Close

Muotoilu.

Tutustu muotoilun kohokohtiin.
Ota yhteys jälleenmyyjään ja varaa koeajo

Uskalla erottautua

Rohkea ja ainutlaatuinen ‒ KONA on tyylikäs ja sen hienostuneemmat linjat korostavat sen yksilöllistä ulkoasua erottaen sen SUV-luokkansa muista vaihtoehdoista.

Ulkoa Sisältä KONA N Line

Ulkoa

Ole rohkeasti persoonallinen

KONAn konepeltiä on venytetty ja se päättyy jyrkästi etusäleikön yläpuolelle. Keulan leveä, erottuva muotoilu antaa KONAlle voimakkaan ilmeen. Led-päiväajovalot antavat autolle tunnistettavan ilmeen tien päällä.

Edestä

Katseen kiinnittävä etupuskuri jatkuu sulavasti pyöränkaariin muodostaen ainutlaatuisen keulailmeen uuden etusäleikön alle. KONAn keula on saanut upean ulkoasun – mukaan lukien uudet tyylikkäät ja erottuvat led-ajovalot ja viiltomaiset päiväajovalot. Vankka hopean värinen puskurin alasomiste yhdistää visuaalisesti ilmanottoaukon ja etusäleikön. Pystysuorat ilmanottoaukot pyöränkaarien edessä parantavat auton aerodynamiikkaa ja minimoivat tärinää.

Sivusta

Urheilullista sivuprofiilia korostaa visuaalinen yhteys olkalinjan voimakkaiden muotojen ja terävämmän, puhtaamman ja harmonisemman etuosan välillä.

Takaa

Takapuskuri noudattaa etuosan ja sivujen suojapanssarimaista konseptia. Takapuskuria korostaa vankka hopeanharmaa puskurin alasomiste. Uusittu muotoilu on venyttänyt takavaloja vaakasuunnassa, mikä täydentää auton etuosan ainutlaatuista valodesignia.

Valitse värisi

Kaksivärinen KONA

Halutessasi saat auton myös kaksivärisenä mustalla Phantom Black -värisellä katolla ja peilikoteloilla.

Sisältä

Mukavuuden huipputasolla

KONAn sisätilat on suunniteltu monipuolisiksi, mukaviksi ja ne jatkavat edeltäjänsä modernia ja hienostunutta ilmettä. Aktiiviseen elämäntyyliin sopiva KONA on saanut myös sisätiloihin uusia muotoilupäivityksiä. Autoon on myös pakattu viimeisintä älykästä tekniikkaa, voit valita huippuluokan liitettävyys- ja mukavuusominaisuuksista itsellesi sopivimmat.

Uusi suurikokoinen kosketusnäyttö

10,25 tuuman värikosketusnäyttö tarjoaa helpon pääsyn auton ominaisuuksiin, viihde-, navigointi- ja suosikkisovelluksiisi sekä musiikkiisi älypuhelimen peilauksen avulla. Saatavilla navigaation yhteydessä.

Modernit yksityiskohdat

Ambient-valaistus valaisee KONAn uutta keskikonsolia ja jalkatilaa.

KONA N Line

KONA N Line – moottoriurheilun inspiroima

KONAan on nyt ensimmäistä kertaa saatavana moottoriurheilun innoittama N Line -varustetaso. Yksi vilkaisu riittää, tunnistat KONA N Linen voimakkaista urheilullisista yksityiskohdista.

Tehty erottumaan massasta

Auton etuosassa konepellin ja etupuskurin vahvat piirteet yhdistyvät harmonisesti korinvärisiin pyöränkaariin. N-tyylinen voimakaspiirteinen keula eroaa muusta mallistosta, moottoriurheilujuuriin viitaten siihen on integroitu myös kolme ilmanottoaukkoa.

N Line -mallimerkintä

KONA N Line on saanut täysin tälle mallille suunnitellun ainutlaatuisen etusäleikön, jossa on Hyundai-logon lisäksi myös N Line -logo.

Muodokas takaosa ja urheilulliset pakoputket

Moottoriurheilun DNA:ta on myös auton takaosassa, missä se näkyy suurena aerodynaamiikkaa parantavassa diffuusorissa sekä urheilullisissa kaksoispakoputkissa.

Ainutlaatuiset 18” kevytmetallivanteet

N-ilmeen täydentävät 18 tuuman timanttihiotut kevytmetallivanteet, jotka ovat saatavilla yksinoikeudella vain ja ainoastaan N Line -varustetasoon.

Tyylikkäästi sporttinen sisältä

N Linen sisätiloissa on ripaus sporttitunnelmaa: punaiset yksityiskohdat ja N Line -mallimerkinnät jatkavat tyylin linjakkaasti myös auton sisätiloihin.

Nahkainen N Line -ohjauspyörä

N Line -ohjauspyörä yhdistää mukavuuden ja tyylikkyyden. Ohjauspyörässä on rei’itettyä nahkaa ja N-logo.

N Line -vaihteenvalitsin

N Line -vaihteenvalitsimessa on urheilullisuutta henkivät metallinväriset korosteet, N-logo, punainen kontrastiraita ja nahkaiset pinnat parempaan pitoon sekä lisäämään moottoriurheilun tunnelmaa.

N Line -istuimet

Sporttiset N Line -istuimet on verhoiltu nahalla ja niissä on kohokuvioituna N-logo sekä punaiset kontrastiompeleet. Etuistuimet ovat lämmitettävät ja tuuletetut, mikä lisää matkustusmukavuutta.

Katso lisää

KONAn ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Hyundai KONA N
Lue lisää sähäkästä KONA N:stä

Hinnasto
Katso KONAn hinnat ja tekniset tiedot