Close

Ominaisuudet.

Koe N-mallin intohimoinen suorituskyky.
Varaa koeajo

Kuumaverinen SUV

KONA N yhdistää hauskan ajokokemuksen ja katumaasturin monipuolisuuden: arvostat sen tehokasta moottoria sekä vaikuttavaa ääntä ja hyödyt sopivasta koosta, käytännöllisyydestä kaupunkiajoon sekä kattavasta listasta turvallisuusominaisuuksia.

Tekniikka Turvallisuus Liitettävyys Mukavuus

Tekniikka

Huippusuorituskykyä maantiellä ja soratiellä

Täysin uusi Kona N tuo jännitettä SUV-maailmaan. N tarkoittaa 280 hevosvoiman huipputehoa ja 8-vaihteisen märkätyyppisen kaksoiskytkinvaihteiston nopeutta. N tarkoittaa huippusuorituskykyä parantavia ominaisuuksia, kuten Launch Control -lähtöjärjestelmää, N Corner Carving Differential -tasauspyörästöä ja viiden eri ajotilan N Grin -ajonhallintajärjestelmää. Koe N-mallin intohimoinen suorituskyky kaikissa ajo-olosuhteissa.

Turboahdettu moottori

Turboahdettu 2,0-litran T-GDI-moottori kehittää räväkät 280 hevosvoimaa tehoa ja 392 newtonmetriä vääntöä. Moottori tuottaa voimaa tasaisesti läpi koko kierrosalueen, ja se reagoi kaasupolkimen liikkeisiin viiveittä. Tämä parantaa kiihtyvyyttä ja lisää ajomukavuutta paitsi moottoriradalla myös maantiellä.

Kaksoiskytkinvaihteisto

Märkätyyppinen N DCT -kaksoiskytkinautomaattivaihteisto tarjoaa suorakytkentävaihteiston tuntuman automaattivaihteiston mukavuudella. Manuaalitilassa vaihdetta vaihdetaan joko ohjauspyörän siivekkeillä tai vaihteenvalitsimella, mikä mahdollistaa entistäkin urheilullisemman ajamisen.

Huippusuorituskykyiset renkaat

Erityisesti Hyundaille räätälöidyt Pirelli P Zero -renkaat ovat samat, joita Hyundai-tiimit käyttävät MM-rallissa.

Launch Control -lähtöjärjestelmä

Launch Control ‑lähtöjärjestelmä takaa nopeimman mahdollisen liikkeellelähdön. Järjestelmä vähentää renkaiden sutimista voimakkaissa kiihdytyksissä. Launch Controlin ansiosta auto lähtee tarvittaessa liikkeelle kuin kilpakuskin ohjaamana.

Huipputehokkaat jarrut

Kona N:n suuremmat etu- ja takajarrulevyt kestävät maksimaalisesti lämpöä, ja ne on varustettu ennakoivalla jarrutuslogiikalla, mikä tekee ajamisesta turvallisempaa.

N Corner Carving Differential -tasauspyörästö

Elektronisesti ohjattu kitkalukko (eLSD) takaa ainutlaatuisen, tiehen pureutuvan ajotuntuman ja parhaan mahdollisen ajovakauden vaativimmissakin kaarteissa. Järjestelmä säätelee vetäville pyörille välitettyä voimaa ja minimoi luistoa ja aliohjautumista.

Luistonestojärjestelmä

Kona N on varustettu Traction Control -luistonestojärjestelmällä sekä erityisesti N-versioon kehitetyllä Terrain Mode -toiminnolla, jotka parantavat etenemiskykyä lumessa, syvässä lumessa, hiekassa tai mudassa. Kuljettaja voi valita tilanteeseen sopivan ajotilan helposti valitsimella.

Elektroninen jousituksen säätö

Jousitusta ohjataan elektronisesti, jotta ajotuntuma olisi mahdollisimman tarkka ja mukautettava. Sinä määrittelet, kuinka jäykän jousituksen haluat.

