Millainen jalka sinulla on?

Koeaja Hyundai-ekomallisto ja mittaa kuinka sähköinen sinun kaasujalkasi on. Älä usko huhupuheita, vaan hanki omaa ekokokemusta, jonka perusteella voit valita itsellesi sopivimman Hyundai-ekoauton.

Sähköajon osuus hybridillä

Näe sähköajon osuus sekä se, kuinka paljon keräsit jarrutuksissa energiaa talteen. Hyundailla myös ladattavat hybridit ovat samalla itselataavia, eli saat molempien ratkaisujen parhaat puolet.

Keskimääräinen kulutus

Jos käytit polttoainetta, näet kulutuksen, sekä tietenkin sähköautolla sähkönkulutuksen. Varaudu yllättymään kulutuksen alhaisuudesta.

Keskimääräiset CO2-päästöt

Katso koeajolenkkisi ajonaikaiset päästöt ja näe kuinka sähköajo pudottaa niitä. Paljon riippuu sähköjalastasi, mutta Hyundai-ekomallisto auttaa merkittävästi päästöjen leikkaamisessa.

Varaa koeajo Hyundai-liikkeestä

Varaa koeajo

 

Valitse automalli, niin näet mitä mittaamme:

Koeajojen määrä
Koeajojen määrä
Ajetut kilometrit
km
Ajetut kilometrit
Keskinopeus
km/h
Keskinopeus
Tyytyväisyys
/ 5
Tyytyväisyys
Energian talteenotto
kWh/100km
Energian talteenotto
Polttoaineenkulutus
l/100km
Polttoaineenkulutus
CO2 päästöt
g/km
CO2 päästöt
Sähköajon osuus
%
Sähköajon osuus
Sähkönkulutus
kWh/100km
Sähkönkulutus

Katso koeajotallenteita!

Klikkaa koeajoa ja seuraa kartalla auton reittiä sekä kulutus- ja nopeustietoja.

 

Testaa ekojalkasi liikkeissämme. Tervetuloa!

 

Löydä oma suosikkisi Hyundai-ekomallistosta.

IONIQ Hybrid

IONIQ Hybridin 141 hv voimalinja ja kaksoiskytkinvaihteisto tarjoavat nautittavan ajoelämyksen. Voit säätää sähköisen moottorijarrutuksen ottamaan ekojalastasi kaiken hyödyn irti.

Lue lisää

IONIQ Plug-in -ladattava hybridi

Aja pelkällä sähköjalalla tai pitkät taipaleet hybridinä ja hyödynnä talteenotettua jarrutusenergiaa. Et ehkä edes huomaa eroa ajaessasi, mutta huomaat sen varmasti taloudellisuudessa ja päästöjen vähyydessä.

Lue lisää

IONIQ Electric -täyssähköauto

IONIQ Electric tekee arkiautoilustasi päästötöntä ja paljon vähemmän arkisen tuntuista. Saumaton kiihtyvyys ja upea varustelu huolehtivat siitä, että sinä ja sähköjalkasi nautitte 311 – 412 km toimintamatkan jokaisesta kilometristä.

Lue lisää

KONA Hybrid

Kona on hybridi, jossa hauskuus on pääroolissa. Vääntöä on tarjolla runsaasti juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan, ja polttoaineen kulutus sekä päästöt pysyvät pieninä.

Lue lisää

KONA Electric

Kona Electric on ensimmäinen sähkökäyttöinen kompakti SUV Euroopassa. Hauskaa sähköajoa on tarjolla yhdellä latauksella jopa 449 km (yhdistetty) ja 619 km (kaupunki).

Lue lisää