Edistys jatkuu

”Kyllä onnistuu” -asenne on osa Hyundain DNA:ta. Se on tapa mennä eteenpäin. Se on jatkuvaa uteliaisuutta uudesta. Se on tavoitteiden saavuttamista. Olemme edenneet pitkälle. Emmekä lopeta tähän. #nextawaits

Taloudellisempaa kyytiä

Hyundai on ekoautoilun edelläkävijä, jonka sähköiseen mallistoon kuuluvat mm. ensimmäinen sarjatuotettu Fuel Cell -vetyauto ix35 ja sen uusi seuraaja Nexo.
Sähköisessä IONIQ-perheessä Hyundai tarjoaa ensimmäisenä autonvalmistajana yhteen korimalliin kolme vaihtoista sähköistä voimalinjaa: täyssähköauton, hybridin ja ladattavan plug-in-hybridin. Mallisto uudistuu syksyllä 2019.

Hyundai Konan laaja tuoteperhe yhdistää kaksi autoilun kuuminta trendiä: ekologisen liikkumisen ja SUV-maailman. Konan täyssähköinen malli Kona electric on osoittautunut maailmanlaajuisesti erittäin suosituksi. Loppu vuonna esitellään myös täysin uusi Hyundai Kona hybrid.

Hyundai vahvistaa asemaansa ekologisen liikkumisen edelläkävijänä tilanteessa, jossa monet muut autonvalmistajat vasta suunnittelevat tai lanseeraavat ensimmäisiä ekoautomallejaan.

Syksyn 2019 uutuudet

Syksyllä 2019 suosittu Hyundai IONIQ-mallisto uudistuu. Mukana edistykselliset SmartSense™ -turvallisuus- ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, joissa nyt mukana myös pyöräilijän tunnistus ja entistäkin edistyneempi kaistallapitoavustin. IONIQ-mallistossa nyt saatavilla kaksois-led-ajovalot, uudistettu tietoviihdejärjestelmä  ja uusi ilme niin ulko- kuin sisäpuolellekin.
 

Lataa Ioniq -hinnasto

 

UUSI IONIQ hybrid – itselataava hybridi

Uusi ilme ja järjestelmät esitellään myöhemmin syksyllä tulevassa IONIQ hybrid -mallistossa. IONIQ hybrid -mallissa saatavilla nyt mm. sähköinen käsijarru, näyttävät 17″ kevytmetallivanteet ja säädettävä hyötyjarrutus.

UUSI IONIQ electric vie vieläkin pidemmälle

Täyssähköisen Hyundai IONIQ electricin kuljettajat voivat jatkossa nauttia 36 % suuremmasta akkukapasiteetista ja 311 kilometrin toimintamatkasta (WLTP-mittaustapa) uuden 38,3 kilowattitunnin akun ansiosta.

UUSI IONIQ plug-in – ladattava hybridi

Uudistunut 10,25″ värikosketusnäyttö antaa mahdollisuuden muokata näkymää ja voit yhdistää kaksi eri älylaitetta esim. älypuhelimen ja tabletin.  IONIQ plug-in erottaa helposti mm. uudistuneista 16″ kevytmetallivanteista.

 

SUV täyssähkönä vai hybridinä?

Hawaiin saarelta nimensä saanut Hyundai Kona -mallistossa polttomoottori-Konat saivat rinnalleen täyssähköisen Kona electric -mallin, jonka maailmanlaajuinen kysyntä on mainion täyssähköisen voimalinjan ja pitkän toimintamatkan ansiosta ylittänyt jopa Hyundain odotukset. SUV-korimallin ja ekoauton yhdistävä täysin uusi Kona hybrid tuo tarjolle jälleen uuden kiinnostavan vaihtoehdon.
 

Lataa Kona -hinnasto

 

Asiakkaidemme pyynnöstä – uusi Kona hybrid

Hyundai vastaa asiakkaiden tarpeisiin tuomalla markkinoille täysin uuden, polttoainetaloudellisen, SUV-ekoautomallin: Kona hybridin. Uutuus saapuu Suomeen vuoden 2019 lopulla.

Parhaat puolet molemmista maailmoista – Kona electric

Täyssähköinen Hyundai Kona electric on monipuolinen ja erittäin hauska ajaa. Sähkö-Kona on uraauurtava tulokas, joka yhdistää vaikuttavan sähköisen 449 km:n* toimintamatkan, rohkean muotoilun ja SUV-korimallin. Siirry sähköiseen maailmaan tyylillä!

 

Haluatko, että myyjä on sinuun yhteydessä?

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kyllä, hyväksyn lomakkeella antamieni tietojen tallentamisen (avaa tietosuojaseloste), tietojen lähettämisen valitsemalleni jälleenmyyjälle ja yhteydenoton valitsemallani kanavalla.

 

Nyt ekoautoja nopeaan toimitukseen

IONIQ on maailman ensimmäinen auto, joka on suunniteltu alusta alkaen tarjoamaan kolme sähköistettyä voimalinjaa – hybridin, ladattavan plug-in-hybridin ja täyssähköisen version. IONIQ on vakiinnuttanut asemansa Hyundain tulevaisuuden liikkumisen automallistossa, sitä on myyty lanseerauksestaan lähtien yli 60 000 kappaletta.

IONIQ hybrid
Vaivatonta säästöä

PYYDÄ TARJOUS

Hyundai IONIQ hybrid tarjoaa vaivatonta yhteiseloa: ajat yhdellä tankkauksella jopa yli 1 000 km, malli on aina automaattivaihteinen ja takuu on vakuuttavat seitsemän vuotta ilman kilometrirajoitusta, korkeajänniteakun takuu on kahdeksan vuotta tai 200 000 km. Älä enää mieti, näitä autoilijan parhaita ystäviä on nyt tarjolla erä nopeaan toimitukseen!

Toimi nopeasti ja saat talvirenkaat 0 € ja 0 % rahoituksen.

LUE LISÄÄ EDUSTA

IONIQ plug-in
Helppo askel sähköautoiluun

PYYDÄ TARJOUS

Kiinnostaako sähköautoilu, mutta täyssähköinen malli ei vielä ole sinun arkeesi sopiva vaihtoehto? Hyundai IONIQ plug-in-lataushybridillä moni hoitaa arkiajonsa puhtaasti sähköllä, tuottamatta lainkaan CO2-päästöjä, sillä sähköisiä kilometrejä malli tarjoaa yli 52 km. IONIQ plug-in-hybridin polttoaineen kulutus on vain 1,1 l/100 km ja parhaimmillaan yhdellä tankillisella ajaa jopa yli 1 000 km. Olisiko juuri nyt paras hetki hankkia Hyundai IONIQ plug-in omalle pihalle? Meillä on nyt erä autoja nopeaan toimitukseen!

Toimi nopeasti ja saat talvirenkaat 0 € ja 0 % rahoituksen.

LUE LISÄÄ EDUSTA