Luotu suuriin tekoihin

Pienillä asioilla voi olla suuri merkitys – uusi Hyundai i10 on tästä hyvä esimerkki. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä laaja kattaus huipputeknologiaa tekevät siitä älykkään kumppanin, joka tyylikkäästi ja joustavasti  auttaa sinua tekemään suuria asioita.

Ajankohtaiset edut

 

Tutustu Hyundai Go! -yksityisleasing
hintoihin

Lue lisää

 

Ulkoasu

Uusi i10 kadunvarressa

Dynaaminen ja tyylikäs

Linjakas ja voimakas muotoilu kerää katseita. Kattolinjaa on madallettu, ja auton kori on aiempaa leveämpi. Vyötärölinja on matalammalla kuin ennen, joka tekee ulonäöstä sulavamman ja parantaa näkyvyyttä autosta ulos. Auton olemus on samaan aikaan särmikäs ja pehmeä – sanalla sanoen kiehtova.

 

Uusi i10 ulkovärit

Uusi i10 värivaihtoehdot

 

Makusi mukaan – sinä valitset

Kymmenen ulkovärivaihtoehtoa täydennettynä kahdella katon värillä. Turkoosi kori ja musta katto on varma valinta, ja harmaata koria piristää punainen katto – mikä 22 vaihtoehdosta on sinun suosikkisi?

 

Uusi i10 turkoosi

Voimakas etusäleikkö ja dynaaminen keskilinja

Leveä Cascading Grill -etusäleikkö korostaa auton voimakasta ilmettä ja leveyttä. Elegantti keskilinja lisää keulan tyylikkyyttä.

 

Uusi i10 takakulma

Uniikki C-pilarin muotoilu

Linjakkaat sivuikkunat yhdistyvät sulavasti auton takaosan omaleimaiseen, X:n muotoiseen C-pilariin. Ainutlaatuinen muotoilu korostaa auton profiilia ja ohjaa katseen i10-logoon.

Uusi i10 musta katto

Kiehtova kontrasti

Halutessasi voit valita autoosi mustan tai punaisen katon – värit ovat saatavana korin värien mukaisin rajoittein.

 

Uusi i10 vanteet

14- tai 15-tuumaiset vanteet

Hyundai i10:n uudet 15-tuumaiset kevytmetallivanteet ovat osa atuon muotoilua. Fresh-mallissa on 14-tuumaiset teräsvanteet ja tyylikkäät pölykapselit.

* Kuvien autoissa saattaa olla vanteita, joita ei ole Suomen tuontiohjelmassa.

Sisätilat

i10 sisältä

Tilaa ja tyyliä

Tervetuloa tilavaan matkustamoon! Tyylikäs verhoilu ja viimeisin multimediateknologia tekevät uudesta i10:stä raikkaan ja modernin. Hunajakennokuviointi kojelaudassa ja ovissa tuo sporttista tunnelmaa, ja pyöreät ilmasuuttimet on sijoitettu niin, että auto näyttää todellistakin leveämmältä ja tilavammalta.

 

i10 matkustamo

Täsmällistä tilaa

Uusi i10 on edeltäjäänsä leveämpi ja pidempi. Suurempi akseliväli (+ 40 mm) antaa lisää tilaa matkustajille.

Comfort-mallin verhoilun voit valita mieleiseksesi kolmesta vaihtoehdosta, Fresh-mallin verhoilu on aina tyylikäs musta. Ajomukavuuden vuoksi ohjauspyörä on verhoiltu nahalla, ja siinä on vakiovarusteena lämmitys. Vakiovarusteita ovat myös sähköiset ikkunannostimet ja avaimeton keskuslukitus.

 

Nauti huippuluokan yhteyksistä

Luokkansa suurin, 8-tuumainen näyttö ja erinomaiset yhdistettävyyspalvelut, kuten Bluetooth, Apple CarPlay™ ja Android Auto™, helpottavat yhteydenpitoa.

8-tuumainen kosketusnäyttö on saatavana Comfort-malliin. Bluetooth on vakiovarusteena kaikissa i10-malleissa.

Tavaratilaa on enemmän kuin kuvittelisit

Tavaratilaa on juuri sopivasti. Kokoluokassaan suureen,  252 -litraiseen, tavaratilaan sopii hyvin esimerkiksi viikonloppuretkelle tarvittavat varusteet. Tarvitsetko enemmän tavaraa kyytiin? Takapenkin voi kaataa osittain tai kokonaan, jolloin tilaa on 1050 litraa!

 

Tekniikka

i10 Performance

Taloudellisuutta kaupunki- ja maantieajoon

Uuden i10:n moottori on 1,0-litrainen kolmisylinterinen moottori, jonka yhteydessä on Stop and Go -toiminto. Stop and Go sammuttaa moottorin kun auto pysähtyy, ja kun on liikkeellelähdön aika, moottori käynnistyy automaattisesti. Toiminto pienentää polttoaineenkulutusta ja sen myötä CO2-päästöjä. Vaihteistovaihtoehtoja uudessa i10:ssä on kaksi; automatisoitu manuaalivaihteisto ja 5-portainen manuaalivaihteisto.

