Hyundain maahantuontitoiminnasta Suomessa vastaa Hyundai Motor Finland Oy. Yritys solmi maahantuontisopimuksen Hyundai Motor Companyn kanssa vuoden 2000 syksyllä. Hyundai-autojen myynti aloitettiin maaliskuussa 2001 laajalla tuotevalikoimalla. Hyundai Motor Finland Oy tuo Suomeen Hyundain henkilöautoja sekä autojen varaosia ja tarvikkeita.

Hyundai Motor Finland Oy:n vahvuuksia ovat laaja, teknisesti edistynyt ja hinnaltaan kilpailukykyinen mallisto ja hyvä takuu – viisi vuotta ilman kilometrirajoitusta. Kattava jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto palvelee asiakkaita ympäri maata.

Hyundai Motor Finland Oy on osa Bassadone Automotive Nordic Oy:tä. Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat.

Bassadone työllistää Suomessa yhteensä noin 210 autoalan ammattilaista yhtiön eri toiminnoissa. Bassadonen maahantuomat merkit ovat Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Renault, SsangYong ja Suzuki. Yhtiöön kuuluvat myös vakuutuspalveluja tarjoava Bassadone Insurance Services, rahoituspalveluja tarjoava DNB Auto Finance sekä kaikkien Bassadonen maahantuomien merkkien jälleenmyyntipiste Autoverkkokauppa.fi, joka on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa.

Suomen ja Baltian Bassadone-toiminnot kuuluvat kansainväliseen Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmään, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja yhtiö kehittää jatkuvasti toimintojaan maailmanlaajuisesti.

Bassadone Automotive Nordic on ensimmäisenä autoalan yrityksenä Suomessa saavuttanut kansainvälisestikin arvostetun Great Place to Work® -sertifioinnin.

Hyundai Great Place To Work

Maahantuojan yhteystiedot

Hyundai Motor Finland Oy
Kaakelikaari 4 B
01720 Vantaa

puh. 0207 997 700
fax: 0207 997 701

Puhelun hinta:
– kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min
– matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min

e-mail: kaista(a)hyundai.fi

Hyundai Motor Baltic Ltd.

Jälgimäe tee 1, Tänassilma
76406 Laagri

hyundai(a)hyundai.ee