Close

KONA Electric -juhlamalli!

Erä huippuvarustein – myös yksityisleasingillä.
Tutustu tarkemmin

Hyundai Go! -yksityisleasing.

Markkinoiden parhaat sähköautot kiinteällä kuukausihinnalla.
Tutustu Hyundai Go! -yksityisleasingiin

IONIQ 5 N

Nyt hinnoiteltu ja ennakkomyynnissä.
Katso hinnasto

Ajankohtaiset Hyundai-edut.

Tutustu Hyundain palkittuun mallistoon.
Lue lisää

IONIQ 6. Nyt myös Business-hinnoittelulla.

Vakiona 800 voltin akkuteknologia ja V2L.

Katso hinnasto

Palkittu Hyundai-mallisto

Koko mallisto i-mallit SUV Sähköautot N-mallit
Koko mallisto

Tulevaisuudesta inspiroitunut Hyundai

Hyundai pyrkii vahvistamaan asemaansa ekologisen liikkumisen edelläkävijänä ja kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa ajoneuvoilla, jotka auttavat rakentamaan kestävän kehityksen ratkaisuja. Hyundai haluaa tarjota kaikille vapauden liikkua. Tavoitteena on, että korkealaatuinen ja mahdollisimman ympäristöystävällinen liikkuminen on kaikkien saatavilla. Autoteollisuus elää historiallista murrosta, jossa Hyundain ratkaisuina on tarjota päästöttömiä ajoneuvoja, sähköistettyjä voimalinjoja, vetypolttokennoteknologiaa ja älykkäitä kaupunkeja.
Hyundai ei vain rakenna autoja – Hyundai on tulevaisuuden liikkumisen edelläkävijä.

Hyundai Go! -yksityisleasing

Uudistunut Hyundai Go! -yksityisleasing on kattava ja erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu huoltoleasing. Esim. IONIQ 6 Premium alk. 495 €/kk.

Tutustu hintoihin

Hyundai on sydämen asia

Käyttämällä huoltopalveluitamme varmistat, että autosi säilyy aitona Hyundaina. Pyydä myös hintalupaus seuraavalle määräaikaishuollolle.

Katso lähin merkkihuolto

UAM osana vety-yhteiskuntaa

Tulevaisuuden vety

Vetyautoilun pioneeriyrityksiin kuuluva Hyundai Motor on kehittänyt polttokennoteknologiaa jo yli 20 vuoden ajan. Ja tulevaisuudessa vedyn käyttö lisääntyy.

Lue lisää vedystä

Kampanjat ja tarjoukset

Katso ajankohtaiset Hyundai-kampanjat ja tutustu hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaimpiin hybridi- ja sähköautoihin.

Tutustu tarkemmin

Erilaisia hybridejä

Hyundain mallistossa on tarjolla laaja valikoima sähköistettyjä voimalinjoja erilaisiin käyttötarpeisiin: hybridi-, ladattava hybridi ja kevythybridivaihtoehdot.

Lue lisää hybridiautoista

Sähköautoilun edut

Olet varmasti jo kuullut sähköautoilun eduista: ei ajonaikaisia päästöjä, ripeä kiihtyvyys, veroedut. Voisiko sähköautoilu sopia sinunkin arkeesi? Kokosimme vastauksia yleisiin sähköautoilua koskeviin kysymyksiin.

Lue lisää sähköauton lataamisesta

Miten usein sähköautoa pitää ladata?

Vieritä nuolta päivittäisen ajosuoritteen verran – näet kuinka monen päivän välein autoa olisi syytä varautua lataamaan.

IONIQ 5 - päivää latausten välissä1
IONIQ 6 - päivää latausten välissä2
Hyundai IONIQ 5 ja IONIQ 6

Aivan kuten perinteisissä polttomoottoriautoissa, myös sähköautoissa monet tekijät vaikuttavat kulutukseen. Sähköllä ajettaessa kokonaistoimintamatkaan ja kulutukseen vaikuttavat muun muassa akun koko, autossa oleva kuorma, sääolosuhteet, esilämmitys ja kuljettajan ajotyyli. Pakkanen ja yli 80 km/h nopeus vaikuttavat kulutukseen enemmän sähköautossa kuin polttomoottoriautossa. Vastaavasti taas kaupunkinopeuksissa sähköauton kulutus on huomattavasti vähäisempää kuin polttomoottoriautossa, koska ilmanvastuksen vaikutus kulutukseen hitailla nopeuksilla on vähäinen ja jokainen hidastaminen lataa ajoakkua.
Kysymykseen lataustiheydestä ei siis ole yksiselitteistä vastausta. Kaupunkiajossa voi hyvin riittää yksi viikoittainen latauskerta, jossa akun saa ladattua täyteen. Pitkiä matkoja maanteillä ajellessa taas voi joutua lataamaan kesken matkankin.

Maksimi toimintamatka 77 kWh:n akulla WLTP-syklin mukaan on 507 km. Todellinen toimintamatka voi vaihdella olosuhteiden mukaan.

Maksimi toimintamatka 77 kWh:n akulla WLTP-syklin mukaan on 614 km. Todellinen toimintamatka voi vaihdella olosuhteiden mukaan.

Tunnetko Hyundain?

Hyundai Uutiset

Pysy ajan tasalla lukemalla Hyundai-uutisia ja kuulumisia.

Lue lisää

Hyundai N

Namyangista Nürburgringille

N-kirjain on yhtä kuin Namyang ja Nürburgring: syntynyt Namyangissa ja viimeistelty Nürburgringillä.

Lue lisää N-mallista

Laajin sähköistetty SUV-mallisto

Kaikki SUV-mallimme ovat yksilöllisiä, kuten kuljettajansakin. Mikä malli sopii sinulle parhaiten?

Lue lisää SUV-malleista