 

i10 automatisoitu vaihteisto

Automatisoitu manuaalivaihteisto

5-vaihteinen automatisoitu manuaalivaihteisto hoitaa vaihteiden vaihtamisen puolestasi. Ajaminen on helppoa, kun kytkimen käytöstä ei tarvitse huolehtia, ja samalla taloudellista, kun auto huolehtii ajotilanteeseen sopivan vaihteen. Taloudellisuudesta kiitos kuuluu perinteistä automaattivaihteistoa kevyemmälle vaihteistolle. Halutessasi voit myös itse hoitaa vaihtamisen – kuitenkin helposti ilman kytkinpoljinta.

i10 manuaalivaihteisto

5-vaihteinen manuaalivaihteisto

Pidätkö enemmän manuaalivaihteistosta? 5-vaihteinen manuaalivaihteisto on sinulle, joka haluat nauttia ajamisesta ja valita aina itse millä vaihteella ajat. i10:n manuaalinen vaihteisto on tehty nopeaan ja tarkkaan vaihtamiseen.

 

 

Enemmän energiaa ja vähemmän polttoainetta

Uuden i10:n energian talteenottojärjestelmä ERS (Energy Regeneration System) kerää ajon aikana liikkeestä syntyvää energiaa, ja hyödyntää sen esimerkiksi kiihdytettäessä. Kun nostat jalan kaasupolkimelta ja auto rullaa eteenpäin, järjestelmä muuttaa kerätyn energian sähköksi ja ottaa sen akkuun talteen. Kun kiihdytät, ERS käyttää sähköä polttomoottorin kuormituksen keventämiseen, ja vähentää siten polttoaineen kulutusta.

Turvallisuus

Pysäköinti avustimella pieneenkin väliin

Enemmän turvallisuutta ja mielenrauhaa

Hyundain SmartSense on nyt myös i10:ssä. Huippuluokkaiset kuljettajaa avustavat ja turvallisuutta lisäävät järjestelmät ovat tuttuja isommista autoista – Hyundai tuo ne nyt myös pikkuautoluokkaan. Uuden monitoimikameran myötä i10:ssä on vakiovarusteena kaukovaloassistentti (HBA, High beam Assist), hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistuksella (FCA, Forward Collision-Avoidance Assist), kuljettajan vireystilan valvonta (DAW, Driver Attention Warning) ja kaistallapitoavustin (LKA, Lane Keep Assist System).*

Jalankulkijatunnistus ja törmäysvaroitin

Hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistuksella (FCA)

Hätäjarrutusjärjestelmä  varoittaa kuljettajaa mahdollisesta törmäyksestä ja tarvittaessa myös jarruttaa autoa. Monitoimikameraa hyödyntävä järjestelmä toimii kolmivaiheisesti. Ensin järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivalolla mittaristossa. Jos kuljettaja ei reagoi tähän, järjestelmä jarruttaa ensin kevyesti, ja lopulta voimakkaasti estääkseen törmäyksen, tai vähentääkseen sen aiheuttamaa vahinkoa jos törmäystä ei pysty välttämään. Järjestelmä on aktiivinen, kun nopeutta on vähintään 8 km/h. Se tunnistaa muut ajoveuvot ja jalankulkijat.*

 

Kaukovaloautomatiikka

Järjestelmän avulla sinun ei tarvitse huolehtia valojen vaihtamisesta lähivaloilta kaukovaloille – riittää, että valokatkaisin on auto-asennossa, ja liikkeelle lähtiessäsi aktivoit kaukovaloautomatiikan. Auto tunnistaa valoisuuden ja kytkee kaukovalot päälle, kun niitä tarvitaan. Järjestelmä tunnistaa muut ajoneuvot ja katuvalot, ja vaihtaa takaisin lähivaloille.*

eCall-hätäpuhelu

eCall-hätäpuhelujärjestelmä

i10 kutsuu automaattisesti apua, jos sattuu onnettomuus, jossa auton turvatyynyt laukeavat. Hätäkeskus saa autolta tiedot sijainnista, onnettomuuden tapahtuma-ajan ja suunnan, johon auto liikkui ennen onnettomuutta. SOS-painikkeella voit myös itse ottaa yhteyttä hätäkeskukseen ympäri vuorokauden. Painikkeen päällä oleva kansi estää vahinkosoitot.

 

*Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa avustavien järjestelmien toimintaa.

Mukavuus

i10 kaupungissa

Suuret varusteet

Uusi i10 tarjoaa nyt varusteita, joita on totuttu näkemään vain suuremman kokoluokan autoissa. Vakiovarusteita ovat esimerkiksi ilmastointilaite, lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä, avaimeton keskuslukitus ja vakionopeussäädin. Vakionopeudensäätimen käyttöpainikkeet on sijoitettu ohjauspyörään, jossa niiden käyttö on helppoa ja turvallista.

