Close

Muotoilu.

Autourheilun innoittama.
Ota yhteys jälleenmyyjään ja varaa koeajo

Tehokas ilman kompromisseja

Kun voima ja kauneus yhdistyvät SUV-autossa, tulos on vaikuttava. Kona N yhdistää urheiluauton suorituskyvyn rohkeaan ja voimakkaaseen muotoiluun.

Edestä

Keulaa hallitsevat suuret, ikoniset ilmanottoaukot ja Konan tunnusomaiset LED-ajovalot. Matalammalle sijoitettu jäähdyttäjän säleikkö ja punaiset tehosteet korostavat kilparadoilta tuttuja muotoja.

Sivulta

Etupuskurin voimakas muotoilu sulautuu kylkilinjoihin korostaen tehokkuutta ja nopeutta. Itsevarmaa olemusta täydentävät Pirelli P Zero -renkailla varustetut 19-tuumaiset erikoiskevyet kevytmetallivanteet sekä tehokkaat levyjarrut.

Takaa

Suuri kaksisiipinen kattospoileri ja ikoninen, kolmion muotoinen jarruvalo ilmentävät N-malliston rohkeaa olemusta. Tuplaputkisto kertoo huippusuorituskyvystä.

Sinun autosi. Sinun värisi.

Valitse omasi seitsemästä ulkovärivaihtoehdosta punaisine yksityiskohtineen.

Kilpa-ajon innoittama hallinta, jokapäiväinen mukavuus

Kona N on suunniteltu ihmisille, jotka todella rakastavat ajamista. Ohjaamo on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi ja kuljettajakeskeiseksi – kaikki hallintalaitteet ovat selkeästi näkyvissä ja helposti käsien ulottuvilla. Ainutlaatuisen N-urheiluohjauspyörän ja sinisillä yksityiskohdilla koristeltujen urheiluistuimien ansiosta ohjaamo on myös yhtä tyylikäs kuin toimiva.

Urheiluistuimet

Sisäverhoilun värimaailma on energinen yhdistelmä sinistä ja mustaa. Hyvällä sivuttaistuella varustetut urheiluistuimet on verhoiltu kestävällä kankaalla, nahalla tai mokkanahalla. Auton ärhäkkäästä luonteesta muistuttavat istuinten Performance Blue -tikkaukset.

N-ohjauspyörä

Nahkainen N-ohjauspyörä tarjoaa erinomaista ajotuntumaa ja välitöntä ajo-ominaisuuksien hallintaa. Ohjauspyörässä on vaihtosiivekkeet, kaksi mukautettavaa pikanäppäintä ja punainen N Grin Shift -ajonhallintajärjestelmän painike.

N DCT -vaihteenvalitsin

N-logo, metalliset tehosteet sekä Performance Blue -tikkaukset viestivät urheilullisuudesta. Nahkaiset yksityiskohdat lisäävät pitoa ja parantavat tuntumaa.

Digitaalinen mittaristo ja monitoiminäyttö

Videopelien innoittama 10,25 tuumainen graafinen digitaalimittaristo toimii yhdessä 10,25 tuumaisen infotainment-monitoiminäytön kanssa. N- tai Sport-ajotiloissa mittaristo sisältää kilpa-ajomaisen heijastusnäytön (HUD), ja infotainment-järjestelmä korostaa pelimäistä ajokokemusta näyttämällä ajonaikaiset G-voimat, kierrosaikapäivitykset ja N-ratakartan. Aivan kuin suosikkipelisi mutta parempi ja realistisempi.

Lue lisää

Tehokas N-mallisto
Tutustu muihin N-malleihin

KONA N:n ominaisuudet
Tutustu KONA N:n ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso hinnat ja tekniset tiedot