i10 N Line – urheilullisuutta ensisilmäyksellä

Suorituskykyisestä N-mallisarjasta poimitut, näyttävät muotoiluelementit tekevät i10 N Linesta todellisen katseenvangitsijan. Ajoelämys on urheilullinen tehokkaan 100 hv:n moottorivaihtoehdon ansiosta.

Pyydä tarjous

Ulkoasu: Dynaaminen ja itsevarma olemus joka kulmasta katsottuna

Jo ensimmäinen vilkaisu tekee selväksi, että täysin uuden i10 N Linen juuret ovat moottoriurheilussa. Etusäleikön ja uusittujen puskurien kaltaiset yksityiskohdat antavat uutuusmallille dynaamisen ilmeen, joka tuo mieleen uraauurtavan i30 N:n. Uniikit 16-tuumaiset kevytmetallivanteet ja led-päiväajovalot vahvistavat näyttävän urheilullista yleisvaikutelmaa.

 

Hyundai i10 N Line kadunvarressa

 

Uniikki 16″ alumiinivanne

Huomiota herättävät 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa on näyttävä harmaa koristerengas navansuojuksen ympärillä, on luotu nimenomaan uutta i10 N Linea varten.

 

N Line -puskuri ja -etusäleikkö

Dynaaminen keula saa luonnetta urheilullisesta etupuskurista. Kokonaisuuden täydentää ainutlaatuinen N Line -etusäleikkö punaisine yksityiskohtineen.

 

i10 N Line led-valot

Näyttävät led-päiväajovalot

Viistosti muotoillut led-päiväajovalot antavat keulalle sporttisen ilmeen päivällä ja yöllä.

 

N Line C-pilari

X:n muotoisen C-pilarin punainen i10-logo kuvastaa uutuusmallin urheilullista luonnetta.

i10 N Line c-pilari

 

Sisätilat: Koe urheilullisuuden uusi taso

i10 N Linen moottoriurheilussa olevat juuret ovat aistittavissa heti, kun istut autoon. Ilmansuuttimien punaiset kehykset ja vaihdevivun punaiset yksityiskohdat luovat sporttisen kontrastin kojelaudan mustalle verhoilulle. Urheilulliset istuimet tarjoavat hyvän tuen dynaamiseen ajoon.

i10 N Line ohjaamo

 

i10 N Line -ohjauspyörä

Nahkaverhoiltu N Line -ohjauspyörä

i10 N Linen nahkaverhoiltu ohjauspyörä on lämmitettävä ja sitä koristavat tyylikkäät punaiset tikkaukset. Urheilullista ilmettä korostavat metallipuolat.

 

Urheilullinen N Line -vaihteenvalitsin

Sporttisen metallinhohtoisessa N Line -vaihdevivussa on punainen vauhtiraita ja tukevan otteen mahdollistavat nahkavahvikkeet, jotka tuovat ajamiseen moottoriurheilun tuntua.

i10 N Line vaihteenvalitsin

 

i10 N Line ilmansuuttimen kehys

Sähäkän punaisia yksityiskohtia

Punaiset ilmasuuttimien reunukset ja urheiluistuinten kontrastiompeleet korostavat ohjaamon dynaamista tunnelmaa.

 

Sporttiset metallipolkimet

Metalliset urheilupolkimet parantavat dynaamista ajoelämystä. Poljinten kumipäällysteet estävät jalan luistamisen harjatulla metallipinnalla.

i10 N Line polkimet

 

Suorituskyky

Suupielet korviin! Hyundai i10 N Line tarjoaa ilahduttavan ajokokemuksen.

Aivan uusi i10 N Line on saatavissa 1,0-litraisella ja kolmisylinterisellä T-GDi-moottorilla, joka tuottaa 100 hv:n tehon ja 172 Nm:n väännön. Valikoimassa on myös 1,2-litrainen ja nelisylinterinen MPi-moottori, jonka huipputeho on 84 hv ja suurin vääntö 118 Nm. Molempien moottoreiden yhteydessä on viisivaihteinen käsivaihteisto. Tämä on herkkua!

 

i10 N Line moottori

1.0 T-GDi -moottori

Uuteen i10 N Lineen saatavissa oleva kolmisylinterinen T-GDi tuottaa 100 hv:n maksimitehon kierrosnopeudella 4500 r/min.