Close

Ominaisuudet.

Tutustu KONAn teknisiin ominaisuuksiin.
Varaa koeajo

Uusin teknologia käytettävissäsi

Hyundai KONAn taloudelliset polttomoottori ja täyshybridivoimalinjat tarjoavat hyvän suorituskyvyn. Uusimmat liitettävyysominaisuudet sekä kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät KONAsta käytännöllisen ja turvallisen vaihtoehdon myös lapsiperheen tarpeisiin.

Katso alta KONAn kohokohdat tai tutustu tarkempiin varustetietoihin hinnastosta.

Turvallisuus Liitettävyys Mukavuus Suorituskyky

Turvallisuus

Huippuluokan turvallisuus ja kuljettajaa avustavat järjestelmät

Turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Siksi päivitimme KONAn turvallisuuspaketin. KONA on varustettu Hyundain uusimmalla SmartSense-turvateknologialla, huippuluokan aktiivisilla turvajärjestelmillä, törmäyksiä estävästä automaattisesta hätäjarrutuksesta katvealueen tunnistukseen. KONA on fiksusti turvallinen, lukuisat apujärjestelmät näkevät, ajattelevat ja reagoivat apunasi, jotta voit rennosti nauttia ajamisesta.

Loading
Arrow

Kaistallapysymisavustin (LFA)

KONAssa on kaistallapysymisavustin (LFA). Aktivoituna se pitää auton keskitettynä kaistallaan 0–200 km / h -nopeuksilla sekä moottoriteillä että kaupungin kaduilla. Järjestelmä on vakiovarusteena koko KONA-mallistossa.

Arrow

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA)

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA) varoittaa takaa lähestyvästä ajoneuvosta ja tarvittaessa jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä on saatavilla Safety Pack -lisävarustepaketin yhteydessä Comfort-varustetasosta alkaen.

Arrow

Älykäs vakionopeudensäädin Stop & Go -toiminnolla (SCC w / S&G)

Enemmän turvallisuutta ja vähemmän stressiä. Järjestelmä säilyttää määritetyn välimatkan edessä olevaan ajoneuvoon vähentämällä tai lisäämällä nopeutta automaattisesti. Järjestelmä on vakiovarusteena Comfort-varustetasosta alkaen.

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitus (LVDA)

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitusjärjestelmä ilmoittaa edessä olevan ajoneuvon lähtiessä liikkeelle esimerkiksi liikennevaloissa tai ruuhkassa, mikäli kuljettaja ei heti reagoi liikenteen liikkumiseen. Järjestelmä on vakiovarusteena koko KONA-mallistossa.

Älykäs nopeusrajoitusvaroitus (ISLW)

Älykäs nopeusrajoitusvaroitus (ISLW) tunnistaa nopeusrajoitus- ja ohituskieltomerkit ja näyttää ne sekä navigointijärjestelmän näytössä että mittaristossa. Järjestelmä on saatavilla Navi Pack -lisävarustepaketin yhteydessä Comfort-varustetasosta alkaen.

Takamatkustajien muistutus (RSA)

Järjestelmä tunnistaa, jos takaovi on avattu ennen ajoon lähtöä, ja muistuttaa ilmoituksella mittaristossa sekä äänimerkillä kuljettajan poistuessa autosta, jotta takaistuimille ei unohdu mitään tärkeää. Järjestelmä on vakiovarusteena koko KONA-mallistossa.

Poistumisvaroitus (SEW)

Tämä älykäs ominaisuus auttaa välttämään onnettomuuksia. Vaaratilanteen havaitessaan järjestelmä varoittaa autosta poistuvaa henkilöä sekä symbolilla mittaristossa että ulkopeilissä ja äänimerkillä. Järjestelmä on saatavilla Safety Pack -lisävarustepaketin yhteydessä Comfort-varustetasosta alkaen.

Kattavat tiedot KONAn lukuisista turvavarusteista ja kuljettajaa avustavista järjestelmistä löydät hinnastosta.

Liitettävyys

Liity mukavuuden huipputasolle

KONA sisältää joukon uusimpia älykkäitä toiminallisuuksia sekä huippuluokan liitettävyysominaisuudet, kuten Bluelink-telematiikkapalvelun. 10,25 tuuman näytöllä varustettuun navigointijärjestelmään sisältyy myös Hyundain LIVE-palveluiden tilaus veloituksettomana ensimmäisten viiden vuoden ajalta.

Lue lisää Bluelinkistä

Navigointia uudelta 10,25 tuuman näytöltä

Navigointijärjestelmän yhteydessä saatava 10,25 tuuman värikosketusnäyttö tukee Apple CarPlay ™ – ja Android Auto ™ -sovelluksia, joten voit helposti peilata puhelimesi toiminnot suoraan näytölle. Vakiona Konassa on 8 tuuman tietoviihdejärjestelmä, joka tukee myös Apple CarPlay- ja AndroidAuto-järjestelmiä.

Navi Pack -lisävarustepakettiin kuuluvat myös KRELL Premium -audiojärjestelmä seitsemällä kaiuttimella ja subwooferilla sekä erillinen 8 x 45 W -vahvistin. Pakettiin kuuluvat lisäksi moottoritieajoavustin (Highway Driving Assist, HDA), nopeusmerkkien tunnistus (Intelligent Speed Limit Warning, ISLW) sekä BlueLink-telematiikka. Navi Pack -lisävarustepaketti on saatavilla Comfort-varustetasosta alkaen.

