Close

Muotoilu.

Tutustu Hyundai NEXO -vetyauton yksityiskohtiin.

Futuristinen ulkomuoto

Hyundai NEXO on rohkea askel paremman huomisen puolesta. Muotoilimme auton viestimään futuristisuudesta.

Suunniteltu kauniiksi ja energiatehokkaaksi

NEXOn tyylipuhdas ja hillitty muotoilu korostaa auton sulavalinjaisuutta ja kelluvan katon vaikutelmaa. Tasapainoinen ja saumaton muotoilu vahvistaa keulan leveysvaikutelmaa, jonka täydentävät vaakatasoon ryhmitellyt led-päiväajovalot. Ne on yhdistetty koko keulan leveydeltä toisiinsa ohuella valolinjalla, joka voimistaa keulailmettä entisestään. NEXOn sulavat muodot jatkuvat auton kylkien kautta perään asti. Kokonaisuuden viimeistelevät kapeat D-pilarit, jotka sulautuvat saumattomasti takailmanohjaimeen.

Automaattisesti esiintulevat ovenkahvat

Sähköisesti esiintulevat ovenkahvat viimeistelevät tasaisen kylkilinjan ja parantavat samalla aerodynamiikkaa. Kuljettajan valinnan mukaan joko kaikkien ovien tai vain kuljettajan ovenkahva työntyy ylös ovipaneelista automaattisesti. Kahvat vetäytyvät takaisin oven sisälle viiden sekunnin kuluttua auton käynnistämisestä, tai kun liikkeelle lähtevän auton nopeus ylittää 3 km/h.

Led-takavalot

Täysin led-tekniikalla toteutetuissa takavaloissa yhdistyy tyylikkäällä tavalla huomiovalot, jarruvalot sekä suuntavilkut. Kolmiulotteinen vaikutelma syntyy kimaltelevalla valojen sisäisellä linssillä.

Tyylikkäät 19″ vanteet

NEXOa varten suunnitellut 19-tuumaiset kevytmetallivanteet on suunniteltu paitsi tyylikkäiksi, myös ilmanvastusta pienentäviksi. Vanteiden muoto päästää ilman virtaamaan sulavasti ohi samalla viilentäen kuitenkin jarruja.

Sisätilat

Tilava ja tyylikäs

NEXOn vaakalinjoja korostava muotoilu jatkuu sisätiloissa. Leveään kojelautaan on sijoitettu kaksi suurikokoista LCD-näyttöä. Navigointijärjestelmän näytön koko on 12,3 tuumaa, ja digitaalimittariston näyttöruutu on kooltaan 7 tuumaa. Kelluvasti muotoillusta keskikonsolista löytyy muun muassa sähköinen vaihteenvalitsin, ja sen alapuolelta tilava säilytyslokero.

Tilaa matkustajille ja tavaroille

NEXOn katumaasturikori kätkee sisälleen avarat tilat matkustajille ja 461 litran tavaratilan (VDA). Takaistuimet kaatamalla tavaratila kasvaa 1 466 litraan.

Ekologisia verhoilumateriaaleja

NEXOn matkustamon kaikki kosketuspinnat on valmistettu UL-sertifioiduista ekologisista materiaaleista. Materiaaleissa on hyödynnetty muun muassa bambua ja kierrätettyä muovia.

Lue lisää

NEXOn kohokohdat
Tutustu NEXOn kohokohtiin

NEXOn ominaisuudet
Tutustu tästä NEXOn ominaisuuksiin

Hinnasto
NEXOn hinnat ja tekniset tiedot