 

Langaton lataus

Älylaitteen langaton lataaminen

Uuden i10:n keskikonsolissa on langaton latausalusta, jossa voit ladata esimerkiksi QI-yhteensopivaa puhelinta.

Saatavana Comfort-malliin

Peruutuskamera

Peruutuskamera

Peruuttaminen on tehty helpoksi: kameran avulla näet selvästi, mitä takana tapahtuu.

Saatavana Comfort-malliin

 

Matkustajat i10:n takapenkilläKuvien autot erikoisvarustein.

i10 N Line

i10 N Line – urheilullisuutta ensisilmäyksellä

Suorituskykyisestä N-mallisarjasta poimitut, näyttävät muotoiluelementit tekevät i10 N Linesta todellisen katseenvangitsijan. Ajoelämys on urheilullinen tehokkaan 100 hv:n moottorivaihtoehdon ansiosta.

Pyydä tarjous

Ulkoasu: Dynaaminen ja itsevarma olemus joka kulmasta katsottuna

Jo ensimmäinen vilkaisu tekee selväksi, että täysin uuden i10 N Linen juuret ovat moottoriurheilussa. Etusäleikön ja uusittujen puskurien kaltaiset yksityiskohdat antavat uutuusmallille dynaamisen ilmeen, joka tuo mieleen uraauurtavan i30 N:n. Uniikit 16-tuumaiset kevytmetallivanteet ja led-päiväajovalot vahvistavat näyttävän urheilullista yleisvaikutelmaa.

 

Hyundai i10 N Line kadunvarressa

 

Uniikki 16″ alumiinivanne

Huomiota herättävät 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa on näyttävä harmaa koristerengas navansuojuksen ympärillä, on luotu nimenomaan uutta i10 N Linea varten.

 

N Line -puskuri ja -etusäleikkö

Dynaaminen keula saa luonnetta urheilullisesta etupuskurista. Kokonaisuuden täydentää ainutlaatuinen N Line -etusäleikkö punaisine yksityiskohtineen.

 

i10 N Line led-valot

Näyttävät led-päiväajovalot

Viistosti muotoillut led-päiväajovalot antavat keulalle sporttisen ilmeen päivällä ja yöllä.

 

N Line C-pilari

X:n muotoisen C-pilarin punainen i10-logo kuvastaa uutuusmallin urheilullista luonnetta.

i10 N Line c-pilari

 

Sisätilat: Koe urheilullisuuden uusi taso

i10 N Linen moottoriurheilussa olevat juuret ovat aistittavissa heti, kun istut autoon. Ilmansuuttimien punaiset kehykset ja vaihdevivun punaiset yksityiskohdat luovat sporttisen kontrastin kojelaudan mustalle verhoilulle. Urheilulliset istuimet tarjoavat hyvän tuen dynaamiseen ajoon.

i10 N Line ohjaamo

 

i10 N Line -ohjauspyörä

Nahkaverhoiltu N Line -ohjauspyörä

i10 N Linen nahkaverhoiltu ohjauspyörä on lämmitettävä ja sitä koristavat tyylikkäät punaiset tikkaukset. Urheilullista ilmettä korostavat metallipuolat.

 

Urheilullinen N Line -vaihteenvalitsin

Sporttisen metallinhohtoisessa N Line -vaihdevivussa on punainen vauhtiraita ja tukevan otteen mahdollistavat nahkavahvikkeet, jotka tuovat ajamiseen moottoriurheilun tuntua.

i10 N Line vaihteenvalitsin

 

i10 N Line ilmansuuttimen kehys

Sähäkän punaisia yksityiskohtia

Punaiset ilmasuuttimien reunukset ja urheiluistuinten kontrastiompeleet korostavat ohjaamon dynaamista tunnelmaa.

 

Sporttiset metallipolkimet

Metalliset urheilupolkimet parantavat dynaamista ajoelämystä. Poljinten kumipäällysteet estävät jalan luistamisen harjatulla metallipinnalla.

i10 N Line polkimet

 

Suorituskyky

Suupielet korviin! Hyundai i10 N Line tarjoaa ilahduttavan ajokokemuksen.

Aivan uusi i10 N Line on saatavissa 1,0-litraisella ja kolmisylinterisellä T-GDi-moottorilla, joka tuottaa 100 hv:n tehon ja 172 Nm:n väännön. Valikoimassa on myös 1,2-litrainen ja nelisylinterinen MPi-moottori, jonka huipputeho on 84 hv ja suurin vääntö 118 Nm. Molempien moottoreiden yhteydessä on viisivaihteinen käsivaihteisto. Tämä on herkkua!

 

i10 N Line moottori

1.0 T-GDi -moottori

Uuteen i10 N Lineen saatavissa oleva kolmisylinterinen T-GDi tuottaa 100 hv:n maksimitehon kierrosnopeudella 4500 r/min.