Close

Muotoilu.

WRC-ralliauton inspiroima.
Varaa koeajo

Kiistattoman voimakas ulkomuoto

Hyundain uuden Sensuous Sportiness -muotokielen kaikki yksityiskohdat korostavat i20 N:n suorituskykyä. Aerodynaamiset linjat alleviivaavat auton asennetta ja leveyttä, etu- ja takavalojen muodot korostavat aggressiivista ilmettä ja suuret pakoputken päät toistavat moottorin voimakkaan äänen.

Takaspoilerin idea WRC-autosta

Hyundai World Rally Championship (WRC) -autosta sovitettu tyylikäs takaspoileri vakauttaa i20 N:n menoa suurilla nopeuksilla.

18 tuuman kevytmetallivanteet

Hyundai i20 N -mallin renkaat toimittaa Pirelli ja ne on kehitetty yksinomaan uuteen i20 N:een. Mattaharmaat vanteet ja punaiset N- jarrusatulat kruunaavat kokonaisuuden.

Ruutulippukuvioin muotoiltu jäähdytinsäleikkö

Etusäleikkö tehostaa turbomoottorin ilmanottoa ja sen kuviointi on saanut inspiraationsa moottoriurheilukilpailuista tutusta ruutulipusta.

Valitse värisi

Mallisto käsittää seitsemän ulkoväriä punaisine yksityiskohtineen. Valittavissa on lisäksi kaksivärinen ulkoväri Phantom Black -värisellä katolla.

Valmistaudu äärimmäiseen hauskanpitoon

Kiinnitä turvavyö, aseta jalkasi metallisille polkimille ja valitse N-ajotila: olet valmiina radalle.

N-ohjauspyörässä ote pitää

Nahalla verhoiltu N-ohjauspyörä tarjoaa käsillesi hyvän pidon sekä helposti saavutettavat hallintalaitteet. N-näppäimen avulla pääset kätevästi suosikkitoimintoihisi, joita voit valikoida toiveidesi mukaan.

Tukevat urheiluistuimet

Istu kuin autourheilun ammattilaiskuljettaja urheiluistuimissa, joissa on integroitu niskatuki, nahkaverhoilu ja siniset tikkaukset. Molemmat etuistuimet sisältävät myös istuinlämmityksen.

Erottuva N-vaihteenvalitsin

Vaihteenvalitsimen pää on verhoiltu nahalla, jotta ote siitä olisi pitävin mahdollinen. Tyylikäs Performance Blue -tikkaus sekä alumiinin väriset koristeet kruunaavat kokonaisuuden.

10,25 tuuman AVN-näyttö

Suurikokoinen AVN-näyttö kertoo kuljettajalle moottorin öljyn lämpötilan sekä tarkalleen tilanteen, jossa vaihde tulee vaihtaa suuremmalle vaihteelle.

10,25 tuuman digitaalinen mittaristo

Suuri digitaalinen mittaristo kertoo ajonaikaiset tiedot, kuten moottorin vääntömomentin tai turbopaineen ja pitää sinut ajan tasalla.

Lue lisää

Tehokas N-mallisto
Tutustu muihin N-malleihin

i20 N:n ominaisuudet
Tutustu i20 N:n tekniikkaan

Hinnasto
Katso hinnat ja tekniset tiedot