Close

IONIQ menestyy

Ensimmäiset IONIQ hybridit ovat jo Suomenkin jälleenmyyjillä. Euroopassa autoja on ollut saatavana syksystä alkaen ja esimerkiksi Norjassa niitä on myyty jo yli 1500 kappaletta. Myös lehdistö on ehtinyt koeajaa ja arvioida sekä IONIQ hybridin että electricin ominaisuuksia.

IONIQ on Vuoden Auto 2017 Norjassa

Hyundain uusi IONIQ on voittanut Norjassa Vuoden Auto 2017 –tittelin 31 auton joukosta. Tuomaristo perusti päätöksensä mm. ympäristövaikutuksiin, aktiiviseen ja passiiviseen turvallisuuteen, muotoiluun, ajo-ominaisuuksiin ja sopivuuteen päivittäisessä käytössä sekä kustannustehokkuuteen ja luotettavuuteen.

ioniq_electric_950x437

”Kestää pitkään ennen kuin näemme vastaavanlaisen auton, joka voi tarjota näin paljon näin järkevään hintaan. IONIQ on helppo ja mukava ajaa ja siinä on kaikki aktiiviset ja passiiviset turvajärjestelmät. Lisätään vielä viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta ja meille käy selväksi, että Hyundai ottaa asiakkaansa vakavasti”, toteaa Espen Stensrud, tuomariston puheenjohtaja ja Autofil-lehden toimittaja.

”Yli 40 prosentissa Norjassa myytävistä uusista autoista on sähkömoottori. Tämä tunnustus ja se, että olemme tänä syksynä myyneet yli 1500 IONIQia todistavat, että Huyndai on hyvin kilpailukykyinen”, sanoo Thomas Rosvold, Hyundai Motor Norwayn toimitusjohtaja.

Vuoden Eko Auto Latviassa

IONIQ on valittu Eko Autoksi 2017 Latviassa. Kilpailijoita olivat mm. Toyota RAV4 hybrid ja Opel Astra. Hyundai palkittiin Latviassa jo toisena vuonna peräkkäin, viime vuonna Hyundai i20 sai Vuoden Auto -tittelin. IONIQ hybrid vakuutti teknisillä ominaisuuksillaan, luokkansa johtavalla polttoainetehokkuudella ja matalilla CO2-päästöillä. latvijas-eko-auto-2017_450x254

 

Next Green Car 2016

IONIQ electric on voittaja pienten perheautojen luokassa. Uusi tulokas, Hyundain IONIQ electric ei vain haastanut parhaita sähköautoja luokassaan, vaan sijoittui suoraan kärkeen ja on Next Green Carin paras pieni perheauto 2016.

Next Green Car arvio: ”IONIQ electricistä on hankala löytää vikoja. Hyundai on pakannut uuteen malliinsa reilusti suorituskykyä, käytännöllisyyttä, toimintamatkaa ja vastinetta rahalle, mikä tekee siitä aidon voittajan, joka tulee houkuttelemaan monia ostajia ensimmäisenä sähköautona.”

next-green-car_smallfamily-winner-ioniqelectric_630x314

Lue lisää

2016 GOOD DESING® Award

Hyundai IONIQ on voittanut 2016 GOOD DESIGN® palkinnon tunnustuksena suunnittelufilosofiansa onnistuneesta soveltamisesta.  Tuhansien maailman johtavien teollisen ja graafisen muotoilun yritysten ja valmistajien joukossa Hyundai erottui tuotteellaan, korostaen brändin kilpailukykyistä muotoilustrategiaa.

IONIQ houkuttelee USAn markkinoilla ihan uusia ympäristötietoisia ostajia tarjoamalla valittavaksi kolme sähköistä voimalinjaa. IONIQ vastaa yhä kasvavan asiakasryhmän tarpeisiin tehokkaalla, vähäpäästöisellä autolla, joka on myös aerodynaamisesti muotoiltu ja suorituskykyinen.

Hyundain IONIQ-malliston muotoilussa nousee kaksi keskeistä tekijää, tehokkuus ja teknologia, jotka luovat ainutlaatuisen ja tulevaisuuteen suuntaavan ilmeen. Läpi koko kehitysvaiheen insinöörit ja muotoilijat ovat työskennelleet tiiviissä yhteistyössä varmistaen, että muoto ja toiminnallisuus kehittyvät toisiaan täydentävällä tavalla. Hienostunut ulkomuoto erottaa IONIQn kilpailijoistaan, kun kehittynyttä teknologiaa on integroitu yleiseen suunnitteluun.

Tämän vanhimman ja arvostetuimman muotoilun palkinto-ohjelman on kehittänyt The Chicago Athenaeum, arkkitehtuurin ja muotoilun museo, tunnustukseksi maailman innovatiivisimmalle huippuluokan muotoilulle.

Lue lisää

ioniq-line-up_logo_950x349