Turvallisuus

Turvallisuusjärjestelmät tukenasi

Konstailemattoman suorituskyvyn lisäksi Kona N tarjoaa kuljettajallensa mielenrauhaa. Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologia suojaa sinua ja matkustajiasi uusimmilla turvallisuusjärjestelmillä ja ajoavustimilla.

Loading
Arrow

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA)

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA) varoittaa takaa lähestyvästä ajoneuvosta ja tarvittaessa jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi.

Arrow

Katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA)

Järjestelmä tarkkailee tietä kahdella takapuskurin alaosaan sijoitetulla tutkalla ja varoittaa katvealueen liikenteestä. Jos suuntavilkku on päällä, järjestelmä antaa äänimerkin ja jarruttaa törmäyksen estämiseksi.

Arrow

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä pyöräilijöiden tunnistuksella (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti, jos edessä olevan auton vauhti hidastuu tai edessä on polkupyöräilijöitä tai kävelijöitä.

Arrow

Kaistallapysymisavustin (LFA)

Kona N on varustettu kaistallapysymisavustimella (Lane Following Assist). Kun järjestelmä on kytketty päälle, se pyrkii pitämään auton ajokaistan keskellä. Järjestelmä toimii maantiellä ja kaupungissa ja 0–200 km/h nopeudessa.

Arrow

Älykäs vakionopeudensäädin (SCC)

Älykäs vakionopeudensäädin parantaa turvallisuutta ja vähentää stressiä. Järjestelmä säilyttää määritetyn välimatkan edessä olevaan ajoneuvoon vähentämällä tai lisäämällä ajonopeutta automaattisesti.

Liitettävyys

Rajatonta yhdistettävyyttä

N tarjoaa sinulle enemmän reaaliaikaisia ajotietoja. Näitä ovat esimerkiksi kulloinkin käytössä oleva teho, vääntömomentti, turbon kierrosluku, G-voimat sekä kierros- ja kiihdytysajat. Navigointijärjestelmän edistyneisiin yhteystoimintoihin kuuluvat muun muassa Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -ominaisuudet, joiden avulla voit yhdistää älypuhelimesi järjestelmään ja näyttää puhelimen musiikkisisällön, puhelutiedot ja apit järjestelmän 10,25-tuumaisella kosketusnäytöllä.

10,25” digitaalinen N-mittaristo

Digitaalisesta N-mittaristosta näet tärkeimmät ajotiedot, turbon kierrokset ja kulloisenkin vääntömomentin.

10,25” teräväpiirtokosketusnäyttö

Performance Driving Data System -järjestelmän lisäksi navigointijärjestelmän näyttö tukee Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -sovelluksia.

Bluelink®-yhdistettävyyspalvelu

Hallitse autosi toimintoja älypuhelimella. Bluelink tarjoaa saumattoman liitettävyyden ja älykkäät ominaisuudet, jotka tekevät ajamisestasi mukavampaa.

Lue lisää Bluelink®-yhdistettävyyspalvelusta

Mukavuus

Tunne voima ja mukavuus

Huippusuorituskyky ei tarkoita, etteikö Kona N olisi käytännöllinen ja sillä ajaminen ensiluokkaisen mukavaa.

Heijastusnäyttö (HUD)

KONA N on ensimmäinen suorituskykyinen automme, joka on varustettu heijastusnäytöllä (HUD). Sport- ja N-tilassa heijastusnäyttö kertoo erityisellä N-grafiikalla suorituskykytietoja, kuten esimerkiksi kierrosluvun, ajonopeuden ja oikean vaihtoajan.

Lämmitettävät ja tuuletetut istuimet

Lämmin talvella ja viileä kesällä. Kuljettajan ja etumatkustajan istuimet on saatavilla lämmitys- ja tuuletustoiminnolla.

Lämmitettävä ohjauspyörä

Napin painalluksella ohjauspyörä lämmittää käsiäsi kylminä päivinä.

Lue lisää

Hyundai täyssähköautot
Vai ehkäpä sittenkin täyssähköauto?

Tehokas N-mallisto
Tutustu myös muihin N-malleihin

Hinnasto
Katso hinnat ja tekniset tiedot