Hyundain maahantuontitoiminnasta Suomessa vastaa Hyundai Motor Finland Oy. Yritys solmi maahantuontisopimuksen Hyundai Motor Companyn kanssa vuoden 2000 syksyllä. Hyundai-autojen myynti aloitettiin maaliskuussa 2001 laajalla tuotevalikoimalla. Hyundai Motor Finland Oy tuo Suomeen Hyundain henkilö-,  maasto- ja pakettiautoja sekä autojen varaosia ja tarvikkeita.

Hyundai Motor Finland Oy:n vahvuuksia ovat laaja, teknisesti edistynyt ja hinnaltaan kilpailukykyinen mallisto ja hyvä takuu – viisi vuotta ilman kilometrirajoitusta. Kattava jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto palvelee asiakkaita ympäri maata.

Hyundai Motor Finland Oy on osa Bassadone Automotive Nordic Oy:tä. Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat. Maahantuotavia merkkejämme ovat Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Peugeot, Renault, SsangYong ja Suzuki. Yhtiöryhmään kuuluu myös kaikkien maahantuomiemme merkkien jälleenmyyntipiste Autoverkkokauppa.fi, joka on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa.

Kuulumme kansainväliseen Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmään, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja yhtiö kehittää jatkuvasti toimintojaan maailmanlaajuisesti.

 

Maahantuojan yhteystiedot

Hyundai Motor Finland Oy
Kaakelikaari 4 B
01720 Vantaa

puh. 0207 997 700
fax: 0207 997 701

Puhelun hinta:
– kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min
– matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min

e-mail: kaista(a)hyundai.fi

Hyundai Motor Baltic Ltd.

Varre 1

10138 Tallinn, Eesti

hyundai(a)hyundai.ee