Rahoitusratkaisut kuluttajille ja yrityksille

Osamaksu

Osamaksu on turvallinen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä. Osamaksusopimuksen kuukausierä on helppo mitoittaa elämäntilanteeseesi sopivaksi ja se tehdään aina yksilölliset tarpeesi huomioiden. Auton myyminen tai vaihtaminen kesken sopimuskauden on mahdollista – silloin kaupassa huomioidaan sopimuksella oleva velan osuus.

Osamaksu on joissakin tapauksissa mahdollista saada jopa ilman käsirahaa. Sopimusaika on joustava, sen pituus voi olla 12–72 kuukauden välillä. Tyypillisin osamaksun sopimusaika on 48 kuukautta.

Osamaksun vakuudeksi riittää hankkimasi auto jonka omistusoikeus siirtyy sinulle, kun sopimus päättyy. Osamaksusopimuksella voit rahoittaa niin uuden kuin käytetynkin henkilöauton ja erät voit maksaa vaivattomasti verkkolaskulla. Korko ja rahoituskulut sovitaan automyyjäsi kanssa, ne pysyvät kiinteinä koko sopimuskauden ajan.

 

Rahoitusratkaisut kuluttajille

Yksityisleasing

Haluaisitko kokeilla sähköautoilua tai hankkia uuden plug-in hybridin, mutta auton arvonkehitys ja uusi teknologia arveluttavat?

Yksityisleasingilla voit hankkia uuden auton käyttöösi ilman käsirahaa ja huolta auton jäännösarvosta tulevaisuudessa. Voit keskittyä olennaiseen, eli uudesta autostasi nauttimiseen. Yksityisleasing perustuu kiinteään tasaeräiseen kuukausivuokraan. Se on helppo, riskitön ja huoleton vaihtoehto uuden auton rahoittamiseksi. Et tarvitse lainkaan alkupääomaa, vaan saat uuden auton käyttöösi 1–5 vuodeksi sinulle sopivalla kuukausimaksulla.

Hyundai-jälleenmyyjä voi ostaa nykyisen autosi. Autosta vapautuvan pääoman voit laittaa säästöön tai sijoittaa vaikkapa keittiöremonttiin.

Sopimuksen päätyttyä palautat vain auton Hyundai-jälleenmyyjällesi ja voit samalla tehdä sopimuksen uudesta autosta. Yksityisleasing-auton voi myös lunastaa omaksi, missä tahansa kohtaa sopimusta. Helppoa!

Yksityisleasing sopii erityisesti sinulle, joka haluat ajaa aina uudella autolla, mutta et halua sitoa pääomaa kiinni autoosi. Yksityisleasing on valintasi, jos arvostat autoilun helppoutta, palvelua ja ennakoitavuutta.

Tutustu Hyundai Go! -yksityisleasing -malleihin tästä

 

Rahoitusratkaisut yrityksille

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on pitkäaikainen, tyypillisesti 2–5 vuotinen vuokrasopimus. Sopimuksella auto toimii aina rahoituksen vakuutena, jolloin et tarvitse erillistä lainaa yrityksesi autokaluston hankintaan. Rahoitusleasing on järkevä tapa hankkia yritykseesi uusi auto, sillä se ei sido pääomaa yrityksen autokalustoon, vaan voit sijoittaa kalustosta vapautuvan pääoman liiketoimintasi kehittämiseen. Rahoitusleasingilla varmistat myös, että yrityksesi käytössä on aina siistit, näyttävät ja viimeisintä teknologiaa edustavat autot.

Rahoitusleasingin tärkeimmät ominaisuudet:

· Kuukausivuokra on kiinteä koko sopimuskauden ajan
· Ensimmäinen suurempi vuokraerä on tyypillisesti noin 10–20 % uuden auton hinnasta
· Ei ennalta määriteltyä kilometrirajaa
· Sopimuksen päättyessä voit etsiä autolle ostajan tai Hyundai-jälleenmyyjä voi ostaa auton
· Voit sisällyttää sopimukseesi esimerkiksi huolenpitosopimuksen
· Yrityksen autoilukulujen hallinnointi on helppoa
· Käytössäsi on verkkolasku sekä sähköinen koontilaskutus.

Kysy lisää Hyundai-jälleenmyyjiltä 

Yrityksille sähköinen laskutus ja koontilasku

Yrittäjänä sinulla on käytössäsi halutessasi verkkolasku sekä sähköinen koontilaskutus. Verkkolaskulla autojen kuukausittaisten rahoituskustannusten hallinnointi on helppoa ja nopeaa.

Kysy lisää Hyundai-jälleenmyyjiltä 

Verkkolaskun hyötyjä yrittäjälle ovat:

· Maksaminen on helppoa ja nopeaa – ei enää paperilaskujen pyörittelyä ja kiikuttamista tilitoimistoon
· Verkkolaskut eivät katoa
· Ajan ja vaivan lisäksi myös ympäristö kiittää, kun paperitulosteiden määrä vähenee.

Koontilaskutuksen avulla helpotat arkeasi, mikäli käytössäsi on enemmän kuin yksi auto. Koontilaskutus kerää yhdelle laskulla kaikkien autojesi kuukausittaiset rahoituskustannukset. Voit myös yhdistää laskulle autojen huolenpitosopimukset, jolloin autojen kokonaiskustannusten seuranta on vaivatonta.

Kysy lisää Hyundai-jälleenmyyjiltä 

Hyundai Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy

DNB Auto Finance Oy on pohjoismainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toiminnan Suomessa vuonna 2019. DNB rahoittaa uusia ja käytettyjä ajoneuvoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. osamaksu ja rahoitusleasing sekä monipuolinen rahoituslaskin sähköisellä allekirjoitusmahdollisuudella.

DNB Auto Finance Oy on norjalaisen DNB-pankin ja suomalaisen Bassadone Automotive Nordic Oy:n yhteisyritys. Hyundai Motor Finland Oy on osa Bassadone-konsernia. Vuonna 1822 perustettu DNB on Norjan suurin pankki, joka on autorahoituksen johtava toimija pohjoismaissa rahoitettujen autojen määrän ollessa yli 500.000.

Tutustu tarkemmin DNB Auto Financeen