Close

Ominaisuudet.

Valmis myös rata-ajoon.
Varaa koeajo

Teimme erinomaisesta vielä paremman.

Palkitun i30 N:n ensiesittelyn jälkeen meillä Hyundailla on työskennelty ahkerasti rakentaaksemme parhaasta yhä paremman. Palautetta on kerätty sekä edistyneestä i30 N TCR -rata-autosta saaduista kokemuksista että aktiivisilta harrastajayhteisömme jäseniltä.

Tekniikka Turvallisuus Liitettävyys

Tekniikka

Kotipaikka radalla.

Merkittäviä suorituskykyä parantavia ominaisuuksia ovat märkätyyppisillä kytkinlevyillä sekä ohjauspyörän taakse asennetuilla vaihteenvalitsimilla varustettu uusi 8-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto (N DCT), nyt vakiovarusteena koko i30 N -mallistossamme oleva Performance Pack -paketti, joka on saanut lisää tehoa ja vääntöä sekä kevyet 19 tuuman taotut kevytmetallivanteet.

Performance Package

2.0 T-GDI -moottorin huipputeho on 280 hevosvoimaa. Vääntöä on käytettävissä enemmän moottorin tasaisella kierrosnopeudella ja tehoa alemmilla kierrosnopeuksilla. Moottorin vaste on korkeaa tasoa, kiihtyvyys on tehokkaampaa ja hauskempaa. Vaihteistona on uusi märkätyyppinen 8-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto, jonka vaihteita voit vaihtaa paremman hallinnan ja nopeamman vaihtotapahtuman aikaansaamiseksi ohjauspyörän taakse sijoitettuja vaihteenvalitsimia käyttäen. Moottorin maksimivääntö on 392 Nm, auton huippunopeus 250 km/h.

Nopeita ja sujuvia vaihtoja.

Vielä hauskempaa ajaa: uusi N DCT. Nopean vaihtotapahtuman takaava ja erinomaisella voimansiirrolla varustettu uusi N DCT -vaihteisto lupaa erinomaisen 3,5 sekunnin ohituskiihtyvyyden nopeuksilla 80-120 km/h. Tämä on kolme sekuntia manuaalivaihteistoa nopeampi suoritus.

Täysin uusi N DCT-vaihteisto

Saatavana nyt ensimmäistä kertaa: märkätyyppinen eli vaihteiston sisälle asennetuilla kytkinlevyillä ja ohjauspyörän taakse asennetuilla vaihteenvalitsimilla varustettu 8-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto, joka tuo kilpa-ajotunnelmaa jokapäiväiseen elämään.

Nopeat vaihdot sormenpäillä

Voit valita vaihteen manuaalisesti vaihdevipua käyttäen tai ohjauspyörän taakse asennettuja kilpa-autosta tuttuja vaihteenvalitsimia käyttäen.

Moottoriurheiluhenkinen vaihtaminen

Jos haluat päättää vaihteiden vaihtamisesta itse ja rakastat TCR-kilpa-ajokokemuksestamme syntynyttä vaihteenvaihtologiikkaa, voit vaihtaa vaihdetta pienemmälle työntämällä vaihdekeppiä eteenpäin ja suuremmalle vetämällä vaihdekeppiä taaksepäin.

N Grin Shift N Power Shift N Track Sense Shift

N Grin Shift – maksimitehot vain nappia painamalla

Vapauta esimerkiksi ohitustilanteessa moottorin maksimivääntö ‒ ja vähän enemmänkin ‒ 20 sekunniksi käyttöösi vain nappia painamalla ja nauti voimasta, väännöstä sekä pakosarjan äänistä. Toimenpide tuo takuulla hymyn kasvoillesi.

N Power Shift

Toiminto aktivoituu kiihdytettäessä, kun kaasupoljin on 90 prosenttisesti painettu kohti lattiaa. Tehostaa kiihtyvyyttä, kun järjestelmä ei laske vaihteita ylöspäin vaihdettaessa moottorin vääntöä sekä tehoa.

