Close

Jari Huttusen Hyundai i20 R5 kulkee

Autourheilusarjat jatkuvat pitkän tauon jälkeen. Lõuna-Eestin rallissa Hyundai-kuljettajat veivät nimiinsä R5-luokan kaksi korkeinta sijaa.

Suomalainen Jari Huttunen on jälleen antanut vahvat näytöt Hyundai i20 R5 -auton ratissa voittamalla Lõuna-Eestin R5-luokan rallin.

Viime viikkoina on päästy jatkamaan pitkän tauon jälkeen autourheilusarjojen ajamista. Puolassa 6.-8.8.2020 suomalainen Jari Huttunen ja kartturi Mikko Lukka voittivat debyyttirallinsa Hyundai Poland Racing Teamissa kansallisessa sarjassa.

Etelä-Virossa ajetussa Lõuna-Eestin rallissa 23.8.2020 Huttusen ja WRC 2-luokan kuljettajan Nikolay Gryazinin kipparoimat Hyundai i20 R5 -miehistöt sijoittuivat palkintokorokkeen kahdelle korkeimmalle sijalle. Kilpailu oli tiukka loppuun asti, jolloin Huttunen erityisesti viimeisellä erikoiskokeella näytti taistelijan kyntensä ja oli maalissa 3,3 sekuntia ennen Gryazinia. Yleiskilpailuissa Huttusen autokunta sijoittui seitsemännelle sijalle.

Huttunen ja Lukka kilpailevat myös kahden viikon kuluttua ajettavassa, historian ensimmäisessä Viron MM-rallissa, Hyundai i20 R5 -autolla.