E-call

E-call-hätäpuhelujärjestelmä soittaa automaattisesti apua paikalle, jos tapahtuu onnettomuus, jossa turvatyynyt laukeavat. Hätäapua on mahdollista saada ympäri vuorokauden myös SOS-painiketta painamalla. E-call-järjestelmä on pakollinen turvallisuusvaruste uusissa autoissa.

Langaton lataus

Kätevästi keskikonsoliin sijoitettu langaton latausalusta tarjoaa nopean ja helpon älypuhelimen latauksen Qi-standardin mukaisille laitteille. Langaton latausmahdollisuus on vakiovarusteena Comfort-varustetasosta alkaen.

Henkilökohtainen käyttäjäprofiili

Tallenna mieluiset asetukset juuri niin kuin haluat. Voit tallentaa infotainment-asetukset, kuten kielen, Bluetoothin ja navigointiasetukset, ja ne ovat aina helposti käytettävissäsi henkilökohtaisessa käyttäjäprofiilissasi.

KRELL premium -äänentoistojärjestelmä

KRELLin ensiluokkainen äänijärjestelmä tarjoaa erinomaisen äänentoiston, jolla voit rokata tyylikkäästi. KRELL-äänentoiston saa Navi Pack -lisävarustepaketissa, joka on saatavilla Comfort-varustetasosta alkaen.

Mukavuus

Nauti huippuluokan mukavuudesta

KONAn varustelu käsittää laajan valikoiman innovatiivisia ratkaisuja, jotka takaavat sekä mukavuuden että toiminnallisuuden – myös takapenkillä matkustaville. Näitä ovat toisen rivin lämmitettävät istuimet ja toisen rivin USB-portti.

Mukavuutta takamatkustajille

Takamatkustajat arvostavat lämmitettyjä toisen rivin istuimia ja USB-porttia. Lämmitetyt takaistuimet ovat vakiovarusteena Style ja N Line -varustetasoissa. Toisen rivin USB-liitin on vakiovarusteena Comfort-varustetasosta alkaen.

Lämmitettävät ja tuuletetut istuimet

Lämmin talvella ja viileä kesällä. Kuljettajan ja etumatkustajan istuimet on varustettu kolmiportaisella lämmitystoiminolla koko KONA-mallistossa vakiovarusteena. Etuistuinten tuuletustoiminto on tarjolla Leather Pack -nahkaverhoiltujen istuinten lisävarustepaketin yhteydessä Style- ja N Line-varustetasoihin.

Ambient-tunnelmavalaistus

Uusi ambient-tunnelmavalaistus valaisee uudistetun keskikonsolin ja etujalkatilat, mikä lisää sisustuksen tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä. Ambient-valaistus on vakiovarusteena Comfort-varustetasosta alkaen.

Peruutuskamera

Peruutuskamera tarjoaa paremman näkyvyyden sekä pysäköidessä että ajon aikana. Yhden painikkeen painalluksella takakamera näyttää myös ajaessa, mitä auton takana tapahtuu. Peruutuskamera on vakiovarusteena koko KONA-mallistossa.

Sähköinen seisontajarru (EPB)

Sähköinen käsijarru on sijoitettu keskikonsoliin. Se on paitsi kätevä, myös helppo käyttää, ja vapauttaa tilaa sisätiloissa. Sähköinen seisontajarru on vakiovarusteena Comfort-varustetasosta alkaen.

Vaihteen vaihtosiivekkeet ohjauspyörässä

Vaihteen vaihtosiivekkeet ovat vaivattomasti ja turvallisesti kuljettajan ulottuvilla irrottamatta käsiä ohjauspyörästä. Vaihtosiivekkeet ovat vakiovarusteena seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7DCT) yhteydessä.

Head-up display eli HUD-näyttö

Luokkansa kirkkaimpiin kuuluva HUD-näyttö edistää ajoturvallisuutta heijastamalla suoraan kuljettajan näkökenttään tärkeitä tietoja, kuten ajonopeuden, navigointiohjeita ja varoituksia. Ohjauspyörän vieressä olevalla painikkeella aktivoitava yhdistelmänäyttö katoaa näkyvistä, kun sitä ei käytetä. HUD on vakiovarusteena Style- ja N Line -malleissa.

Suorituskyky

Taloudellista tehokkuutta ja mukavuutta

Voit valita kahdesta turboahdetusta bensiinimoottorista.

Nelivetoinen, 1,6-litrainen, 7-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla varustettu (198 hv)

Etuvetoinen, 1-litrainen (120 hv), johon voi valita 6-vaihteisen manuaalivaihteiston tai 7-vaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston

1,6 litran moottoriin on tarjolla myös täyshybridivoimalinja (141 hv) uudella 6-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla

Täyshybridivoimalinja auttaa alentamaan hiilidioksidipäästöjä ja pienentämään polttoaineenkulutusta. Kona tarjoaa kattavan voimalinjavalikoiman lisäksi parannuksia jousitukseen ja ajettavuuteen. Luvassa siis tasaista kyytiä ja ajettavuutta. Myös mallin renkaat osallistuvat talkoisiin paremman polttoainetehokkuuden puolesta.

Mukavuutta matkantekoon

Kona kävi läpi mukavuuskäsittelyn aiempaakin miellyttävämmän ajokokemuksen aikaansaamiseksi. Jousia, iskunvaimentimia ja kallistuksenvakaajia muokattiin, jotta matkanteko on nyt tasaisempaa ja värinättömämpää.

Lue lisää

KONAn muotoilu
Tutustu KONAn muotoiluun

Tule koeajolle
Varaa koeajo

Hinnasto
Katso KONAn hinnat ja tekniset tiedot