N Track Sense Shift

Havaittuaan urheilullisen ajotavan ja rata-ajon, järjestelmä aktivoituu. Sen jälkeen järjestelmä valitsee aina automaattisesti optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi oikean vaihteen, jotta voit keskittyä ohjaukseen ‒ aivan kuten ammattimainen kilpa-auton kuljettaja.

Viisi ajotilaa ‒ viisi lisäsyytä hymyyn.

Napin painalluksella valitset viidestä ajotilasta (Eco, Normal, Sport, N and N Custom) sen, joka sopii parhaiten mielialaasi. Ajotilat muuttavat auton luonnetta säätäen moottorin, iskunvaimennuksen, ajovakauden, sähköisen tasauspyörästön, moottorin äänimaailman, ohjauksen ja välikaasun asetuksia.

Eco Normal Sport N N Custom

Eco-ajotila

Eco-ajotila on suunnattu nimensä mukaisesti mahdollisimman pieneen polttoaineenkulutukseen. Rev-matching -toiminto kytketään pois, ja moottorin vaste ja pakoäänet on säädetty matalammalle tasolle.

Normal-ajotila

Normal-ajotila on ihanteellinen mukavuuspainotteiseen jokapäiväiseen ajoon.

Sport-ajotila

Urheilullinen Sport-ajotila tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen. Moottorin vaste, iskunvaimennus ja pakoäänet terävöityvät. Jokainen i30 N:n ajotila vaikuttaa kaasunvasteeseen, iskunvaimennukseen, ajovakaudenhallintaan, tasauspyörästön toimintaan, ohjausvasteeseen, vaihteiston toimintaan sekä pakoääniin.

N-ajotila

N-ajotila saa naamasi takuuvarmasti virneeseen. Painamalla ohjauspyörän N-painiketta auton jokainen toiminto asetetaan suorituskykyisimpään asentoon. Saa nauttia!

N Custom -ajotila

Haluatko muokata auton ominaisuuksia omien mieltymystesi mukaisesti? N Custom -ajotila mahdollistaa monipuoliset säätömahdollisuudet.

Launch Control -lähtöjärjestelmä

Lähtöjärjestelmä antaa mahdollisimman suuren vedon mahdollisimman nopeaan lähtöön. Se vähentää pyörän liukumista kovassa kiihdytyksessä ja auttaa lähtemään liikkeelle nopeasti.

Rev-matching

Rev-matching -toiminto synkronoi automaattisesti moottorin kierrosnopeudet vaihteenvaihtojen yhteydessä. Vaihtotapahtumat ovat sulavia ja nopeita, ja vaihteiston kestävyys paranee, kun kytkintä ei ole tarve luistattaa.

Kevyet komponentit, parempi suorituskyky

Uusien kevyiden N-sarjan urheiluistuimien sekä kevyiden 19 tuuman taottujen kevytmetallivanteiden aikaansaama painonsäästö on tie parempaan suorituskykyyn, ajettavuuteen ja ajokokemukseen.

N-vetopidon ja ajovakauden hallinta

Hyundain kehittämä N-vetopidon ja ajovakaudenhallinta ovat kuin hyvä apukuljettaja, auttavat tarpeen tullen, mutta muuten huomaamattomat eivätkä koskaan häiritse ajamisen iloa. Halutessasi voit kytkeä järjestelmät pois päältä.

N Corner carving, mutkia viistävä tasauspyörästö

Tehokkaat kaarreominaisuudet tuovat iloa ajamiseen – i30 N on iloinen mutkakone, N mutkia viistävän tasauspyörästön kanssa (elektronisesti ohjattu tasauspyörästön lukko). Hyundai on suunnitellut ja kehittänyt ominaisuuden, joka ilahduttaa haastavissa kaarteissa jarrutettaessa sekä kaarteeseen tultaessa ja poistuessa säilyttämällä auton vakauden. Järjestelmän ansiosta vetävät pyörät voivat pyöriä eri nopeudella, kun se välittää niille eri määrän vääntöä ja vähentää liukumista ja aliohjautumista.

