Close

Ominaisuudet.

Moottoriäänet, jotka ovat musiikkia korvillesi.
Ota yhteys jälleenmyyjään ja varaa koeajo

Tehty nautittavaksi

Hyundai i20 N on suunniteltu alusta pitäen ajettavuudeltaan ylivoimaisen hauskaksi hot hatch-malliksi. Hinta-laatusuhteeltaan himoittavan hyvä i20 N tarjoaa käsivalintaisella vaihteistolla ajamisen iloa, jota harvoin enää pääsee kokemaan.

Tekniikka Liitettävyys Turvallisuus

Tekniikka

Tuunattu maksimaaliseen hauskanpitoon

Uusi i20 N kiihtyy 0-100 km/h vain 6,7 sekunnissa. Ja se saa taatusti hymyn kasvoillesi. Suorituskyvystä kertova ärinä on seuranasi aina, kun kosket kaasupolkimeen. Jos tarvitset arkisiin ajoihin vähemmän aggressiivista ajoääntä, voit valita sen ajomoodivalitsimesta.

Rev Matching sujuviin vaihtoihin

Rev Matching -toiminto tekee pienemmälle vaihtamisesta täydellisen sulavaa sovittamalla moottorin kierrosluvun juuri sopivaksi. Helppoa: napauta ohjauspyörän punaista nappia.

N-brändätyt jarrusatulat

Tehokkaat etujarrut erottuvat joukosta kookkaiden jarrulevyjen sekä punaisen korostusvärin avulla.

Säädä pakoäänimaailmaa

Luo täydellinen äänimaailma säädettävän pakoventtiilijärjestelmän avulla.

Livakasti liikkeelle ‒ Launch Control

Launch Control ‑lähtöjärjestelmä takaa optimaalisen pidon ja nopeimman mahdollisen liikkeellelähdön.

Suunniteltu ketteräksi

Hyundai i20:n alustan jokaista osa-aluetta on kehitetty optimaalisen ajettavuuden ja tarkan reagoinnin saavuttamiseksi. Yllätyksetön käsiteltävyys kaikissa sääolosuhteissa on saavutettu koria ja eri jousituskomponentteja vahvistamalla sekä uusilla jousilla ja iskunvaimentimilla.

Liitettävyys

Pysy yhteydessä

Pysy ajan tasalla ajotiedoista Performance Driving Data System -järjestelmän avulla. Se välittää tietoja voimansiirrosta, vääntömomentista ja turboahtimen tilasta. Siinä on myös kierros- ja kiihdytysajastin. Lisävarusteena tarjolla olevalla 10,25 tuuman LCD-kosketusnäytöllä voit nauttia N-sisällöstä, yhdistää puhelimesi Apple CarPlay tai Android Auto -järjestelmillä tai käyttää Hyundain uusimpia Bluelink-palveluja.

Navigointijärjestelmä

Täysin uudessa i20 N:ssä on Apple CarPlay ™ ja Android Auto ™ -valmiudet, joiden avulla voit peilata älypuhelimen suosikkisovelluksesi LCD-kosketusnäyttöön. Voit luotaa Bluelink-älypuhelinsovelluksen tarkkaan navigointiin, liikenne-ennusteisiin ja reaaliaikaisiin reittilaskelmiin.

Bluelink® -älypuhelinsovellus

Bluelink-telematiikkapalvelu luo saumattoman yhteyden älypuhelimen ja Hyundai Live -palveluiden, kuten reaaliaikaisten liikenne- tai katupysäköintitietojen, välille.

BOSE-äänentoistojärjestelmä

Nauti Bose Premium -äänentoistojärjestelmän korkealuokkaisesta äänimaailmasta ja voimakkaasta bassosta kahdeksan tehokkaan kaiuttimen sekä oman subwooferin välittämänä.

Turvallisuus

Kattava turvallisuuspaketti

Hyundai SmartSense kokoaa yhteen Hyundain edistykselliset kuljettajaa avustavat turvallisuusjärjestelmät. Uusi i20 N on varustettu viimeisimmillä turvallisuus- ja ajoa avustavilla ominaisuuksilla mielenrauhasi lisäämiseksi.

Peruutuskamera dynaamisilla apuviivoilla (RVM)

Näet, mitä takanasi on, kun peruutat tai pysäköit. Peruutuskamera aktivoituu, kun kuljettaja laittaa pakin päälle. Kamera näyttää keskinäytössä mitä auton takana on, ja dynaamiset apuviivat osoittavat suunnan, johon auto kulkee. Auto ilmoittaa sekä äänimerkillä että visuaalisesti, jos ajolinjalla on este.

Loading
Arrow

Kaistallapitoavustin (LKA)

Kaistallapitoavustin (LKA, Lane Keeping Assist) varoittaa kuljettajaa, jos vaikuttaa siltä että auto on tahattomasti ajautumassa kaistaviivan yli. Tarvittaessa järjestelmä pyrkii myös ohjaamaan autoa niin, että se pysyy kaistalla.

Arrow

Katvealueen havainnointijärjestelmä (BCW)

Katvealueen havainnointijärjestelmä hyödyntää tutkia havaitakseen ajoneuvoja, jotka kuljettajalta saattavat jäädä huomaamatta. Järjestelmä ilmoittaa havaitsemistaan ajoneuvoista visuaalisesti, ja jos kuljettaja siitä huolimatta laittaa vilkun päälle, myös äänimerkillä.

Arrow

Kaistallapysymisavustin (LFA)

Aktivoituna ollessaan kaistallapysymisavustin pitää auton ajokaistan keskellä, kun nopeus on 0–190 km/h.

Arrow

Älykäs nopeusrajoitusavustin (ISLA)

Järjestelmä varoittaa kuljettajaa sekä äänellä että visuaalisesti, jos nopeusrajoitus ylitetään. Yhdistettynä vakionopeudensäätimeen ISLA pystyy jopa säätämään auton nopeuden itsenäisesti.

Arrow

Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä (DAW)

Aika pitää tauko? Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä parantaa turvallisuutta tarkkailemalla ja analysoimalla jatkuvasti kuljettajan ajotapaa. Kun DAW-järjestelmä havaitsee kuljettajan ajotavan viittaavaan väsymykseen tai tarkkaamattomuuteen, se antaa äänimerkin ja ehdottaa kuljettajalle tauon pitämistä näytön viestillä.

Arrow

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW)

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä tarkkailee ympäristöä ja varoittaa kuljettajaa visuaalisesti ja äänimerkillä, jos auton taakse on tulossa toinen ajoneuvo tai jalankulkija.

Kaukovaloautomatiikka (HBA)

Vähemmän stressiä, enemmän näkyvyyttä. Kaukovaloautomatiikka (High Beam Assist) havaitsee sekä vastaantulevat että samalla kaistalla edessä ajavat ja vaihtaa automaattisesti kaukovaloista lähivaloihin tarpeen mukaan.

Lue lisää

Hyundai-täyssähköautot
Vai ehkäpä kuitenkin täyssähköauto?

 Tehokas N-mallisto
Tutustu myös muihin N-malleihin

Hinnasto
Katso hinnat ja tekniset tiedot