn etälämmityksen pystyy hoitamaan lisävarusteena hankittavalla Webaston Thermo Top Evo -lisälämmittimellä, jota pystyy ohjaamaan älypuhelimen ThermoConnect -sovelluksella.

Lue lisää

Hyundain hybridit
Lue lisää hybridimalleista

Tule koeajolle
Varaa oma koeajosi

Hinnasto
Katso SANTA FEn hinnat ja tekniset tiedot