Aktiivisesti mukautuva pakoputkisto

Mukautuvalla pakoputkistolla voit vaihtaa äänen tasoa – normaalitilasta urheilulliseen ja N-asetuksella ralliauton ääneen.

Turvallisuus

Huippuluokan turvallisuutta ja edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät.

Hyundai SmartSense kokoaa yhteen Hyundain edistykselliset kuljettajaa avustavat turvallisuusjärjestelmät. Uusi i30 N -mallisto on varustettu viimeisimmillä turvallisuus- ja ajoa avustavilla ominaisuuksilla mielenrauhasi lisäämiseksi.

Loading
Arrow

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision-Avoidance Assist, FCA) havaitsee ajoneuvot ja jalankulkijat. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisesti ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi tai vaurioiden minimoimiseksi. Järjestelmä aktivoituu, kun nopeus ylittää 9 km/h.

Arrow

Kaistallapysymisavustin (LFA)

Uudessa i30 N -mallistossa on kaistallapysymisavustin (LFA). Aktivoituna se pitää auton keskitettynä kaistallaan 0–200 km / h -nopeuksilla sekä moottoriteillä että kaupunkikaduilla.

Arrow

Katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA)

Uusi i30 N käyttää kahta takapuskurin alaosassa sijaitsevaa tutkaa varoittamaan katvealueen liikenteestä. Jos suuntavilkku on päällä, järjestelmä antaa äänimerkin ja jarruttaa törmäyksen estämiseksi.

Arrow

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA)

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA) varoittaa takaa lähestyvästä ajoneuvosta ja tarvittaessa jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi.

E-call

E-call-hätäpuhelujärjestelmä soittaa automaattisesti apua paikalle, jos tapahtuu onnettomuus, jossa turvatyynyt laukeavat. Hätäapua on mahdollista saada ympäri vuorokauden myös SOS-painiketta painamalla. E-call-järjestelmä on pakollinen turvallisuusvaruste uusissa autoissa.

Liitettävyys

Uusinta tekniikkaa ja innovatiivisia ominaisuuksia.

Nauti huippuluokan älyteknologiasta 10,25 tuuman värikosketusnäytöllä. Järjestelmä näyttää navigoinnin, älypuhelimen peilauksen ja Bluelink-palvelut. Lisäksi navigointijärjestelmään sisältyvät myös Hyundain LIVE-palvelut viideksi vuodeksi veloituksetta.

Uusi 10,25 tuuman värikosketusnäyttö

Uuden 10,25 tuuman värikosketusnäytön kanssa voit nauttia saumattomasta liitettävyydestä Apple CarPlay ™ ja Android Auto ™ -palvelujen avulla.

Performance Driving Data System

Suorituskykyä ohjaava tietojärjestelmä tarkkailee ja parantaa ajosuoritettasi. Uusittu grafiikka tekee käytöstä aiempaakin sujuvampaa. Voit seurata helposti voimansiirtoa, vääntömomenttia, turboahtimen tilaa, G-voimia sekä kierros- ja kiihdytysajastinta.

Bluelink-älypuhelinsovellus

Bluelink-telematiikkapalvelu luo saumattoman yhteyden uuden i30 N:n ja älypuhelimen välille. Puhelimen Bluelink-sovelluksella voit tarkistaa, ovatko auton ovet lukossa ja tarvittaessa lukita tai avata ne, tai tarkistaa auton sijainnin. Ajon aikana Bluelink tekee navigoinnista sujuvampaa, sillä reittisuunnittelun avuksi saadaan ajantasaista tietoa liikennetilanteista ja säätilasta.

Bluelink-järjestelmä sisältyy Navi Pack -lisävarustepakettiin. Lisäksi navigointijärjestelmään sisältyvät myös Hyundain LIVE-palvelut viideksi vuodeksi veloituksetta.

Lue lisää Bluelinkistä

Lue lisää

Tehokas N-mallisto
Tutustu muihin N-malleihin

Hyundai-täyssähköautot
Vai ehkäpä kuitenkin täyssähköauto?

Hinnasto
Katso hinnat ja tekniset tiedot