Close

Hyundain ekoautot

"Kyllä onnistuu" -asenne on osa Hyundain DNA:ta. Se on tapa mennä eteenpäin. Se on jatkuvaa uteliaisuutta tulevaa kohtaan. Se on tavoitteiden saavuttamista. Olemme edenneet pitkälle. Emmekä lopeta tähän. #NextAwaits

Taloudellisempaa kyytiä

IONIQ on maailman ensimmäinen auto, joka on suunniteltu alusta alkaen tarjoamaan kolme sähköistettyä voimalinjaa – hybridin, ladattavan plug-in-hybridin ja täyssähköisen version. IONIQ on vakiinnuttanut asemansa Hyundain tulevaisuuden liikkumisen automallistossa, eikä sen menestykselle näy loppua.

Hyundai Konan laaja tuoteperhe yhdistää kaksi autoilun kuuminta trendiä: ekologisen liikkumisen ja SUV-maailman. Konan täyssähköinen malli Kona Electric on osoittautunut maailmanlaajuisesti erittäin suosituksi, ja nyt mallistoa täydentää Kona Hybrid.

Hyundai vahvistaa asemaansa ekologisen liikkumisen edelläkävijänä tilanteessa, jossa monet muut autonvalmistajat vasta suunnittelevat tai lanseeraavat ensimmäisiä vaihtoehtoisia polttoaineita hyödyntäviä automallejaan.

Uutuudet koeajettavissa Hyundai-liikkeissä!

Hyundai IONIQ-mallisto on uudistunut. Mukana ovat edistykselliset SmartSense™ -turvallisuus- ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, joissa on nyt myös pyöräilijän tunnistus ja edistynyt kaistallapitoavustin. IONIQ-mallistossa on nyt saatavilla kaksois-led-ajovalot, uudistettu tietoviihdejärjestelmä  ja uusi ilme niin ulko- kuin sisäpuolellekin. Hyundai IONIQ -malleja on saatavana nyt erittäin nopealla toimitusajalla.

UUSI IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid -mallissa saatavilla nyt mm. sähköinen käsijarru, näyttävät 17″ kevytmetallivanteet ja säädettävä hyötyjarrutus, sekä ajotilat ECO ja Sport.

Lue lisää 

UUSI IONIQ Electric vie vieläkin pidemmälle

Täyssähköisen Hyundai IONIQ Electricin kuljettajat voivat jatkossa nauttia 36 % suuremmasta akkukapasiteetista ja 311 kilometrin toimintamatkasta (WLTP-mittaustapa) uuden 38,3 kilowattitunnin akun ansiosta.

Lue lisää 

IONIQ Plug-In Hybridi

UUSI IONIQ Plug-In Hybrid

Uudistunut 10,25″ värikosketusnäyttö antaa mahdollisuuden muokata näkymää ja voit yhdistää kaksi eri älylaitetta esim. älypuhelimen ja tabletin.  IONIQ Plug-In Hybridin erottaa helposti mm. uudistuneista 16″ kevytmetallivanteista.

Lue lisää 

SUV täyssähkönä vai hybridinä?

Kona-perheessä on uusi jäsen: Kona Hybrid. Hawaiin saarelta nimensä saanut Hyundai Kona -mallisto on tullut tutuksi polttomottori- ja täyssähköversioina, nyt mallistoa täydentää hybridi.

Asiakkaidemme pyynnöstä – uusi KONA Hybrid

Hyundai vastaa asiakkaiden tarpeisiin tuomalla markkinoille täysin uuden, polttoainetaloudellisen, SUV-ekoautomallin: Kona Hybridin.

Lue lisää 

Parhaat puolet molemmista maailmoista – KONA Electric

Täyssähköinen Hyundai Kona Electric on monipuolinen ja erittäin hauska ajaa. Sähkö-Kona on uraauurtava tulokas, joka yhdistää vaikuttavan sähköisen 449 km:n toimintamatkan (WLTP), rohkean muotoilun ja SUV-korimallin. Siirry sähköiseen maailmaan tyylillä!

Lue lisää